• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ben yazın turuncu kafede Şehrazat isminde bir falcı vardı ona gitmiştim her şeyi bildi üstelik verdiği isimlerin hepsi tuttu söylediklerinin de hepsi oldu şuan her yerde onu arıyorum. Turuncu kafeden ayrılmış nereye gittiğini bilen numarasını falan bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi esmer bir bayandı Turuncu kafe bu konuda asla yardımcı olmuyor

Evet turuncu kafe ayrılan kimsenin numarasını vermiyor. Bulan buluyor şansa kadere benim gibi. Abonesi oldum onun güzel enerjisi yeter herşeyden önce🙏🏻😉

Yaa şu an o kadar sevindim ki bu yorumu gördüğüme. Müthiş bir falcı değil belki ama bana çok isabetli şeyler söylemişti. Aylardır turuncu cafe’yi arıyorum hep bi bahane buluyolar. Turuncu’da bir de Yeliz vardı onu da çok beğenirdim. Onun hakkında bir bilginiz var mı? Aylardır ona da ulaşamıyorum hep bir bahane sunuyolar
Ankaradaki en iyi falcı veya medyum diyemem ama ikiside gayet başarılıdır.
sibelin şu an nerde çalıştıgını bilmiyorum, ama sibel kızılay civarında çalışır. Yeliz yazları başka bir sektörde çalışıyordu. Fakat yazın bitmesiyle turuncu cafeye başlamış.

Evet turuncu kafe ayrılan kimsenin numarasını vermiyor. Bulan buluyor şansa kadere benim gibi. Abonesi oldum onun güzel enerjisi yeter herşeyden önce🙏🏻😉
Falcının kendi yeri degilse birkaç istisna haricinde kimse çalışan veya ayrılmış falcısının telefonunu vermez.

Sibel 3.göz'e geçmiş orada hatta baya da sırası vardı tek sanırım orada kimse yok. Veranın turuncuya geçmesine şaşırdım

Canım Turuncudaki Verayı bilmiyorum ama 3. Gözde ki Vera Usluhan pasajında kendisine yer açmış 3. Katta hatta Ege’de onunla birlikte çalışıyor

Canım Turuncudaki Verayı bilmiyorum ama 3. Gözde ki Vera Usluhan pasajında kendisine yer açmış 3. Katta hatta Ege’de onunla birlikte çalışıyor
Ege ye baktirdim bir kere çok beğenmedim ama 30 tl aldığı için üzülmedim giden paraya

Arkadaşlar iyi bir hoca arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz biri varsa özelden bana yazar mısınız lütfen

Ben dün 3. Göze gittim veraya baktırmak için ama yoktu ayrılmış usluhan pasajı neresi oluyo acaba ona baktırmak istyorum

Bende dun sonere baktirdim 3 4 tane falcinin dediklerinin aynisini dedi gecmiste cok iyiydi gelecekte verdigi en yakin tarih iki ay ama gecmiste ve anda ben begendim dedikleri cikarsa yazarim
Size hic mi cikmadiki soledikleri
UOTE="humeyragul77, post: 58335156, member: 904652"]
Bu arada konuşup rahatlamışsın en azından bu konuda iyi bir durumdasın. Ucuz atlamışsın... Ya evlenip boşanma sıkıntısı yaşasaydın:KK43: Mehmet Ali ve Armağan kim ki Ankara da? Ay Kader ve Soner patlamış ya şoktayım Zeyno da mı çıkmadı Allah Allah... Şoktayım yani... Ankara nın hemen hemen en iyi isimleri. Allah Allah ya Soner, Kader kişilerin duygularını anlık iyi biliyor fena değiller bu konuda diye biliyorum Zeyno bazen yorgun olabiliyor. Ona dinç olduğu vakit gitmek lazım da Bukle yani şoka girdim...
[/QUOTE]
Soner bana ilk falında 2 aya yüzük var demişti o zaman hayatımda kimse yoktu oldu ama sonra hiç tutturamadı

Ben 2015 Ekimde gitmiştim. O zamandan bu zamana hala eski performansını koruyor mu tabi bilemiyorum. O zaman etkilendiğim için şimdi ilk aklıma gelen isim Sıla oldu.
Çalıştığı yeri aradım randevu aldım ama adam Sıla bazen gelmiyor onun işler karışık gibisinden bir şeyler söyledi. Başka falcınız var mı diye sordum Sıla kadar iyi. Kaan var o da çok iyi dedi hatta yanında Kaan'a fal baktıran kızlar vardı sanırım ücret ödüyorlardı kızların sesi geliyordu kaan çok iyi her şeyi biliyor diye. Sonra kızlardan biri telefonu konuştuğum adamın elinden alıp Kaan'ı övdü çok etkilendim, Ankarada bir sürü falcı denedim bu çok iyi, bir de çok açık sözlü her şeyi olduğu gibi söylüyor vs. Ben de adama o zaman siz randevumu Sıla'ya yazın Sıla gelmezse Kaan'a baktırırım olur mu dedim. Adam da tabii olur zaten Kaan da Sıla kadar iyidir dedi vs. Bu şekilde randevu almış oldum. Yani Sıla olmazsa Kaan.
Aşırı reklam

Merhaba kızlar bu Mina kafedeki medyum Soner tam bir ticaretci haberiniz olsun arkadaşım gitmiş 70liraymış normalde 50nakitim var demiş gel demiş kiminin duası kiminin parası diyip 3dakika bakmış arkadaşım diyoki tam 3 dakika tuttum diyo. Ve hiçbirşey söylemedi diyo daha öncede gittim o söylediklerinden de farklı söyledi diyo yani kızı resmen dolandırmış. 50 liram gitti diye üzülüyodu günah cidden 50lira az paramı birde hiçbirşey söylemeden göndermiş

Kızlar limon pazarının üstündeki dilek e işlem yaptıran var mı? Nazar gitsin diye kurşun döktüren vs vs? Ya kadının yeri tıklım tıklımdı oturanlar baya da övdüler ama falı cidden kötüydü? İşleme yönlendiriyor işlem yaptıran varsa yazabilir mi

Kızlar limon pazarının üstündeki dilek e işlem yaptıran var mı? Nazar gitsin diye kurşun döktüren vs vs? Ya kadının yeri tıklım tıklımdı oturanlar baya da övdüler ama falı cidden kötüydü? İşleme yönlendiriyor işlem yaptıran varsa yazabilir mi

Kursun filan hikaye kiz para verme
Islem dedigin adama mi yapiliyor??

Back
X