- 9 Mart 2012
- 309
- 47
- 318
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.121
canım biz 5 arkadaş hep ali ipek e gittik ve memnun döndük.Bende gitmeden çok araştırmıştım eyüp ekici ve mustafa salih çok methedilmişti.ama sıkıntılı bir hamileliğin yoksa hepsi aynı bence.Mustafa salih 575 gbi bi rakam eyüp bey 350 gbi bi rakam istemişti.Diğerine 150 tl verdik.Öyle çok lüks bir muayane bekleme ama.Ultrason odası zaten karanlık yatıyorsun yaklaşık 20 dk herşeyi söylüyor.cd ve resim verıyor raporlarnı veryr doktoruna göstermen için.Ben rahim ağzı uzunluğuna baktımı hatrlamıyorum ama sen bunu ondan özellikle isteyebilirsin.Ben bunuda merak edyrm bunada bakıyormusunuz diye sorabılırsın bence.En dogru cevabı o verecektır sana.kolay gelsın sana canım.bu arada doktorun kim?
tıp merkezidir ama o özel hastane değildir
özel hastanelerde çünkü muayene ücreti oluyor
tıp merkezi değil lokman hekim hastanesi. tsk indirimi olduğu için 12 tl ödüyordum
valla bilmiyorum ki neden öyle oldu
gidenler memnun ama
demetevlerde servet ünsal tıp merkezinde ali ipek var
gidenler çok memnun
ayrıntılı ultrason yapıyor
ona gidebilirsin
sadece cinsiyet için ayrıntılı ultrasona girebiliyorsun fiyatı 75 tl
onda net gözüküyor
nereye gittin?.............normalde sgk lıya 42lira
ayrıntılıya da bugun 125 lira verdim
Ben Doç.Dr.Serdar Oğuz'a gidiyorum arkadaşlar. Çok çok memnunum. Bebişimi ilk öğrendiğim günden beri gidiyorum. Gereksiz hiç bir şeyi istemiyor. 2li tarama testini yaptırdım, problem olmadığı için 3lüyü istemedi, şu an 36.Haftamdayım bu güne kadar her ay 1 kere gittim kontrole mesela, her hafta her hafta kontrole gitmek zorunda kalmadım:) Ultrason cihazı zaten 4 boyutlu, her gittiğimde onunla inceliyor. Çok anlayışlı çok doğal biri. Muayene ücreti pahalı gelmezse size (200 tl) tereddütsüz gidin derim. Geçen gün bir arkadaşımın yanında Batıkent Bilgi Hastenesine gittim, doktorun kullandığı ultrason cihazını gördüm, şok oldum, Nuh Peygamber'den kalma resmen...Bilgi hastanesine hiç yakıştıramadım bu durumu. Böyle yerleri görünce doktorumun değerini tekrar anladım.
Ben Doç.Dr.Serdar Oğuz'a gidiyorum arkadaşlar. Çok çok memnunum. Bebişimi ilk öğrendiğim günden beri gidiyorum. Gereksiz hiç bir şeyi istemiyor. 2li tarama testini yaptırdım, problem olmadığı için 3lüyü istemedi, şu an 36.Haftamdayım bu güne kadar her ay 1 kere gittim kontrole mesela, her hafta her hafta kontrole gitmek zorunda kalmadım:) Ultrason cihazı zaten 4 boyutlu, her gittiğimde onunla inceliyor. Çok anlayışlı çok doğal biri. Muayene ücreti pahalı gelmezse size (200 tl) tereddütsüz gidin derim. Geçen gün bir arkadaşımın yanında Batıkent Bilgi Hastenesine gittim, doktorun kullandığı ultrason cihazını gördüm, şok oldum, Nuh Peygamber'den kalma resmen...Bilgi hastanesine hiç yakıştıramadım bu durumu. Böyle yerleri görünce doktorumun değerini tekrar anladım.
işte en iisi devlet aslında biliyormusun
bizim arkadaş da medicanaya gidiyordu
kızında hamişken böbrek büyümesi varmış bir böbreğinde
medicanada bilemediler sonra etlik zübeydeye gitti orda anlamışlar
ben yenimahalle devlette doğurmayı ciddi ciddi düşünüyorum
yeni hastane old.için hem daha sakin hem daha ilgilidir doktorlar sanırım
bi akrabamız da fizik tedavi görmüş memnun kalmış
sincan koruda ne oldu canım? burda bir arkadaş orda doğum yaptı çok memnundu
kızlar ben de yenimahalle devlete gittim dün ilk defa. emre şükür'e. iyi fakat soru sormayınca bişey söylemiyor. bir de ultrason görüntüsünün çıktısını verecek sandım vermedi. istemek mi lazım acaba.
şimdi de özele mi devam etsem diyorum. ikili test sonucum 2 hafta sonra çıkacakmış. o sonucu gösterince de ultrasona sokmuyor bugun bir arkadaş yanımda gösterdi ikili sonucunu çıktı iyi demiş o kadar. ultrasona baksa bir cinsiyet yorumu filan yapsa 14.hafta sonuçta. bir de 3 hafta sonra gel demiş kadın olacak 17.haftada. hala cinsiyeti bilmeyecek. şimdi 2 hafta sonra bana da aynı şeyi yapacak. sadece cinsiyeti öğrenmek için 16.haftamda bir özele mi gitsem. yoksa bir özel seçip bundan sonra oraya mı devam etsem bilemedim...
ben ayrıntılıya girmedim ama 20.haftada en ideali diye okuduğum için bu hafta gireceğim inş.canım birşey sorcam ben gitmek istesem sen hangi haftada önerirsin?
işte burda zaten ali ipekin ultrasonu 4 boyutlu4 boyutluya mı gitsem acaba. kim bilir kaç liradır :)
sitesinde böyle yazmış:
Türkiye'de bebeğin cinsiyet tespitinin birçok sağlık merkezi ve klinikte kullanılan ultrasonlar ile 5-6 ay gibi bir sürede tespit edildiğini, son zamanlarda bazı merkezlerde kullanılan yüksek teknoloji ürünü cihazlar sayesinde bu sürenin 3-5 aya kadar düştüğünü bildiren Dr. Servet Ünsal, kullandığı cihaz sayesinde bu sürenin daha da aşağı çekildiğini ve bebeğin cinsiyetinin 12 haftada kesin olarak belirlenebildiğini dile getirdi.
bizim aile dostumuz bir kadın doğumcu var ankaradaydı bu sene tayini çıktı gittibencede cnm eşimde çok soğudu özelden hatta gidip kavga edecekti sincan korudaki dr.la ben engelledim...odaları falanda çok iyi sakin ve temiz yenimahallede...annem sürekli oraya gider hiçbi şikayeti yok hatta başhekimin sürekli gezinip memnun musunuz bi şakeyetiniz var mı diye sorduğunu söylüyor..medicana geçen bi arkadaşım doğum yaptı o da çok memnun değildi ticari yaklaştığını söyledi..bi de sütü gelmemiş başta mama vermek istemiş her kafadan bir ses çıkmış ve mama verdirmemişler çocuğun kiloosuunda %10dan fazla azalma olduğundanda sarılık olmuş küveze falan almışlar...
Arkadaslar benim bebeğimde gelisim geriligi basladi ne yazıl ki . Ankara'ya sevk edilme ihtimalimiz var en ıyi kuvez yogun bakın ve riskli gebelik uzmanı önerisi olan olur mü bana
bir tanıdığımızın akrabası zekai tahir burakta idari birimde. ona sordurmuştum ben hastaneyi. demiş ki eğer normal bir gebelikse nereye giderse gitsin farketmez ama riskli ise ankarada en son yer zekai tahir. ama yoğunluk vs. tercih eder misin bilmem canım.
geçmiş olsun.
bencede cnm eşimde çok soğudu özelden hatta gidip kavga edecekti sincan korudaki dr.la ben engelledim...odaları falanda çok iyi sakin ve temiz yenimahallede...annem sürekli oraya gider hiçbi şikayeti yok hatta başhekimin sürekli gezinip memnun musunuz bi şakeyetiniz var mı diye sorduğunu söylüyor..medicana geçen bi arkadaşım doğum yaptı o da çok memnun değildi ticari yaklaştığını söyledi..bi de sütü gelmemiş başta mama vermek istemiş her kafadan bir ses çıkmış ve mama verdirmemişler çocuğun kiloosuunda %10dan fazla azalma olduğundanda sarılık olmuş küveze falan almışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?