- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.141
sebnemak kullanıcısından alıntı
bende medicana'da doğum yapacağım inşallah,benımde bu tip detaylara çok ihtiyacım var.Sanırım medicanada her çarşamba emzirme ile ilgili eğitim veriyorlarmış,herhangi bir bilginiz veya katılan bir arkadaş varmı acaba?
Malesef hic duymadim. Buhafta kontrol icin gidicem ozaman sorup burdan yazarim
heer çarşamba saat 11.00 ile 12.00 saatleri arasındaymış. danışmanın yanında kocaman afiş var ama sen söyleyene kadar dikkatimi çekmemişti:))
cuma gunu HRS de sezeryanla dogum yapıcam.çatı muayenemi yaptıktan sonra sezeryan kararı aldı .heyecanlıyım çok..
canım hayrlısıyla dogurursun inş.Doktorun kim?Bende hrs de dogum yapıcam inş.Çatı muayenesi daha olmadım çok tedirdgınım zor mu?
doktorum lina dan sema hanım.cuma sezeryan olucam , kendimi normal doguma hazırlamıştım ama hayırlısı .çok heyecanlı bi bekleyiş var içime sığmıyor.dogum çantam hazır ..bekliyoruz:):)
yenimahalle devlette de emre şükür çok artist ya böyle bir havalar filan... ben çıktı verir sandım birşey demedim elim boş döndüm. bir de ikili test için gittiğim haftada yanımda biri vardı benden 2 hafta ileride test sonucunu göstrmeye gelmiş. girdi girmesiyle çıkması bir oldu. iyi birşey yok demiş o kadar. yani her gittiğinizde ultrasonda bakmıyor. cinsiyeti bile öğrenemeden gitti 3 hafta sonra gel demiş. 3 hafta sonra kadın 17.haftasında olacak. burda özelde 14te öğrenen çok var. şimdi 2 hafta sonra bana da aynı şeyi yapacak. sırf bu yüzden özele gidip cinsiyeti öğreneyim diyorum. bilmiyorum doğum için hiç fikrim yok. ilerleyince beni almazlarsa diye de korkuyorum
Arkadaşlar merhabalar herkese kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum. Rabbim olmayan herkese de en kısa zamanda yaşasın diye dua ediyorum. Bende daha yeni hamileyim yeni dediysem SAT 6 ağustos içimde kocaman bir inşaat var:) Henüz doktora gidemedim idrar testlerinden sonra yaptırdığım kan testi ile müjdeli haberi aldık.
Randevum 20 eylülde, bu ilk buluşmamız olacak bebişimle. Taşınacaz inşallah allahın izniyle. Dua ediyorum bol bol.. sağlıklıdır sıhatlidir inşallah diye...
Beta hcg 8728 çıktı değerim sanırım iyi çokta anlamıyorum bu işlerden acemilik işte ilk hamileliğim,1 buçuk senelik evliyim.
Sizlerden doktor tavsiyesi almak istiyorum. Ben şimdilik 29 Mayıs Hastanesi Nesrin hanıma gidiyorum. Evlendikten sonra ilk muayenemi kendisine olmuştum.Bir arkadaşım bu hastanede doğum yaptı az çok avantajlarından dezavantajlarından bahsetti.
Ancak diğer hastanelerle ilgili pek bilgim yok.
Sizden ricam Memnun kaldığınız ve kalmadığınız yönleri ile doktor ve hastanelerinizi paylaşır mısınız?
Şimdiden vakit emek harcayan herkese tşk ler...
Arkadaşlar merhabalar herkese kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum. Rabbim olmayan herkese de en kısa zamanda yaşasın diye dua ediyorum. Bende daha yeni hamileyim yeni dediysem SAT 6 ağustos içimde kocaman bir inşaat var:) Henüz doktora gidemedim idrar testlerinden sonra yaptırdığım kan testi ile müjdeli haberi aldık.
Randevum 20 eylülde, bu ilk buluşmamız olacak bebişimle. Taşınacaz inşallah allahın izniyle. Dua ediyorum bol bol.. sağlıklıdır sıhatlidir inşallah diye...
Beta hcg 8728 çıktı değerim sanırım iyi çokta anlamıyorum bu işlerden acemilik işte ilk hamileliğim,1 buçuk senelik evliyim.
Sizlerden doktor tavsiyesi almak istiyorum. Ben şimdilik 29 Mayıs Hastanesi Nesrin hanıma gidiyorum. Evlendikten sonra ilk muayenemi kendisine olmuştum.Bir arkadaşım bu hastanede doğum yaptı az çok avantajlarından dezavantajlarından bahsetti.
Sizden ricam Memnun kaldığınız ve kalmadığınız yönleri ile doktor ve hastanelerinizi paylaşır mısınız?
Selam canım, öncelikle tebrikler =) Umarım, mutlu, huzurlu güzel bir hamilelik geçirirsin, en önemlisi bu. Bu doktor meselesinin artık kuaför gibi olduğunu düşünüyorum bunu paylaşayım dedim. Yani birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor, ne bileyim memnuniyetler çok değişebiliyor. Ben uzun araştırmalar ve 5-6 doktor sonrası Tolga Ecemiş e devam ediyorum. Oldukça memnunum kendisinden. Her türlü bilgiyi paylaşan, anlatan, rahatlatan ve en saçma sorulara bile sakinlikle cevap veren bir doktor. Kilo konusunda biraz takıntılı, çok kilo alınmasını istemiyor, kızarsa bu yüzden kızıyor =) o da bizim yararımıza, bebeğimizin cinsiyetini de 11. haftada öğrendik. Ama şu var devam ettikçe seni daha iyi tanıyor, yani ilk zamanlarda bazı şeyleri hatırlamayıp üst üste soruyordu, şimdi ise daha yakından tanışıyoruz=) Tabi doktorların yoğunlukları ve aralıklı muayeneler düşünüldüğünde bu normal bence. Ama Kimi insan aşırı ilgi görmek istiyor, abartılı bir ilgililik hali yok, bence herşey dozunda onu da belirteyim. Doğumu sanırım akay hastanesinde yapacağım doğumdan sonra yine paylaşırım. Şimdiden kolaylıklar, sevgiler...
Merhaba canım bende ilk kan testi ile öğrendiğimde senin gibiydim:) değerine bakılırsa 4-5 haftalık varsın sanırım ben 350 iken öğrenmiştim. Ben akropol Işın Kocabaş'a gidiyorum ilk muayene 35 tl sonra 30 tl ikili test 40 tl fiyatlar diğer özellere göre gayet uygun geldi bana doktordanda şimdilik memnunnum hem tecrübeli Hacettepe geçmişi var tavsiye ederim ve tebrik ederim sağlıkla kucağına almayınasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun hamileliğin. Değerin çok iyi bence merak etme.
Ben de elcin gibi Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Tabi benim çok seçme şansım olmadı, bende kan pıhtılaşması sorunu var ve bu konuda uzman doktor sayısı Ankara'da bile çok az, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim ve memnun kaldım. Güvendiğim bir doktor. Gerçekçi bir doktor, ne eksik ne fazla şey anlatıyor, sen sorarsan tabi ki herşeye cevap veriyor, özellikle en başlarda çok ilgilenmiyormuş gibi gözüküyor ama aslında takip ediyor. Özellikle sorunlu ve riskli gebeliklerde iyi oldugunu biliyorum. Doğumu Akay'da yapacağım, şimdiye kadar en azından 3-4 tanıdığım orada doğum yaptı, kimseden bir şikayet duymadım. Yeni doğan bakım ünitesi var benim için o da önemliydi hastane seçimimde. Tolga Hocaya hastanede muayene olamıyorsun öyle bir sorun var, tüp bebek ve kısırlık tedavisi görenlere hastanede diğer hastalarına muayenehanesinde bakıyor ve ücreti 200 TL.
Geçenlerde şirkettekilerden birinin arkadaşı 29 Mayıs'ta doğum yaptı, doktoru kimdi bilmiyorum ama memnunmuş hastaneden.[/QUOTE
Anladım canım tşk ederim verdiğn bilgiler için hayırlı kolay doğumlar allah sağlıcakla bebişine kavuştursun
Selam canım, öncelikle tebrikler =) Umarım, mutlu, huzurlu güzel bir hamilelik geçirirsin, en önemlisi bu. Bu doktor meselesinin artık kuaför gibi olduğunu düşünüyorum bunu paylaşayım dedim. Yani birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor, ne bileyim memnuniyetler çok değişebiliyor. Ben uzun araştırmalar ve 5-6 doktor sonrası Tolga Ecemiş e devam ediyorum. Oldukça memnunum kendisinden. Her türlü bilgiyi paylaşan, anlatan, rahatlatan ve en saçma sorulara bile sakinlikle cevap veren bir doktor. Kilo konusunda biraz takıntılı, çok kilo alınmasını istemiyor, kızarsa bu yüzden kızıyor =) o da bizim yararımıza, bebeğimizin cinsiyetini de 11. haftada öğrendik. Ama şu var devam ettikçe seni daha iyi tanıyor, yani ilk zamanlarda bazı şeyleri hatırlamayıp üst üste soruyordu, şimdi ise daha yakından tanışıyoruz=) Tabi doktorların yoğunlukları ve aralıklı muayeneler düşünüldüğünde bu normal bence. Ama Kimi insan aşırı ilgi görmek istiyor, abartılı bir ilgililik hali yok, bence herşey dozunda onu da belirteyim. Doğumu sanırım akay hastanesinde yapacağım doğumdan sonra yine paylaşırım. Şimdiden kolaylıklar, sevgiler...
Merhaba. Doktorumuz aynı, ben 30. haftadayım sen benden önde gidiyorsun. Evet kilo konusunda takıntılı, her seferinde tatlı bir azar yiyorum gerçekten :) 10 kilo aldım şimdilik, sen kaç kilodasın?Gerçekten en başta her gittiğimde aynı şeyleri soruyordu, şimdi ise herşey çok farklı, hem de daha sevecen ve yakın oldu. İlk başlarda biraz bozulduğum bile oluyordu, bu kadar zamandır geliyorum niye her seferinde aynı şeyleri hangi ilaçları kullandığımı vs. soruyor diye, bir de hastanedeyken bazen çok asık suratlı oluyordu moralim bozuluyordu, zaten sorunlu bir gebelik geçiriyordum herşey yolunda dese bile üzülüp çıkıyordum yanından. Neyse artık çok muhabbetli ve neşeli:)
seni çok iyi anlayabiliyorum canım.Benimde doktorum şükran çakmak linadan.hayrlsı olsun dogumdan sonra hrs ile ilgili yorumlarınıda yazarsan çok memnun olurum.
Canım allah razı olsun.Evet akropolden Işın Hanımı listeye ekledim.Doğum ne kadar bir bilgin var mı acaba
Bende sana rahat bi hamilelik kolay bir doğum diliyorum..
Merhabalar ben de tolga ecemisteyim haftalarimiz da cok yakin kesin karsilasmisizdir simdiye kadar orda:) artik kiloya da pek bisey demiyo bana bir sonraki muayenem 1 ekimde, senin ne zamana belki karsilasiriz
aaa bnm de randevum 1 Ekim'de. 17.00de Nts, sonra 17.20 de muayenem var =) Bu arada biz kızımızı bekliyoruz? Ya siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?