Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

kızlar merhaba nasılsınız ben bebişime kavuştum darısı sizlere rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip etsin bebişlerinizi kucağınıza alın
benim oğluşumla buluşmam erken oldu normalde 1 ağustostu son gün ama oğluşum sürpriz yaparak 19.07.2012 tarihinde saat 15:55 te dünyaya geldi elhamdülillah sağlık durumu iyi rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin hepiniz sağlıkla kavuşun bebişlere inşallah

o zaman bizimle ayrıntıları paylaşır mısın
nasıl doğum yaptın
hangi hastanedeydin? çok sancın oldu mu, ilk günler ne zorluklar yaşadın
ne biliyim anlatta tecrübe edinelim, şu an bunları okumaya çok ihtiyacım var

ben normal doğum yaptım canım
normalde ankara çubukta oturuyorum sabah saat 7 de eşimi gönderdikten sonra lekem geldi hiç sancım yoktu ama bekleyeyim dedim bu arada suyum da gelmeye başladı hataneye gittim burda burası sevk etti etlik zübeyde hanım hastanesine acil girişi yaptırdık işlemlerden sonra sancı odasına gittim önce serumtaktılar sonra suni sancı saat 9.30dan 15:30a kadar suni sancı aldım epey zorladı ama korktuğum kadar değildi sonra doğum odasına aldılar 15 dakka ıkınma falan derken oğluşum saat 15:55de doğdu
devamını 10 dakkaya yazarım canım oğluşum ağlıyo

Kıyamam oğluşuna, ağlamasın... vaktin olunca yazarsın...

Kıyamam oğluşuna, ağlamasın... vaktin olunca yazarsın...

ilk başta dikişlerimden dolayı biraz zorlandım ama saolsun annem bir hafta yanımda kaldı kızkardeimle sonra annem gitti kız kardeşimde bir hafta daha kaldı çok şükür iyice toparladım bebeğimin gaz sancısı olduğunda çok zorlanıyorum hatta cuma gün sabahtan öğleye kadar 4 saat kadar ağladı yavrum ama elimden bişi gelmeyince bende onunla ağladım baktım olacak gibi değil hemen toparlayıp hastaneye götürdüm dr idrar tahlili istedi acaba ienfeksion falan mı die gazı var kesinde bide tahlille bakalım başka sıkıntısı olması dedi ki çok şükür başk abi sıkıntımız olmadı gazı içinde metsil verdi ama ben onu kullnamadım ilaç sonuçta bitkisel olan bişiler vereyim dedim neo baby diye bi gaz giderici keşfettim hem annede içebiliyor belkide benden alıyorsa dedim çok şükür eskisi kadar değil arada geliyor ve hafif şekilde atlatıyoruz birde göbek bağı biraz korkutuyor insanı bez sararken giydirirken falan ilk başta zorlanıyorsun hmm birde emzirme işi var tabiki sakın ilk başta süt gelmiyor diye takviye bişiler vermyin çocuğun ilk etapta midesi çok küçük olurmuş 3 5 çay kaşığı kadar süt bile yetermiş ilk 4 günde ancak geliyor sütünüz emzirmekten asla vazgeçmeyin başkada çok şükür bi sıkıntı çekmedik inşallah sizlerde çekmezsiniz ve hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz

Allah kahretsin böylelerini.Çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan, tonlarca para harcayan insanlar varken böylelerine annelik sıfatı hiç yakışmıor.Sokaktaki kedi köpek bile yavrusuna bunu yapmıyor. Yavrum benim insallah emin ellerde olur ömrünün sonuna kadar. Sanslymıs ki siz varsınız.

ÇankayaDayım TatLımm ÖzzeL iStioRumm

Canım ben eryaman tarafındayım.Sincan koruya gidiyorum.Kuzenim 2 yıl önce balgat koruda dogum yaptı, cok memnun kaldığı için ben de koruyu tercih ettim.Diğer hastaneler hakkında cok sey duydum ama hiç birini gözümle görmedim.Bu nedenle herhangi bir tavsiyede bulunamayacağım.Bide bütcen de önemli.Kimi hastanede dogum ücreti 1000 lira kimsinde 6000.

dikiş yerin kapandı mı hala sorun oluyor mu? bide oğluna ne isim koydun:)
vala çok soru soruyorum ama işte, merak ve heyecan:)

bende bir yere kadar yanında oalbilirim benimde 4.5 aylık bebeğim var.

hayırlı olsun güle güle büyüt oğluşunu canım

dikiş yerin kapandı mı hala sorun oluyor mu? bide oğluna ne isim koydun:)
vala çok soru soruyorum ama işte, merak ve heyecan:)

düşen dikişimde var bi tanesi hala duruyo sorun olmuyo ilk hafta sorun oldu o kadar otururken falan zorluyodu eğer normal doğum yaparsanız aslında sezeryan içinde geçerli normalde oturmaya zorlanıosunuz en azandan benim öyle oldu ani hareketlerden kaçının ve bacaklarınızı hep uzatarak oturun yada kanepede normal oturun kıvırma katlama yapmayın dikişleriniz acı verebilir

oğlumun ismi eymen taha
canım tabiki sorabilirsin biz burada birbirimzden bilgi edinmek için toplanıyoruz dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşmak biraz olsun rahatlamak için burdayız istediğin zaman soru sorablirsin

Adıyla çok yaşasın:) cevapların için saol, fırsat buldukça gel, aklıma geldikçe yazarım sorularımı

slm kızlar nasılsınız
afacandan dolayı uzunca yazamıycam ama çok şükür 06/08/2012 de cnm oğluma kavuştum
spinal sez oldum çok memnun kaldım çok şükür sıkıntısız geçti ve artık evimizdeyiz
tek sorunumuz göğüs ucu yarası lansinoh işe yaramadı bende ama zeytinyağı birazda olsa çözüm oldu benım için
onun haricinde çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok aklınıza takılanlar olursa doğumla ilgili elimden geldiğince
fırsat buldukça cvplamaya çalışırım hepinizi öpüyorum kocamann
he bu arada lynnee cnm drumuz aynıydı ya merak ediyodun kesinlike koruyu tavsıye ediyorum
dört dörtlük derler ya resmen öyle ameliyatın başından taburcu olana kadr herşey çok güzeldi
ilgi alaka muhteşem çok keyifli geçti bi ara fırsat bulunca detay anlatıcam cnm
ama şunu dıyebilirimki korudan ve murat beyden damla kuşkun olmasın doğum olarak tercik etmeni isterim

ARKADAŞLAR merhaba şuana kadar yaptığınız yorumları okumaya çalıştım okuduğum kadarıyla:) ben de şuan tam 27+2 haftalık gebeyim.AKRApol hastanesi dr bülent beye gidiyorum.bir daha ki randevum 3 EYLÜL de nasipse..akrapol hastanesinde doğum yapanlar doğum ücretlerini nasıl ödediniz? normal doğumda ya da sezeryan da hastaneye gitme süreçleriniz nasıldı? hastanede daha çok bebek için yada kendiniz için nelere ihtiyaç duydunuz? yardımcı olursanız sevinirim..

Canım tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.İkinizin de saglıklı olması mutlu etti beni.Darısıda bize insallah..Dün ben de korudaydım.Seni sordum murat beye.Çok şükür iyiymişsin.Birazdan taburcu edicez dedi.Bakındım ama göremedim seni.Yoksa ugrayacaktım yanına.Memnun kalmana sevindim.İnsallah bundan sonrası da sıkıntısız geçer senin için.Göğüs yaraları için tahinin üstünde kalan yağı varya onun cok iyi geldiğini duymuştum.Bi dene istersen.ikinizi de öpüyorum

arkadaşlarr nasılsınız bana da yardımcı olursanız sevinirim.ben 12 haftalık hamileyim ama hala dr yok.eşim özel hastane ye karşı görümcem bazı sıkıntılar yaşamış özelde.zübeyde hanıma gidiyorum şimdilik.ama arada gitmek için yada memnun kalırsam devam etmek için kimleri nereleri önerirsiniz.atatürk araştırmada prof filiz avşar varmış eşim o olabilir diyo.onun hakkında bilgisi olan duyan var mııı??? bu arada yenimahalledeyim...

Peki TatLım DewLet haStanSi ÖneRebiLiR Misin Bana :S

merhaba bende etlik zübeyde hanıma gidiyordum hatta doğumumuda orda yaptım sinan karadeniz var iyi bi doktor iki kez denk geldim sen hangi doktora gidiordun bilemem memnunmusun başka bi doktorda tanımıyorum her gittiğimde farklı oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…