- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.761
aa süpermş o zaman
e herkes devlette yaptırır o zaman
bilgi alırsan buraya yaz ben de bilgileneyim
tamam
benim nette okuduguma göre zübeyde hanım özel bi görüntüleme merkezine gönderiyormuş ücretsiz olarak biri öle yazmış forumda
biride "ayrıntılıya bakılıyor ama ölesine baklıyor" tarzında yazmış.bu yakınlarda giden biri bizi bilgilendirirse sevinirim.
zekai tahir burak hastaneside bakıyormuş ayrıntılı usg ye bu arada.
medicanaya geçen sordum ben
emekli sandığı çalışanıyım yani memurum
normal doğum 2500 sezeryan da 2800 gibi bir fiyat demişlerdi
yoo herşey dahildr ve anestezi hariç değil mi?
Abimler ikiz bebekleri icin Baskent hastanesinde Hulusi beye gidiyorlardi, dogumu da orada yaptilar cok memnunlardi.evet erkenden ayarlamak istiyorum
bi de benim ikiz gebelik yani riskli gebelik
o yüzden de daha iyi araştırmak istiyorum
linada kıme gidiyorsun?bndde oraya gidiyorum.hrs dede yoğun bakım var die biliyorum.Ama fiyatlar açısından ikiside aynı gbi zaten.Bende muhtemelen hrs yi seçicem kalabalık hastanelerden hiç hoşlanmam sakinliği daha çok seviyorum.bu cuma bende hastane işlerini ayrıntılı sorucam doktoruma.Benımde en buyuk merakım extra fatura ile karşılaşma durumumuz olur mu diye.bazı hastanelerde nst ücreti ayrı çıkyormuş mesela,küvez olayı olursa ücret ayrımı olucak gbi?
MRB.ben linada sema yıldırım a gidiyorum.ben de extra ucretlerden ve hastanenin yeterli olup olmamasından korkuyorum.hrs bi klinik sonuçta anormal bi durum için ne kadar yeterli.
en yakın doğum senn canım.ayyyy hadi sağlıklı ve güzel haberlerle dön inşallah.dualarım seninle.
Canım inş hersey sornsuz bir şekilde tamamlanır ve kavusursun yavruna..Dualarım seninle..
Allah kurtarsın ASEMB,inş. ikiniz de sağlıkla atlatırsınız bu doğum olayını,
Sezeryan olacaksın sanırım,kendi kararın mı yoksa riskli bi durum mu var?
Bir de şimdi yeni yasa çıkıyo ya doktorlar ne yapacak bilmem,gerçi yürürlüğe girdi mi emin de değilim...
Canım benim çok sevindim :)) İnşallah ikiniz de sağsalim kurtulursunuz, dualarımız seninle. Biz de gittik herşey yolunda, bebek kanala girmiş, 3200 gr oldu tabi ben normal doğum istediğim için sancıların gelmesini beklicez evde,eğer gelmezse salı günü tekrar gidicez kontrole. Yani benim kızın keyfi yerinde :))
merhaba, mesajınızı görünce size bir konuda danışmak istedim. Öncelikle, inşlallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınızıa alırsınız. Kolay doğumlar diliyorum sizeBen bir süredir bebk düşünüyorum. Evlendiğimden beri, yaklaşık 2 senedir, rutin jinekolojik muayenelerim için sema hanıma gidiyorum. henüz hamile kalamadım bayramdan sonra tekrar kontrole gideceğim ve kendisinden yumurta takibi falan isteyeceğim. Size sormak istediğim şey, sema hanımın gebelik takibinde nasıl olduğu? yeterince ilgili mi? her an ulaşabiliyor musunuz kendisine? size ait bilgileri aklında tutatrak düzenli kontrol yapabiliyor mu? Ben normal muayenelerim için gittiğim süre içerisinde memnun kaldım, hep sevecen ve ilgili davrandı ama gebelik başka bir dönem. Fırsat bulur da bana yazabilirseniz inanın çok memnun olurum. Şİmdiden teşekkürler
Merhabalar; 12 agustos pazar gunü Allah kısmet ederse bebeğime guven hastahanesinde kavuşacağımdarısı isteyen herkese olsun inşallah ...
mrb.tşkrler guzel dilekleriniz için.umarım siz de en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz. ben sema hanıma 1,5 senedir gidiyorum, çok memnunum.takibimde bi sıkıntı yaşamadım ,kesinlikle çok ilgili ,çok rahatlatıyo beni ,aradıgımda da ulaşabiliyorum hatta geçen pazar tam iftar saati benm agrım oldu aradım cep telefonundan hemen açtı ve beni rahatlattı.aslında ben bursalıyım ,ailem çok istedi bursada dogum yapmamı ama ben sema hanıma çok guvendigimden ankarada yapıcam. doktorla guven bağı çok onemli gerçkten..
Merhabalar; 12 agustos pazar gunü Allah kısmet ederse bebeğime guven hastahanesinde kavuşacağım darısı isteyen herkese olsun inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?