Ankara'daki hamileler buraya:))

[/QUOTE]

merhaba böyle bir durumdan haberim yoktu benim.ben asker eşiyim doğumu orada yapmayı düşünüyorum peki size kim söyledi bunu?

kızlar ben de hamıleyim 12 haftalık, linaya gidiyorum güzin hanım aslında çok memnunum doktorum harika bir insan ama doğum çok pahalıymış orda diye değiştirmek istiyorum doktorumu. etlik lokman hekimde elif terzi hakkında çok güzel şeyler duydum doğumda uygunmuş sanırım, orası yarı özel mi? giden bilen doğum yapan varsa açıklık getirebilir mi ?

şimdiden teşekkürler :)

mrblar. Bende 8+2 hamileyim. Zekai Tahir'e gidiyorum.Tüm hamişler inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularıMIZI kucağımiza alırız.

oh oh koca göbüşler sarmış burayı.ben daha yenı kan testı yaptrdım pozıtıf cıktı tahmınıme gore bır aylık hamıleyım.henuzde doktor bulamadım buraya yenı tasındık.ama doktor akrabalarım var burda yaşayan onlarla ıletısıme gectım en kısa zamanda ıyı bı hastanede ıyı bı doktor onereceklerdır emınım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…