Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Pıtır pıtır doğuruyo millet :) bugün serin allahtan düne göre, az kaldı zaten sıkın dişinizi :))

Canım insallah sorunsuz, saglıkla gelir bebişin..Doktorlarımız aynı, benimki şimdilik normal dogum gibi görünüyor.Doğuma girme olayını biz de sorduk 3. bi hasta istemiyoruz içeride dedi Herhangi bir memnuniyetsizliğin olursa bana da haber verir misin? Hala endişelerim var nerede doğum yapacağıma dair. Hakkımızda hayırlsıı olur ins..

Pıtır pıtır doğuruyo millet :) bugün serin allahtan düne göre, az kaldı zaten sıkın dişinizi :))

sıka sıka diş kalmadı beya he valla doğuruyolar sıra bize geliyoo :18::18:

amiiiiiiin cnm sağolasın zaten senın önerin üzerine gitmiştim murat beye çok tşk ederim sana çok memnunum çünkü
hehe demek murat bey kimseyi istemiyo içerde mutlaka hbr ederim cnm zaten dogumu yapayım ilk fırsatta her aşamasını anlatıcam dogumumun
benım nıyeyse hiç endişem yok hem hastane süper hemde dr oyuzden rahatım cnm

sağol cnm bilgi verdiğin için inşallah iyidir anestesizt artık Allaha emanetiz Rabbim hayırlı güzel dogumlar nasip eder inşallahhh
bu arada ne güzel bi oğlan bi kız Allah bağışlasın yavrularını cnm

Günaydın Ankaranın hamişleri

Ankara dün gece ne güzel serinledi öyle. sel götürdü valla

burda çoğunuz nerdeyse doğuracak az kalmış

hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim sizlere.

Lynne çok teşekkür ederim. aradım sordum Lokman Hekimi. iyi ki söyledin yoksa ben bu gidişimde de 40 tl verirdim ayrıca bi de tahliller
sayende şimdi indirimli faydalanabilirim.

cnm şimdiden hayırlı olsun inş rahatça sağlıkla kucağına alırsın çağatayını...benim eşimde geçenlerde erkek ismi düşünürken erkek olursa çağatay koyalım dedi sen geldin aklımaikili teste gittim bende ama daha cinsiyet belli diil baya kişi öğrenmiş ikilide ama dr. daha erken dedi bana bende doğuma eşimin girmesini çok istiyorum ama eşim istemiyor...hiç gelemez öle şeylere babam ameliyat olduğunda alınan parçayı patolojiye götürememişti kesin bayılır yani bizimkisi...bi de onla uğraşmak olmaz o an da ama çok istiyorum...bende sincan koru,bilgi, akrapol düşünüyorum ama bilgideki selçuk bey sezeryancıymış sanırım o yüzden kararsız kaldım...şuan düşüncem normal ama daha vaktim çok her an fikrim değişebilir...umarım memnun kalırsınız korudan bende oraya gelirim...ankaraya izne gelince gidecem onlara..

Lynne çok teşekkür ederim. aradım sordum Lokman Hekimi. iyi ki söyledin yoksa ben bu gidişimde de 40 tl verirdim ayrıca bi de tahliller
sayende şimdi indirimli faydalanabilirim.

başından öğrendiğin iyi olmus.Ben öğrendiğimde 29. haftadaydım o zamana kadar her seferinde fazla fazla ödedim malesef..Rica ederim canım..

Ankaralılar havayı serin buldu attı kendini sokağa diye tahmin ediyorum:)
Dün iftarda ne güzel yağdı yağmur, Bu akşam da çok güzel bir esinti var, vantilatörsüz uyurmuyum acaba?

başından öğrendiğin iyi olmus.Ben öğrendiğimde 29. haftadaydım o zamana kadar her seferinde fazla fazla ödedim malesef..Rica ederim canım..

günaydın canım tüh kötü olmuş seninki
Benim bu aralar göbek deliğimin sağ tarafında şişme var neden acaba çok meraklanıyorum:44: göbeğim de çıktı gerçi hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama şimdi daha da büyüyor banu hanıma haftaya gideceğim. şimdi MHRS den zekai tahir burak çayyolu polikliniğinden çarşambaya randevu aldım. göbeğimi soracağım.

senin doğum ne zaman canım normal doğum mu olacak

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin insalah.Göbek deliğimin sağ tarafı sola göre biraz daha büyük bende de.Annemin yorumu bebeğin o tarafta oldugu konusnda.Ancak ben bunu 20. haftamdan sonra filan farkettim. Seninki sanki erken gibi.Bi sor bakalım ben de merak ettim..Benim doguma 38 gün var sata göre. Şimdilik normal görünüyor.Çatı muayenesi olacak haftaya ona göre kesinleşecek. Son anda bi aksilik çıkmazsa normal olmasından yanayım dedi doktorum.Ben de öyle istiyorum.Allah hepimize hayırlısını versin.

hamilelik öncesi de göbekli bir insan olduğum için sanırım erkenden çıktı hangi hastanedeki doktor dedi öyle? karar verdin mi doğumu nerde yapacağına. hayırlısı nasılsa öyle olsun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…