tek tek alıntı yaparak fikrimi beyan etmektense genel bir cevap vermek istedim.
o "önceden de tepki verilmiş" dediğiniz kişi ben oluyorum. burada verilen cevapları" KES SESİNİ BE, SUUUUUUUUUUS, Bİ DAHA YAPMAYACAKSIN BUNU, TAMAMEN HATALISIN vs" diye algılakmatansa neden buradaki diğer insanlar da hamile ve buraya bir geliş amaçları var, onlar da kötü niyetle bunu söylememiştir gayesi taşımıyorsunuz?
gelin hastanenizi doktorunuzu konuşun, hatta oturalım dedikodusunu yapalım; zaten burası gerçek hayatta takıldığımız insanların olduğu bi cemiyet gibi değil, tam tersine milletin birbirine canım cicim dediği vakit geçirdiği bi yer.
amaaaaaaa,
iş bi kere cevap verdik diye bizi tü kaka ilan etmek ve insanlıktan nasiplenmemiş gibi suçlamaktan geçiyorsa, bu yapılanlara karşı herkes dürüstçe tepkisini koyar, hatta çok güzel koyar.
sayfaya yeni mi geldiniz, mutlu musunuz, kafanızda sorular mı var, saçma sapan konular açıp geyik mi yapmak istiyosunuz? e zaten burası hakkaten bunun için, devleti kurtarmıyoruz. tek ricam bi tepki verildi diye fikrini beyan edenlere höyt diye yüklenmeyin.
Arada geyiğinizi de yapın ama,
Şurda son haftalarında olan bi hamile olarak söylüyorum (çünkü bu tartışma ilk 8-15 haftalıklarla başlıyor), hamile olmak ay ben hassasım üstüme gelmeyincilikten çok, haydiiiiii eğlenelim gülelim bilgilenelimle geçerse zaten partnerlerimizin çektiği çileyi bir de biz burda çekmeyiz.
Tadını çıkarın.