Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

kızlar kızmayın ama hala modumu toplayamadım. bu kadar kız isterken bu duruma düşebileceğim hiç aklıma gelmemişti. şimdi kızııııııııım diye karnımı sevemiyorum neden bilmiyorum. ya bir daha erkege donerse?

kızlar kızmayın ama hala modumu toplayamadım. bu kadar kız isterken bu duruma düşebileceğim hiç aklıma gelmemişti. şimdi kızııııııııım diye karnımı sevemiyorum neden bilmiyorum. ya bir daha erkege donerse?

canım dur bakalım doktorun kesin kız dedimi birdahaki kontrolünde kesinleşir bence.ama için rahat etmezse başka bir dokktora daaha git.

banada doktor kız dedi benim bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum.dr kız dedi ama ben 20 haft sonrası emin olcam o zaman
sevinicem.
24 hftamda ayrıntılı usg var onda tam kesinleşir.

sen ayrıntılı usg yaptırdınmı?

Selam kızlarr:3: Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Dün detaylı ultrasona girdim. çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendim, sata uyumlu gidiyormuşuz:nazar: çok mutlu oldum:46: cinsiyetimizde kesinleşti kesin kız geliyor. tabi bunu duyunca soluğu bebe mağazasında aldım:27: söğütözünde bebeğim mağazasının fiyatları çok uygun geldi bana internettende bakabilir karşılaştırma yapabilirsiniz. sizlerle paylaşmak istedim.

Selam kızlarr:3: Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Dün detaylı ultrasona girdim. çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendim, sata uyumlu gidiyormuşuz:nazar: çok mutlu oldum:46: cinsiyetimizde kesinleşti kesin kız geliyor. tabi bunu duyunca soluğu bebe mağazasında aldım:27: söğütözünde bebeğim mağazasının fiyatları çok uygun geldi bana internettende bakabilir karşılaştırma yapabilirsiniz. sizlerle paylaşmak istedim.

gözün aydın güzel haberler almışsın.benimde bir kesin olsun bende magazaya atcam kendimi:1:

canım dur bakalım doktorun kesin kız dedimi birdahaki kontrolünde kesinleşir bence.ama için rahat etmezse başka bir dokktora daaha git.

banada doktor kız dedi benim bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum.dr kız dedi ama ben 20 haft sonrası emin olcam o zaman
sevinicem.
24 hftamda ayrıntılı usg var onda tam kesinleşir.

sen ayrıntılı usg yaptırdınmı?

hayır canım, ben daha 4lü için yeni kan verdim 3-4 hafta sonra detaylıya girerim herhalde. ama kafam çok erkek eğitilmiş sanki bu 2 ayda, dün 2 dr kız demesine ragmen içime sinmedi. bi iğne bile almam artık, isim bile aramam. kendini benim yerime koysana. dr keske en basta demeseydi erkek diye.

hayır canım, ben daha 4lü için yeni kan verdim 3-4 hafta sonra detaylıya girerim herhalde. ama kafam çok erkek eğitilmiş sanki bu 2 ayda, dün 2 dr kız demesine ragmen içime sinmedi. bi iğne bile almam artık, isim bile aramam. kendini benim yerime koysana. dr keske en basta demeseydi erkek diye.

seni çok iyi anlıyorum canım bende bir haftada kız fikrine öyle alışmıştım ki bebeği erkek olarak düşünmek epey zamanımı aldı ama merak etme zamanla hemen alışıyosun cinsiyete:))) hele bi kesinleşsin ciciclerini al hevesin geri gelir ;))

evet ankaradaki anneler çok sessiz buara siz olmayınca da olmuyorr umarım herkes iyidirrr bebişlerimizle beraber tabiiii hava bugün ne güzell balkonda oturup keyif yapmayı özledim sizler ençok neyi özlediniz????

havanın güzel olmasını fırsat bildim tek başıma alış verişe çıktım gezdim dolaştım ohhhhhhhhhhh :)) keyfim yerinde

aa canım 2012 temmuz anneleri topiğinde yazmıyor musun pek arkadaş eklemişim seni ama hatırlayamadım? Hem aynı hastaneye gidiyoruz hem aynı zamanda doğum yapacağız kısmetse.
evet canım.
ben çok katılmıyorum muhabbetlere ama takip ediyorum. haftaiçi okula gidiyorum, ayrıca bir de oğlum var:) vaktim olmuyor fazla katılmaya..
ben, hülya kula'ya gidiyorum. senin doktorun hangisiydi 29 mayısta?

kızlar benim 2.bebeğim bende sizler gibi listeler yaptım aldım herşeyi.neleri kullandım onları yazayım size.

banyo için:
*küvet,maşrafa,kova,banyo derecesi,küvet içi sünger,
*şampuan(önce nivea almıştım ama cildinde kızarıklık oluştu sonra dr tavsiyesi ile sabamed ürünlei kullanmaya başladık)
*banyo köpüğü(sabamed)
*vücut losyonu(sabamed)
*havlu 2 adet
*vucudunu yıkamak için sünger

kıyafet:
*10 adet kadar çıtçıtlı badi(0-3 ve 3-6 ay aldım)
*2 adet hastane çıkışı
*ayaklı tulum 4 adet
*ayaklı takımlardan 5 adet
*ayaksız takımlardan 5 adet
*çorap 3 adet
*eldiven kullanmadık beni hissetmsi için:)
*şapka 3 adet(hastane çıkışında olanları kullanbilirsiniz)
*ayakkabı 1 adet(0-3 ay)
*pantolon ve thişört 10 adet(0-3 ve 3-6 ay)
*agız mendilleri
*kapşonlu üst ve alt 2 adet
*penye battaniye 3 adet
*kalın yün battaniye 2 adet
*polar battaniye 1 adet

bu kıyafetleri 4-5 aya kadar kullandı ama sonrasında ihtiyaçları oldu.
**sallanabilen ana kucağı çok işimi gördü
*yatak odam için küçük beşik aldım 4 ay yanımda yattı sonra odasında yatmaya başladı
*alt temizliği için pamuk kullandım 3 ay sonra ıslak mndile gçtik.bunun için termos ve 2 gözlü kaplar var onlardan kullandım.

odası için:
*derece,perde,yatak,dolap,alt değişme masası,kanepe(kesinlikle olmalı),
*nevresim takımı 2 adet,yastık,yorgan

beslenme için:
oğluma 4 aydan sonra ek gıdaya başladım
*biberon vee emziği
*mama sandalyeesi
*önlük bolca
*mama sandalyesi için oyuncak
*cam rende
*mama kaşığı ve tabağı

*puset ve araba koltuğu vazgeçilmezler.

ben kanguru aldım ama hiç kullanmadık.

aklıma geelenler bunlar kızlar sizin merak ettiğiniz birşey olursa cevaplarım.

liste çok güzel, paylaşım için teşekkürler canım. benim ilk bebeğim erkek ama onun kullandığı çoğu şeyi tekrar kullanmayı düşünüyorum. fazla renk takıntım yok, bir kız da biraz mavi giyse incileri dökülmez sanırım:1: kız bekliyoruz da Allahın izniyle:)

kızlar görüşmeyeli ayrıntılı ultrasona gittim ve bugün de sağlık ocağına gittim. tetanoz aşısı oldum.

ayrıntılı ultrasonu 29 mayıs hastanesinde yaptırdım, 111 tl ödedim. çok etkileyici değildi açıkçası. ilk bebeğimde sincan lokman hekim hastanesinde yaptırmıştım ve ordaki radyoloji uzmanı doktor gerçekten çok güzel izah ederek yapmıştı. bu doktor çok öyle açıklama yapmadı. halbuki ayrıntılı ultrason işte adı üstünde, biraz ayrıntı beklerdim.

tetanoz aşısını da doktoruma sordum ve yaptır demişti, ben de yaptırdım. ağrı sızı yok çok şükür:)

hava güzel olunca insan kendini dışarı atmak istiyor haklısın dün bende çıktım yarında dışarıda olucam için bugün evde dinlenmeyi tercih ediyorum ama tam alışveriş zamanı mağazalar indirime girmiş

bebek arabası için alış verişe çıkmayı istiyorum travel sistemlere bakıcam ama bi kaç marka arasında kararsız kaldım :S chicco pıerre cardın ve kraft

kimsecikler yok herkes nerde neler yapıyor?

ben çok sıkılıyorum hep aynı şeyler sabah kalk akşama kadar oğlumla oyna yemek ve akşam oluyor işte.1 yıl aradan sonra haftaya işe başlıyorum
bakalım nasıl olcak.sanki bir tempo içine gircem.

ama oğlumla hiç ayrılmadım onu nasıl bırakıcam kuzummmmm:43:

ben çok sıkılıyorum hep aynı şeyler sabah kalk akşama kadar oğlumla oyna yemek ve akşam oluyor işte.1 yıl aradan sonra haftaya işe başlıyorum

alsen çok yoğun mu iş programın , oğluşunla biran önce uyum sağlarsınız umarım yeni yaşamınıza

slm kızlar nasılsınız :3:
dün 3 lü testimin sonucu için dr a gittik çok şükür risk yok :16:
bebişimide gördüm tabi tosunum 187 gr olmus
wavybaby den sonra tkr bi sordum dr a erkek dimi diye
evet erkek dedi ve gösterdi pipisini içim rahatladı biraz :9:
ben daha hiç bişey almamıştım dün kocişle biraz çıtçıtlı badi felen aldık
dun akşamdan beri bi kıyafetlere bi usg görüntüsüne bakıp bakıp duruyorum :9:

cnm hamişsin neyem şimcik başlıyosunki işe :44:

bebek arabası için alış verişe çıkmayı istiyorum travel sistemlere bakıcam ama bi kaç marka arasında kararsız kaldım :S chicco pıerre cardın ve kraft

bende çift yönlü almayı planlıyorum pierre cardin in beğenmiştim bi tane
bi ara çıkıp alıcaz bakalım
ama 3 markada çok iyi zaten cnm bence hangisi hoşuna giderse kullanımı rahat gelırse
onu alırsın

Back
X