- Konu Sahibi nonameanymore
- #2.561
Tam ajitasyon yahu. Kızcağız ne halde çalışıyormuş doğularda.Oturup ağlayalım hadi hep beraber. Ne alaka yahu doğudaki çalışma şartlarıymış da bilmem neymiş. Ben de Angaranın kırsalında akşama kadar koyun sağıp tarla çapalıyorum o zaman??? O doğuda ne şartlarda öğretmenlik yapıyor, tüh 3 ay da tatili var. Ondan bol vakti olan yok anlayacağın. Konuların nasıl saptırıldığını, nasıl duygusal yorumlarla hayatın gerçeklerinin baltalandığını görüyorum sayenizde.
Ayrıca soru sormaya korkmak demiyoruz biz ona, diğer insanları rahatsız etmemek için , sadece kendimiz varmışız gibi dannnn diye aklımıza gelen ilk soruyu sormadan önce düşünmek, araştırmak diyoruz. Ama işte bencil insanoğlu, ortama girdi mi tüm gözler ona dönsün, tüm dikkatler ona verilsin, onun sorusu pat diye cevaplansın, zahmet çekmesin ister. Madem sayfaları okuyacağını baştan söylemiş, neden sormuş sorusunu? Sayfaları okusun baştan, cevabını bulamazsa gelsin sorsun. Bu bir saygıdır, bu bir internet kullanma adabıdır, sessizce aradığını bulmak, insanları meşgul etmemek bir terbiyedir. Madem öyle yeni konu açsın da sorsun arkadaş, böylece kimseye zaman kaybettirmemiş olur. Ama bunlar fazla ince düşünce değil mi ? Hamileyiz ya, hepimiz çok hassasuk, alınganuk, ayyy bizi nazlasınlar, pışpışlasınlar, gocişler kayninişler etrafımızda fır dönsün, tanımadığımız forum insaları bize nezakette kusur etmesin. Çünkü biz hamişik![]()
Ilk önce şunu belirteyim ben doğuda görev yapmıyorum. Kimse kimsenin işiyle ilgilenmiyor burda sizene benim üç aylık tatilimden anlamadım. Yorumlarımı bi daha okudum hiçde duygusal yorum yapmamışım sizin bu hakaretvari konuşmalarınıza tepkimi koymuşum sadece...
Diğer insanları rahatsız etmemek demişsiniz bakın sizin tavrınızdanda rahatsız olanlar çıkmış ee ne olacak şimdi?
Sayfaları okusun baştan cevap bulamazsa gelsin
sorsun demişsiniz. Pekii ben bunu yapmayıp size saygısızlık göstermişim de siz 5 yaşındaki çocuğa nasihat verir tarzda cümleler kurarak saygısızlığın hangi boyutundasınız acaba?