Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

aa süpermş o zaman
e herkes devlette yaptırır o zaman
bilgi alırsan buraya yaz ben de bilgileneyim

tamam
benim nette okuduguma göre zübeyde hanım özel bi görüntüleme merkezine gönderiyormuş ücretsiz olarak biri öle yazmış forumda
biride "ayrıntılıya bakılıyor ama ölesine baklıyor" tarzında yazmış.bu yakınlarda giden biri bizi bilgilendirirse sevinirim.
zekai tahir burak hastaneside bakıyormuş ayrıntılı usg ye bu arada.

ben haftaya cuma zekai tahire gitmeyi düşünüyorum inş.
gittiğimde sorar ayrıntılı bilgi alırım
zekai tahir aletleri çok ii diyorlar ama gidip göreceğim bakalım nasılmış
olmazsa ben de zekai tahirde ayrıntılıya gidebilirim
evet işte öylesine yapmasınlar ozaman anlamı olmuyor

MRB.ben linada sema yıldırım a gidiyorum.ben de extra ucretlerden ve hastanenin yeterli olup olmamasından korkuyorum.hrs bi klinik sonuçta anormal bi durum için ne kadar yeterli.

MRB.ben linada sema yıldırım a gidiyorum.ben de extra ucretlerden ve hastanenin yeterli olup olmamasından korkuyorum.hrs bi klinik sonuçta anormal bi durum için ne kadar yeterli.

merhaba, mesajınızı görünce size bir konuda danışmak istedim. Öncelikle, inşlallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınızıa alırsınız. Kolay doğumlar diliyorum size Ben bir süredir bebk düşünüyorum. Evlendiğimden beri, yaklaşık 2 senedir, rutin jinekolojik muayenelerim için sema hanıma gidiyorum. henüz hamile kalamadım bayramdan sonra tekrar kontrole gideceğim ve kendisinden yumurta takibi falan isteyeceğim. Size sormak istediğim şey, sema hanımın gebelik takibinde nasıl olduğu? yeterince ilgili mi? her an ulaşabiliyor musunuz kendisine? size ait bilgileri aklında tutatrak düzenli kontrol yapabiliyor mu? Ben normal muayenelerim için gittiğim süre içerisinde memnun kaldım, hep sevecen ve ilgili davrandı ama gebelik başka bir dönem. Fırsat bulur da bana yazabilirseniz inanın çok memnun olurum. Şİmdiden teşekkürler

en yakın doğum senn canım.ayyyy hadi sağlıklı ve güzel haberlerle dön inşallah.dualarım seninle.

Amiiiiiiiiiiiin cnm çok sağolasın Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Ertesi günde senin doğumun olucak peşpeşe bebişlerimize kavuşcaz inşallah hepimizin dogumları kolay ve sıkıntısız olur
buraya güzel dogum hbrlerimizle döneriz

Canım inş hersey sornsuz bir şekilde tamamlanır ve kavusursun yavruna..Dualarım seninle..

Amiiiiiiiin cnm Allah razı olsun cnm doğumdan sonra en kısa zamanda bilgi vericem sana umarım güzel hbrler veririm
sende gönül rahatlıgıyla murat beyle dogumunu yaparsın cnm

amiiiiiiiin cnm sağolasın evet cnm sez olucam kendı kararım çok şükür herhangi bi sıkıntı yok
ama ödlekliğimden sez istedim valla yasaya felen uyan yok cnm bide yasa çıktı ama drlar kılıfına uyduruyo yani aramızda kalsın başbakan duymasın

Amiiiiiiiin cnm sağolasın oh maşallah oyamıza kanala girmeside çok iyi çünkü normal istiyosun buna göre yolunda herşey maşallahh
hayırlısıyla vaktinde gelsin prensesimiz hehe annesinin karnında daha ne istesin ordan güzel yermi var oyuzden rahatı yerindedir cimcimenin yirim ben onuu

mrb.tşkrler guzel dilekleriniz için.umarım siz de en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz. ben sema hanıma 1,5 senedir gidiyorum, çok memnunum.takibimde bi sıkıntı yaşamadım ,kesinlikle çok ilgili ,çok rahatlatıyo beni ,aradıgımda da ulaşabiliyorum hatta geçen pazar tam iftar saati benm agrım oldu aradım cep telefonundan hemen açtı ve beni rahatlattı.aslında ben bursalıyım ,ailem çok istedi bursada dogum yapmamı ama ben sema hanıma çok guvendigimden ankarada yapıcam. doktorla guven bağı çok onemli gerçkten..

Merhabalar; 12 agustos pazar gunü Allah kısmet ederse bebeğime guven hastahanesinde kavuşacağım darısı isteyen herkese olsun inşallah ...

Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın cnm inşallah.Hastaneni neden değiştirdin? Merak ettim lütfen beni duy!!!!Benim için çok önemli Tobb dan ve Cemil Kayadan memnun kalmadın mı ? ben hala ona devam ediyorum çünkü...

cevap verdiğiniz için çook çook teşekkür ederim...inşallah hamile kalabilirim de sema hanımın o süreçteki yaklaşımını da tecrübe edebilirim. Sağlıklı doğumlar diliyorum size tekrar...

Merhabalar; 12 agustos pazar gunü Allah kısmet ederse bebeğime guven hastahanesinde kavuşacağım darısı isteyen herkese olsun inşallah ...

canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.Hastane fiyatını ne kadar verdiler sana canım.Bende şu an hastane seçimi aşmasındayım.Doğumdan sonra memnuniyetini yazarsan çok memnun oluruz.

Kızlar dün linadaydim.guven,hrs,mesa,akay,medicana arasında tercih yapıcam en uygunu hrs galiba.birde doktorun nerede daha rahat ettiginde önemli bence.sonucta misafir gidiyoruz oraya.doktorumda hrs istiyor.allahim doğru karar almama yardımcı olur inşallah.

Kızlar yeni bir şey duydum..Özel hastanelerde doğumdan sonra anneye verilen emzirme taktikleri için eğitim ücreti adı altında para alınıyormuş.Yani hemşire geliyor 2 dk gösteriyor sana nasıl emzireceğini ve dünyanın parasını alıyorlar. Mesela lokman hekimde bu rakam 300 liraymış.Koruya sordum bizde bu fiyata hersey dahil dediler.Sanırım ancak faturada görebilcez neye ne kadar ödediğimizi..Onca zamandır öğretmenim, öğrettiğim hiçbirşey için 2 dakikada 300 lira kazanmadım.Helal olsun valla..Hastanelerinize sorun bu sekilde bir eğitim istemediğinizi söyleyin.Rakam daha da azalır.

slm kızlar nasılsınız
oğluşuma kavuşmama çok az kaldı yarın pazar ve p.tesi kavuşma günü
annem gelmişti bugunde babam geldi heyecan dorukta valla :18::18:
dualarınızı eksik etmeyin bizden öpüyorum hepiciğinizi
doğum dönüşü en kısa zamanda yazıcam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…