Ben kat olarak bilmiyorum ama kadin dogum poliklinigine gidiyorum belki sizinki randevulu bakiyorsa ondanda olabilir beni simdilik ayda bir kez cagiriyorlar ben samet beyin ismini duymustum ama o randevuyla bakıyor demislerdi
ben randevulu gitmiyorum alt kattan kayıt kabul yaptırıyorum sonra 1 kat yukarda önce nst odasında kilom ölçülüyor sonra yan tarafta ultrason odasında sıramın gelmesini bekliyorum.ben de ilk haftalarda 3 hafta falan gittim bu ayın 12 sinde gidicem muhtemlen ikili test yapılır diye düşünüyorum.siz orada mı devam etmeyi düşünüyorsunuz?bu arada siz kaçıncı haftadasınız?
Simdilik orada devam etmeyi düşünüyorum ama ozelleride araştırıyorum bir arkadaşım gatada dogum yapti memnun kaldı ama ben çok kararsizim gatadaki bazı dr ların da ozeli varmis duymus muydunuz
bende bilmiyorum hangi amaçla yaptıklarını orda doğum yapan bi kaç arkadaşda böyle bişey olmadı diyor ama benim doğum yaptığımda sadece bana değil odadaki herkese yapmışlardı .. Onun haricinde çokda memnun kaldım zekai tahirden..Ben de ilk doğumumu sezeryan ile Zekai Tahir de yaptım .Ama böyle bir uygulamaya maruz kalmadım.Doğumdan sonramı ve ne amaçla böyle bir şey yaptılar anlayamadım.
hayırlı olsun canım bende gaziyi cok duydum arkadaşım da oraya gidiyo i diyor bakalım bende gelicem herhal gaziye:)Selamin aleykum kizlarr bende yeni hamisimm
Simdilik gaziye gidiyorum ama dogumu bilmiyorum daha karar vermedim
Gaziden memnunum ozel hocaya randevu aldim ona gidecegim bakalim
Genel olarak dogum yapanlar cok memnun
ilk kontrolümü devlete gitmiştim doktorumu cok seviyorum devletteki doğuma girmiyor ama sadece kontrole gidiyorum tahlillerimi yaptırıyorum orada lokmana sezaryancı dediler kararsız kaldım bende şimdilik devletteyim zekai tahirde ama gaziyi düşünmüyorda değilim ii diyolar.henüz bir kere gittim doktoru arkadaş tavsiyesiyle tercih ettim şimdilik memnunum. ben de lokman hekim ve gata ya gidiyorum.sizin devlet hastanesine gitme amacınız nedir?
ilk kontrolümü devlete gitmiştim doktorumu cok seviyorum devletteki doğuma girmiyor ama sadece kontrole gidiyorum tahlillerimi yaptırıyorum orada lokmana sezaryancı dediler kararsız kaldım bende şimdilik devletteyim zekai tahirde ama gaziyi düşünmüyorda değilim ii diyolar.henüz bir kere gittim doktoru arkadaş tavsiyesiyle tercih ettim şimdilik memnunum. ben de lokman hekim ve gata ya gidiyorum.sizin devlet hastanesine gitme amacınız nedir?
hayırlı olsun canım bende gaziyi cok duydum arkadaşım da oraya gidiyo i diyor bakalım bende gelicem herhal gaziye:)
sanırsam geç kaldım artık alıcaklarını sanmıyorum simdilik devlete devam 6. aydan sonra sincan koru hastanesi ve orada doğum yapmayı düşünüyorum kararımı verdim canım:)allah kısmet ederse tabiki..12.haftaya kadar kabul ediyorlar geç kalmadın mı cnm
sanırsam geç kaldım artık alıcaklarını sanmıyorum simdilik devlete devam 6. aydan sonra sincan koru hastanesi ve orada doğum yapmayı düşünüyorum kararımı verdim canım:)allah kısmet ederse tabiki..
senin ev n tarafta canım ben şeker mahallesindeyim eryamanın arka tarafı oluyor.sen gaziye giriş yaptırdınmı hiç bak bakalım alıcaklarmı haberleşelim mutlaka.bilgi hastanesinde eğer normal doğum istiyosan boşa gitme sadece sezaryan yapıyolar bi tanıdığım tesadüfen sekreterin telde konıuşmasına denk gelmiş burada normal doğum yok demiş tel deki kişiye..ama sezaryan istiyosan git tavsiye ederim.koruda eşimin kurumuyla 1 senelik%15 indirimleri var doğum 1200 e falan geliyo biraz pahalı ama ilk doğumum hem korkuyorum hem tedirginim daha sakin bi yerde olmasını istedim eşim bana bıraktı nereyi istersen diye önemli olan senin kendini ii hissetmen dedi sağolsun.şimdilik orası aklımda ama randevularıda 15 gün önceden alman gerekiyo arkadaşım aramıstı 1 eylüle randevu vermişler iptal etti.ayy ne cok yazdım acıklayıcı olmuştur umarımaa sıncan koru bana cok yakın bende orayı dusunuyorum gazıde ayrıntılı ultrasyonlara girip taramaları yaptırıp5 aydan sonra ınsallah
koru ya gıtmeyı yada batıkent bilgi hastanesi varmış orayıdusunuyorum
koru bıraz pahalı :/
hayırlı olsun canım öncelikle hiç telaşlanma ben 20 nisanda düsük yaptım kürtaj oldum doktor 1 adet geçsin bebek düşünebilirdin dedi 1 kere adet gördüm 13 mayısta birdahada görmedim 3 aylık hamileyim aalhın izniyle.kontrollerine dikkat et ilki düşük oldugu için kendinede dikkat et yeter:))Merhaba arkadaslar bende keciorende ikamet ediyorum.. bugun hamile oldugumu ogrendim fakat korkuyorum .. sebebine gelince gecen ay 17 sinde dusuk oldum kurtaja gerek kalmadi ama . Fakat doktorum bi kac ay beklememizi onerdigi hakde ben yine hamileyim ve cok korkuyorum tekrar kaybederim diye((
senin ev n tarafta canım ben şeker mahallesindeyim eryamanın arka tarafı oluyor.sen gaziye giriş yaptırdınmı hiç bak bakalım alıcaklarmı haberleşelim mutlaka.bilgi hastanesinde eğer normal doğum istiyosan boşa gitme sadece sezaryan yapıyolar bi tanıdığım tesadüfen sekreterin telde konıuşmasına denk gelmiş burada normal doğum yok demiş tel deki kişiye..ama sezaryan istiyosan git tavsiye ederim.koruda eşimin kurumuyla 1 senelik%15 indirimleri var doğum 1200 e falan geliyo biraz pahalı ama ilk doğumum hem korkuyorum hem tedirginim daha sakin bi yerde olmasını istedim eşim bana bıraktı nereyi istersen diye önemli olan senin kendini ii hissetmen dedi sağolsun.şimdilik orası aklımda ama randevularıda 15 gün önceden alman gerekiyo arkadaşım aramıstı 1 eylüle randevu vermişler iptal etti.ayy ne cok yazdım acıklayıcı olmuştur umarım
gata da Samet Temel'e gidiyormuşum tahlil sonucumdan baktım :) fakat özellikle tercih ettiğim bir doktor değildi muayene için gittiğimde başka seçeneğim yoktu zannedersem.siz hangi doktora muayene oluyorsunuz gata da?
Ben poliklinige gidiyorum hangi dr varsa o bakiyor onur bey ve fahri bey var ikisinden biri oluyor genelde doğumu orada mi yapmayi düşünüyorsun ben hala kararsızim
Gata da hangi dr a gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum da bir de memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?