Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

yarın için yusuf beyden randevu aldım ilk kez medicanadan randevunuza gelecekmisiniz diye arandım :) sanırım gitmezsem yerine hemen başkasını alacaklar. denemekte fayda var bu saatten sonra hastane değiştirmek daha zor sonuçta . en azından ekranlarına bunca zaman ne tahlili yapılmış sonuçları ne kaç kilo almışım hepsi düşüyor. yarın hastaneden geldikten sonra yorumları yaparım :))

Cnm ben de faruk beyin hastasiydim o gitti ben de yusuf beyden randevu almak icin bugun aradim ama taaa 12 ekime verdiler. Yani sen randevuya gelmiycem deseydin beni arayacaklardi gelin diye :27:

sekreter kızlar yeni bir dr gelecek dedi ama henüz gelmemiş.seninde az zamanın kalmış inş. içine sinen bi dr bulabilirsin sende.yusuf bey iyi bir dr ama biraz yoğun tek erkek dr olduğu ve doçent olduğu için herkes onu tercih ediyor.dolayısıyla da yoğun,ilk defa bi randevumda 1 saat bekledim :( sende gidersen görüşlerini paylaşırsan sevinirim.
ben de gidicem ins memnun kalirim. Ama dedigin gibi cok yogun o yuzden yeni gelecek olan alptekin dr a gitmeyi dusunuyorum.Faruk beyin gitmesine cok uzuluyorum yaaaaaaaa :43:

Cnm ben de faruk beyin hastasiydim o gitti ben de yusuf beyden randevu almak icin bugun aradim ama taaa 12 ekime verdiler. Yani sen randevuya gelmiycem deseydin beni arayacaklardi gelin diye :27:[/QUOTE

Bende şans eseri bi boşluk buldum.faruk bey alptekin beyi önerdi ama daha ne zaman başlayacağı belli değilmiş. Birde k.dogumun bas hemşiresinin dediğine göre türkan hanım faruk beyin hastalarına öncelik veriyormuş ve çok ilgileniyormuş.ama nedense bana diş heminliğindede kadın doğumdada erkekler daha basarılıymış gibi geliyor

Cnm ben de faruk beyin hastasiydim o gitti ben de yusuf beyden randevu almak icin bugun aradim ama taaa 12 ekime verdiler. Yani sen randevuya gelmiycem deseydin beni arayacaklardi gelin diye :27:[/QUOTE

Bende şans eseri bi boşluk buldum.faruk bey alptekin beyi önerdi ama daha ne zaman başlayacağı belli değilmiş. Birde k.dogumun bas hemşiresinin dediğine göre türkan hanım faruk beyin hastalarına öncelik veriyormuş ve çok ilgileniyormuş.ama nedense bana diş heminliğindede kadın doğumdada erkekler daha basarılıymış gibi geliyor

ben de senin gibi dusunuyorum erkek doktorla devam edicem ins. Alptekin beyi bekliycez artik.

Alptekin beyegittikten sonra fikrini paylaşırsan sevinirim.birde onu tanımış oluruz okadar plan yapıyoruz dogum şöyle olcak böyle olcak diye ama son anda hersey değişebiliyor. bakalım hangi doktorla nasıl bi dogum kısmet olcak:))

Aslında normal dogum istiyodum ama bakalım yeni doktor ne diycek ben bir kaç ay önce almıştım fiyat değişmediyse
Normal 2550
Sezeryan 2800
Epidural 250-400arası haftasonu gece olusuna göre değişiyomuş

Bu arada kiloalımınız nasıl bilmiyorum ama ben 20gun önce diyetisyene gittim (seker biraz yuksek çıktıda)ve bozmadan yaptım bu ay ilk kez 500 gr almışım.ondan önce3kg 3kg alıyodum heray ve baştan beri gitmediğime çok pişman oldum.bakalım yarın bebek kaç kilo almış bir sıkıntı yoksa devam etcem sizede tavsiye ederim

Bu arada kiloalımınız nasıl bilmiyorum ama ben 20gun önce diyetisyene gittim (seker biraz yuksek çıktıda)ve bozmadan yaptım bu ay ilk kez 500 gr almışım.ondan önce3kg 3kg alıyodum heray ve baştan beri gitmediğime çok pişman oldum.bakalım yarın bebek kaç kilo almış bir sıkıntı yoksa devam etcem sizede tavsiye ederim

sen hangi kadin dogum doktoruna gtmeyi dusunuyorsun?
Ben bu zamana kadar 3 kilo aldim. Diyetisyen sana ne onerdi kac kilosun simdi?

db55 slmmmmm

bana özelden msj atmışsın fakat msj hakkım dolmadığı için cvp yazamıyorum çok saçma ama...

ben pazartesi günü yusuf beye gittim,erkek dr istediğim için başka gitcek dr kalmadı :( yusuf beyden de memnun kalmaya kaldım ama çok yoğun bi dr..çok güzel ilgilendi bi ondan yana bi sıkıntım yok fakat randevu saatimizden 1 saat sonra ancak sıra bize geldi.ayrıcADA test sonuçların için ara demişti 3 gün geçti hala ulaşamıyorum kendisine ,ya ameliyatta ya muayenede ya gelmedi ıvır zıvır....yani bilmiyorm iyi hoşta böle nasıl olacakkk offfff kafam karıştı çok.yeni dr gelecekmiş baya da iyi olduğunu sölüyorlar olmazsaa birde ona gitmeyi düşünüyorum.

db55 slmmmmm

bana özelden msj atmışsın fakat msj hakkım dolmadığı için cvp yazamıyorum çok saçma ama...

ben pazartesi günü yusuf beye gittim,erkek dr istediğim için başka gitcek dr kalmadı :( yusuf beyden de memnun kalmaya kaldım ama çok yoğun bi dr..çok güzel ilgilendi bi ondan yana bi sıkıntım yok fakat randevu saatimizden 1 saat sonra ancak sıra bize geldi.ayrıcADA test sonuçların için ara demişti 3 gün geçti hala ulaşamıyorum kendisine ,ya ameliyatta ya muayenede ya gelmedi ıvır zıvır....yani bilmiyorm iyi hoşta böle nasıl olacakkk offfff kafam karıştı çok.yeni dr gelecekmiş baya da iyi olduğunu sölüyorlar olmazsaa birde ona gitmeyi düşünüyorum.

cnm cvp yazdigin icin tesekkur ederim. Ben zaten yeni doktor gelene kadar diger doktorlara godecegim 3 lu testim yapilacakti. Ben de alptekin beyi bekliyorum. Yarin tulin hanimla ilgili yorumlarimi yazarim. Haftaya da yusuf beye gidicem onunla ilgili de yazarim.

ben de gideyim kilolu hamile kalmıştım 12 kiloyu geçmemem lazım toplamda. şu an 4 kilo almış durumdayım

epidural sezeryanı kendin mi istedin?Seni takip ediyordum zaten hastaneden memnun kalmana çok sevindim.Yazılanlardan ve insanların memnuniyetinden çok etkilendiğim için şükran çakmağı tercih ettim ama beni çok tedirgin eden bir doktor ya.En son kontrolumde beni gerçekten artık çileden çıkarttı.15 dk odasında oturdum ve 15 dk boyunca ıkı telefon görüşmesi yaptı.Telefon görüşmesi konularını hiç söylemiyorum o kadar anlamsız ve hasta yanında konuşulmayacak tarzda ki.Ben 38.haftamdayım zaten tedirginlik ,bilinmezlik endişelerimle karışmış.Tek kurduğu cümle sıkıntı yok şükür.Suyun gelirse,kanama olursa vs.haberim olsun.Tamam psikolog gbi her hastasını sakinleştirsin rahatlatsın demiyorum ama bi 5 dk nı da bana ayırda konuş demi.Ya bana müthiş dikkat dağınıklığı var gbi geliyor buda beni doğum sırasındada böylemi olacak diye çok korkutuyor.Bildiğim tek şey ben bu doktorla çok mutsuzum ve kimseyede tavsiye etmicem.artık değiştiremeyeceğim içinde birilerinden bi umut doktorla ilgili iyi şeyler duymayı hayal ediyorum.

epidural sezeryan olmasını dr um istedi. çatımdan ve bebeğimin kilosundan dolayı sezeryan kararı aldı. kendi drum ve hrs nin dr ve hemşireleri çok ilgiliydi. emzirme eğitimi verdiler.şukran hanım biraz daha yogun sema hanıma gore,çok fazla hastası var. ama bu onun çok tercih edildigini gosterir.sema hanım çok rahatlatıodu beni. ben tum tedirginliklerimi paylaşıodum dr umla. sen de paylaş,iyi şeyler düşün..az kalmış zaten :) beni 39. haftamda sezeryana aldı,senin nasıl ove nerde olcak dogumun? kararlaştırdınız mı?

epidural sezeryan olmasını dr um istedi. çatımdan ve bebeğimin kilosundan dolayı sezeryan kararı aldı. kendi drum ve hrs nin dr ve hemşireleri çok ilgiliydi. emzirme eğitimi verdiler.şukran hanım biraz daha yogun sema hanıma gore,çok fazla hastası var. ama bu onun çok tercih edildigini gosterir.sema hanım çok rahatlatıodu beni. ben tum tedirginliklerimi paylaşıodum dr umla. sen de paylaş,iyi şeyler düşün..az kalmış zaten :) beni 39. haftamda sezeryana aldı,senin nasıl ove nerde olcak dogumun? kararlaştırdınız mı?

Bende allah nasib ederse hrs de yapıcam doğumumu.Mesela sen 3000 tl ödemişsin.Oradaki mine hanımın hastası olan bir arkadaşımda hrs de doğum yaptı oda 3000 tl ödedi.Asıl fiyat 3200 ama bu ıkı doktor kendi insiyatiflerini kullanarak 200 tl indiriyor.Bizimki asla öyle yapmıyor mesela.Bende aynı senin dediğin gibi endişelerimi paylaşmaya çalışıyorum ama mümkün olamıyor ki.Ya bir gün o odada yanımızda olsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın heralde.Eşim krizlere giriyor artık girmiyor doktorun odasına.Dışarda bekliyor.Bişi soruyorum zaten kesin bilgisayrında eli kolu tam cevaplayacak teli çalar bişiler olur sen bekle bekle dur.Sonra artık sende lanet olsun deyip çıkıyorsun zaten.Neyse yapacak bir şey yok artık:)Birde bır gecemı kaldın hastanede?bebişinede sanada sağlık diliyorum.

arkadaslar ankara medicana tulin dabakoglu na gittim ve cok memnun kaldim. 20 dk belki daha fazla benle ilgilendi. cok kibar bir kadin.
Ben kararimi verdim, artik ona gidicem

Bende allah nasib ederse hrs de yapıcam doğumumu.Mesela sen 3000 tl ödemişsin.Oradaki mine hanımın hastası olan bir arkadaşımda hrs de doğum yaptı oda 3000 tl ödedi.Asıl fiyat 3200 ama bu ıkı doktor kendi insiyatiflerini kullanarak 200 tl indiriyor.Bizimki asla öyle yapmıyor mesela.Bende aynı senin dediğin gibi endişelerimi paylaşmaya çalışıyorum ama mümkün olamıyor ki.Ya bir gün o odada yanımızda olsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın heralde.Eşim krizlere giriyor artık girmiyor doktorun odasına.Dışarda bekliyor.Bişi soruyorum zaten kesin bilgisayrında eli kolu tam cevaplayacak teli çalar bişiler olur sen bekle bekle dur.Sonra artık sende lanet olsun deyip çıkıyorsun zaten.Neyse yapacak bir şey yok artık:)Birde bır gecemı kaldın hastanede?bebişinede sanada sağlık diliyorum.

şükran hanıma ben de gittim tedavi aşamasında
ve anlattığın kalabalık ortam ilgisizlik ve her defasında sana ne yapmıştık diye sorması hastasını hatırlamaması olayı vardı
aşılamamı ona yaptırmıştım ve memnun kalmadım
sürekli bilgisayarda birileriyle konuşuyor ya da telefonda
ilgisi çok dağınık
ben bıraktım onu
tavsiye de etmiyorum kesinlikle kimseye

Günaydın ankaralı hamişlerrrr,

Umarım bu sabah herkes iyidir ve keyfi yerindedir. Biz annemle iki gündür yastık, fıstık, süs püs yapıyoruz :6:, yaptıklarımızı paylaşacağım sizinle, belki fikir almak isteyenler olur, mesela bez bebekten kapı süsü yaptık çok güzel oldu. Asınca resmini çekip göstereceğim.

Bir de ben doğum fotoğrafçısı arıyorum, bi kaç kişiyle görüştüm. Ama var mı önerisi olan, düşünen, bizim az kaldı, o yüzden acele ediyorum biraz ayarlamak için, ankarada fiyatlar, 400tl-1000tl arasında değişiyor, yaptırırsam memnuniyetimi de paylaşırım. Ama varsa önerisi olan çok memnun olurum...

Şimdilik tüm annelere sevgilerrrrrrr...:49::16:

arkadaşlar yusuf beye dün gittim.akşam forumu iki kere açtım hemen yazıcaktım ama sonradan vazgeçip sakinleşmeyi uygun gördüm. canım çok sıkıldı bütün gece kendi kendime yusuf beyle tartıştım rüyamda.

şöylee anlatayım çok doluyum okurken biraz sıkılabilirsiniz.önce bilgilerimi güncelledi kilo tansiyon filan sonra ultrasyona aldı yaklaşık olarak 10 dakka bile sürmedi bebek oldukça iriymiş faruk beyde öyle söylemişti ama her gittiğimde ölçümleri yapıldıktan sonra bide renkli olarak bana bebeğin dönüşünü yüzünü gösteriyodu faruk bey tabi ilk gebelik olduğu için buda benim hoşuma gidiyodu sonuçta heycanlanıyoruz. ama dün hemen ölçümlerini yaptı 10 saniye yüzünün netleşmeden bi fotosunu çekip odaya aldı cd filanda vermedi ne olduğunu anlayamadım bile. neyse burası görsel kısım deyip odaya geçtim. daha önce yapılan hiç bişeyi beğenmedi şeker ölçümün yanlış yapılmış ayrıntı ultrasyon gerçek bir ayrıntı ultrasyon değil bu medicanada yapılmaz dedi.(benim ayrıntılıyı alt kaltta birine yönlendirmişti.)buraya kadar da olabilir dedim bi doktor diğer doktoru beğenmez sonuçta birde faruk beyle arası çok kötüymüş selamlaşmıyorlarmış bile. benden tahliller istedi ve geriye dönük elindeki bilgilerle yarın akşama doğru gel göster dedi. burada şekerle ilgili sorunum var 3 haftadır diyetisyene gidiyorum oda sonuçlarımı bekliyor.yani acil olarak durumumun tespiti lazım şeker düştümü düşmedimi diye. asıl sıkıntı şurda başlıyor;
hakkında yapılan tüm olumsuz yorumları kendisiyle paylaştım kendisine ulaşmanın zorluluğu sordum oda bana burası muayane değil hastane dedi çok yoğun olduğunu hastanenin en çok çalışan doktoru olduğunu söyledi ulaşmak ondan zor oluyo filan filan yazın 5 gün tatil yapabildim oda fransada dedi:) (tabi bende daha az kazanıp 30 gün iznin olsa amasrada zor tatil yapardın 5 gün ama fransa diyemedim) 9-10-11 de yokmuş kurban bayramında da yokmuş mesela o güne gelebilir doğum dyo yada illa bana ulaşmana gerek yok doğumu evde beklemiyceksin ya başlayınca hastaneye gel burdaysam ben gelirim yoksada başka bi doktor dedi ve ben içimden cinnet geçirdim ama bişi diyemedim. mesele şu orası evet hastane ama adı üstünde özel hastane ve oldukça fazla para ödüyoruz ki devlet hastanesi gibi işimiz şansa kalmasın acil durumda doktorumuza ulaşabilelim diye yoksa aynı koşullar devlette de var. böyle diyince çok bozuldum ve herşeyi batmaya başladı. bende meslek seçiminiz yanlış ozaman dahiliye kbb seçmeliydiniz kadın doğum değil dedim. bu diğer hastalıklara benzemiyo hem kendimiz hem yeni bir hayat için endişe duyuyoruz hormanlar zaten tavan yapıyo birde para ödeyip doktor nazımı çekcez. bizde piskopat değilizya devamlı adamı arayıp rahatsız edelim ama gecenin körü suyumuz gelse kanama olsa bıraksında biraz panik yapıp hastaneye gelene kadar önce onu arayalım. anlıycanız moralim çok bozuldu bugun gene sonuçlar için gidicem ama alptekin beyi araştırdım sizde netten bakmışsınızdır olumsuz bi yorum yok genelde süper doktor diye yazmışlar sanırım birde onu deniycem. çünkü zaten iletişim kurduğumuz doktor gitti tam buna alışmışken doğum anında kendimi hiç tanımadığım birinin önüne atmak istemiyorum. birde etrafımda 4 kişi var bu adama giden hepsi mükembel diye anlatıyo olmazsa onu denerim ismi ahmet bostancı gerçekten her konuda çok iyimiş yeri tepe prime de zaten riskli gebeliklerde de uzmanmış.tek sorun dış doktor doğumu gene medicana da yaptırıyor ama dış doktorlar devamlı kontrole gelemiyorlarmış gerçi bu doktor hakkında ölee bişi duymadım ama tabi doktorum tam gün hastanede olması gibi olmaz doğumdan sonra hemen giderse bizle kim ilgilenecek gene öksüz gibi kalmayalım hastanede diye çekiniyorum. anlıycanız doğuma sayılı haftalar kaldı ve hala doktorum netleşmediği ve yusuf bey içime hiç sinmediği için üzgünüm huzursuzum deneme tahtası gibi her hafta bir doktorada gitmek istemiyorum ama sırasıyla alptekinbeyi oda olmazsa ahmet beyi deniycem bakalım bunlarda içime sinmezse kısmet artık nerde doğurcam bende bilmiyorum :))

baya bi yazdım sanırım ama hala içimde kalanlar var

Back
X