Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ne güzel kilo vermişsin geriye bişi kalmamış maşallah.darısı başımıza

emzirdikçe gidiyor sanki kilolar..ama halsiz kaldım ,yemek de çok yiyorum ama yetmiyo,bebeğim k,lolu dogdugu için kan şekeri çabuk düşüyomuş ondan sık sık emmek istiyo,yoruluyorum baya bi ...ama değer:) çok seviyorum bebeğimi.. annelik çok çok güzel bi duyguymuş.ALLAH istiyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin...

Hayırlısı tabi ama kafam bir anda cok karıştı bugun randevu almak için aramıştım bende.kiminle devam etcem bilemedim yusuf bey içinde forumda olumsuz çok yazı gördüm gerçi birinin iyi dediğine biri kötü diyebiliyor mennun kalman beni biraz rahatlattı bide faruk beyin yerine yanlış hatırlamıyorsam alptekin diye biri gelmiş olmadı sırayla deniycem artık medicana olmazsa bide tob yada bayındırı araştırmayı düşünüyorum

sekreter kızlar yeni bir dr gelecek dedi ama henüz gelmemiş.seninde az zamanın kalmış inş. içine sinen bi dr bulabilirsin sende.yusuf bey iyi bir dr ama biraz yoğun tek erkek dr olduğu ve doçent olduğu için herkes onu tercih ediyor.dolayısıyla da yoğun,ilk defa bi randevumda 1 saat bekledim :( sende gidersen görüşlerini paylaşırsan sevinirim.

Son düzenleme:
bebeğimin adı buğra:) 4100 gram için özel bişy yapmadım ,58 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile son buldu.ama bol süt içtim ve peynir, et çok tukettm.şimdi 62 kiloyum.emzirdikçe zayıflıyorum sanki.biraz halsizliğim var.sezeryanda toparlanması zor oluyomuş:(

41kere maaşallahhhhhh
bende 58ile başladım 25.haftamdayım, 6kılo aldım... umarım senın gıbı verırım hemen kıloları... ay çok imrendimmm,ama maaşallah nazarrlardan korusun Allah bebişinide senide:nazar::nazar::nazar:

ben linadan sema hanıma gdiyordum.21 eylulde hrsde epidural sezeryanla dogum yaptırdı.şukran hanım da çok iyi.hastaneden memnun kaldım.bilgin olsun:)

epidural sezeryanı kendin mi istedin?Seni takip ediyordum zaten hastaneden memnun kalmana çok sevindim.Yazılanlardan ve insanların memnuniyetinden çok etkilendiğim için şükran çakmağı tercih ettim ama beni çok tedirgin eden bir doktor ya.En son kontrolumde beni gerçekten artık çileden çıkarttı.15 dk odasında oturdum ve 15 dk boyunca ıkı telefon görüşmesi yaptı.Telefon görüşmesi konularını hiç söylemiyorum o kadar anlamsız ve hasta yanında konuşulmayacak tarzda ki.Ben 38.haftamdayım zaten tedirginlik ,bilinmezlik endişelerimle karışmış.Tek kurduğu cümle sıkıntı yok şükür.Suyun gelirse,kanama olursa vs.haberim olsun.Tamam psikolog gbi her hastasını sakinleştirsin rahatlatsın demiyorum ama bi 5 dk nı da bana ayırda konuş demi.Ya bana müthiş dikkat dağınıklığı var gbi geliyor buda beni doğum sırasındada böylemi olacak diye çok korkutuyor.Bildiğim tek şey ben bu doktorla çok mutsuzum ve kimseyede tavsiye etmicem.artık değiştiremeyeceğim içinde birilerinden bi umut doktorla ilgili iyi şeyler duymayı hayal ediyorum.

florence nightingale e geçmiş:( istanbula taşınmış yani..bnmde bugun kontrolum vardı aslında hastane değiştirip hrs ye devaam edicektim fakat sırf yerinden dolayı medicandan ayrılamadım..ben yusuf üstünle devam ediyorum artık,aslında keşke başından onla başlasaymısım Faruk bey baya bi rahat doktormuş YUSUF BEYİ GÖRÜnce anladım.her işte bir hayır vardır,moralini bozma bende çok bozulmuştum Faruk beye çok güveniyordum fakat bugun yusuf beyle karşılaştırma yapınca güvenim sarsıldı diyebilirim.
tobb daki dr um 2.bebeğimin kalbinin atmadığını alınması gerektiğini söyleyince ona inanmayıp koşarak medicanaya gitmiştim,çok kalabalık olmasına rağmen yusuf üstün kabul etmişti aradan bana bakmadı ilk + sı o oldu benim için..sonra önce dinledi iyice ve muayende tek tek ultrasonla herşeyi anlattı bebeği gösterdi, çok bozuk gitmiştim moral olarak benimle resmen bi psikolog gibi konuştu... kendi dr umu seviyorum eğer değiştirme kararı alırsam yeni seçimim büyük ihtimalle yusuf üstün olur.dr u değişen arkadaşım çok üzülme tabiki düzenin değişecek vs sıkıntı ama iyi bi seçim olmuş yusuf üstün....

emzirdikçe gidiyor sanki kilolar..ama halsiz kaldım ,yemek de çok yiyorum ama yetmiyo,bebeğim k,lolu dogdugu için kan şekeri çabuk düşüyomuş ondan sık sık emmek istiyo,yoruluyorum baya bi ...ama değer:) çok seviyorum bebeğimi.. annelik çok çok güzel bi duyguymuş.ALLAH istiyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin...

aminnnnnnnnnnnnnnnn.... bebeğine Allah uzun ömür versin, mutlu mesut büyütmek nasip olur inşallah.darısı hepimize...

hoşgeldin. ben de senin durumundayım 15.haftam hala kararımı veremedim. eryamanda oturuyorum eve yakın olsun diye bu taraflara bakıyorum ama buralarda da seçenek az. sincan lokman hekim ,sincan koru , batıkent bilgi ve batıkent yenimahalle devlet var. gidilebilir olarak. sincanda olmasaydı keşke şu koru eryamanda olsaydı. sincana ne zaman gitsem sinirlerim bozulup dönüyorum. insanlar çok saygısız, trafik berbat! k ural yok! yenimahalle devlet iyi ama korkuyorum ilk hamilelik diye. doktor biraz ilgisiz.

sen nerede oturuyorsun.

canım şırnakta ne yapıyorsun eş durumundan filan mı? doğumu ankarada mı yapacaksın

tek önerim olacak sincan lokman hekimi tercih etme.... acile gitmek zorunda kalmıştım 1 kere berbat sağlık bakanlığına da şikayet ettim ama zannetmiyorum çok tınladıklarını... inş.bulursun düzgün biyer.

medicana yı aradım
muayene ücreti 172 tl
tetkiklerin %90ı
normal doğum 2550
sezaryen 2800

Hayırlısı tabi ama kafam bir anda cok karıştı bugun randevu almak için aramıştım bende.kiminle devam etcem bilemedim yusuf bey içinde forumda olumsuz çok yazı gördüm gerçi birinin iyi dediğine biri kötü diyebiliyor mennun kalman beni biraz rahatlattı bide faruk beyin yerine yanlış hatırlamıyorsam alptekin diye biri gelmiş olmadı sırayla deniycem artık medicana olmazsa bide tob yada bayındırı araştırmayı düşünüyorum

canım henüz bir yerde karar kılmadın sanırım. 30.haftadan sonra gittiğinde kabul ediyorlar mı? bana belli bir haftadan sonra kabul etmiyorlar demişlerdi. ben de henüz bir yer belirleyemedim. geç kalmaktan korkuyorum var mı böyle birşey?

Nasil gecti muayene, bir aksilik yok degil mi? Siz benden ondesiniz ya merak ediyorum Tolga hoca neye bakiyor ne diyor diye.
Bu arada benim de belim agrimaya basladi umarim artmaz, oturup kalkarken yatakta donerken cok zorluyor valla.

Cnm iyiydi muayene, hastaligim konusunda hamilelikten dolayi bagisiklik sistemin cokmus dedi, immuneks ve vitamin verdi, normal artik bol bol dinlenceksin dedi.. Bebegim 3200gr olmus boyu da 52 cm;) kafasi biraz buyuk o yuzden aslinda haftaya kontrol edelim cati muayenesi yapalim ama eger boyle giderse normal dogum zor olur haftaya 3500u gecmis olursa ve kafasi da buyurse hic cati muayenesi yapmayip direk sezeryan tarihi vercek o da buyuk ihtimalle 17-20 ekim arasi olacakmis:) fiyatlar sez icin 3000 normal icin 2750 ikisi de epiduralli ve 2gece kalma,i cnm.. Sen nereye gidiyorsun? Donmek zorlasti demissin surekli sol yanina yat dedi cnm sen de oyle yapmaya calis..

Bu arada elcin senin nasil gecti kacta girdin muayeneye? Sancilarin nasil??

Çok şükür bir aksilik yok kızlar, ama hala bebeğin büyük ve suyun orta diyor Tolga bey, hep dinleneceksin dedi, 10 gün daha bekleyeceğiz, su azalırsa ona göre karar vereceğiz dedi. 2 gündür şiddetli sancım yok, ama valla pazartesi doğuruyorum herhalde dedim, ama Tolga bey çok hafif kasılmalar var ama normal artık, bebek de aşağı inmemiş bekleyeceğiz dedi. Benim kızım da 3 kg olmuş. Yüzünü ilk kez gösterdi biraz, çok heyecanlandım ben :16:

Burcucum senin sorularına kplnm arkadaşım cevap vermiş, ama fazla seçme şansım yoktu Tolga beyden başka demişsin ya bence için ferah olsun cnm. Çünkü bence Tolga bey işini severek yapan biri. Benim inancım işini severek yapanlar iyi yaparlar, umarım bu sefer bebişine sağ salim güle oynaya kavuşursun.

Sevgili kplnm, lütfen bağşıklığına dikkat et. Meyveni yoğurtunu ihmal etme, azzz kaldı bebişlerimizle tanışmaya, annesini şöyle sapasağlam, demir gibi görsün değil mi =):16:

Ben bugün bayağı duygusalım da kızlar öyle moral bulmaya çalışıyorum. Dün gece kardeşimi eğitim için yurt dışına uğurladık, işte biraz zor oldu, malum hamilelik ve hormonlarda ayakta, hepinizi öpüyorum, ve tüm diğer ankaralı hamişlere de sevgilerimi yolluyorum.

sekreter kızlar yeni bir dr gelecek dedi ama henüz gelmemiş.seninde az zamanın kalmış inş. içine sinen bi dr bulabilirsin sende.yusuf bey iyi bir dr ama biraz yoğun tek erkek dr olduğu ve doçent olduğu için herkes onu tercih ediyor.dolayısıyla da yoğun,ilk defa bi randevumda 1 saat bekledim :( sende gidersen görüşlerini paylaşırsan sevinirim.

yarın için yusuf beyden randevu aldım ilk kez medicanadan randevunuza gelecekmisiniz diye arandım :) sanırım gitmezsem yerine hemen başkasını alacaklar. denemekte fayda var bu saatten sonra hastane değiştirmek daha zor sonuçta . en azından ekranlarına bunca zaman ne tahlili yapılmış sonuçları ne kaç kilo almışım hepsi düşüyor. yarın hastaneden geldikten sonra yorumları yaparım :))

canım henüz bir yerde karar kılmadın sanırım. 30.haftadan sonra gittiğinde kabul ediyorlar mı? bana belli bir haftadan sonra kabul etmiyorlar demişlerdi. ben de henüz bir yer belirleyemedim. geç kalmaktan korkuyorum var mı böyle birşey?

bi çok kişi istemiyor ama medicana kendini sorumlu tuttuğu için hastanesindeki tüm doktorlar kaçıncı haftanda olursa olsun kabul ediyorlarmış. bakalım yarın yusuf üstüne gidicem yorumlarda fena değil içime sinerse devam ederim. birde akropol lü çok övüyorlar özellikle bülent beyi ama 4 -5 aydan önce randevu vermiyormuş:)) ışın hanımdanda çok mennun olan arkadaşım var bir araştır istersen hastanenin fiyatlarıda çok uygun. bende şeker çıktığı için yeni doğan ünitesi olsun istiyorum birde dediğim gibi hastane değiştirmek şuan için çok doğru gelmedi.

bi çok kişi istemiyor ama medicana kendini sorumlu tuttuğu için hastanesindeki tüm doktorlar kaçıncı haftanda olursa olsun kabul ediyorlarmış. bakalım yarın yusuf üstüne gidicem yorumlarda fena değil içime sinerse devam ederim. birde akropol lü çok övüyorlar özellikle bülent beyi ama 4 -5 aydan önce randevu vermiyormuş:)) ışın hanımdanda çok mennun olan arkadaşım var bir araştır istersen hastanenin fiyatlarıda çok uygun. bende şeker çıktığı için yeni doğan ünitesi olsun istiyorum birde dediğim gibi hastane değiştirmek şuan için çok doğru gelmedi.

ışın hanım hangi hastanede canım

sanırım 1700 sezeryandı muayenede 40 tl olması lazım

arkadaşım doğum yapalı 2 ay oldu bu fiyatları söylemişti birde odaları filan süpermiş 5 yıldızlı otel gibi demişti.

Back
X