Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeri tam olarak nerde? memnun kaldınız mı? fiyat ne kadar :))Pardon ya bu bahsettiğim falcı Mine kadının olduğu yer KÜBA değil KÜRE kafeymiş ismi :))) pardon kızlar orda bi telefoncu var ona sorun orda gösterirler ben öyle buldum. Yorumlarınızı da bekliyorum
Ne kadara bakıyor?Pardon ya bu bahsettiğim falcı Mine kadının olduğu yer KÜBA değil KÜRE kafeymiş ismi :))) pardon kızlar orda bi telefoncu var ona sorun orda gösterirler ben öyle buldum. Yorumlarınızı da bekliyorum
Bende özelden telefon numarasını alabilir miyimbanada verir misiniz
Mine den memnun kaldınız mı?Pardon ya bu bahsettiğim falcı Mine kadının olduğu yer KÜBA değil KÜRE kafeymiş ismi :))) pardon kızlar orda bi telefoncu var ona sorun orda gösterirler ben öyle buldum. Yorumlarınızı da bekliyorum
Gerçekten beğenmedin mi benim 3-4 arkadaşım gitti çok beğendiler ki bende beğendim kadın baya nokta atışı yapıyo üzüldüm senin adına gerçektenKüre kafe mine gercekten rezaletti. Harf yok tarih yok gecmis yok gelecek yok. Bombostu, icin sıkılmıs, sende nazar var kurşun dökelim vs klasik dolandırıcı insan lafları işte.
neye üzüldünüz bu uyusma meselesi burdan biriylede özelden konustum sizde büyü var diyip yüksek mevlada para istemis. Zaten cok iyi bi falcı olsaydı hem ismi duyulurdu hem kapısında kuyruk olurdu diye düsünüyorum, kızılaydaki falcılara adım atmam artık:))Gerçekten beğenmedin mi benim 3-4 arkadaşım gitti çok beğendiler ki bende beğendim kadın baya nokta atışı yapıyo üzüldüm senin adına gerçekten
Anladım geçmiş olsun öyle herkesin enerjisi tutmuyor. Bende öneriyle gittimVe şunu da söyleyim hoşlandıgın kişi esmer dedi hayır alakası yok sarısın dedim sen bilmiyosun esmer bu diyor. Pardon insan hoslandıgı kisiyi bilmez mi? Platine yakın sacları, 2-3 tüy kaşı var nasıl bi esmerlik anlayısı bu:)) sacma sapan iddalasması da gerdi beni zaten