Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

4'lü test sonuçlarım çıktı.

Down sendromu riski 1/21.
Dün amniyosentez yapıldı.

Çarşambayı bekliyoruz karar vermek için.

Allah bebeklerinizi korusun ve bu acıyı yaşatmasın. Dualarınız bizimle olsun.

canım ya inşalllah sonuç iyi gelir sen iyi şeyler düşün.
2'li testin iyi çıkmamışmıydı?2'li test daha güvenli.ben sadece 2 'li yaptırdım diğerlerini yaptırmıcam.

güzel haberlerini bekliyoruz.

amiiiiiin cnm Rabbim tüm hamişleri ve bebişlerini korusun
dua edicem sizin için ama sen yınede içini ferah tut cnm
bebişin sağlıklı böyle düşün
alsenınde dediği gibi ikilinde problem varmıydı cnm :44:

slm arkadaşlar bende ankaradayım ve 34. haftamızı bitiriyoruz yarın itibariyle. güzel olmuş ankara annelerinin buluşması. alışverişi bitirdim gibi diyordum ben ama burdaki listeleri görünce ne kadar eksiğim olduğunu fark ettim. havalarda o kadar kötü gidiyor evden çıkamıyoruz nasıl olacak bilmiyorum. ben de lina kadın sağlığına gidiyorum kontrole doktorum şükran çakmak. doüumu hrs de düşünüyoruz doktorumun tavsiyesi ile. biraz pahalı ama (3000 tl fiyat verdiler) riske atmak istemedik tedavi ile hamile kaldım ve kan pıhtılaşması çıktı günlük iğne oluyorum.

Canım sadece hastaneye ödeyeceğin paramı 3000tl,kendi doktoruna ne kadar vereceksin ayrıca.yoksa kendi doktorunla birlikte toplammı 3000tl ödeyeceksin.

gözün aydın cnm.. giysilerinizide güle güle kullanın. :9:
slm kızlar nasılsınız :3:
dün 3 lü testimin sonucu için dr a gittik çok şükür risk yok :16:
bebişimide gördüm tabi tosunum 187 gr olmus
wavybaby den sonra tkr bi sordum dr a erkek dimi diye
evet erkek dedi ve gösterdi pipisini içim rahatladı biraz :9:
ben daha hiç bişey almamıştım dün kocişle biraz çıtçıtlı badi felen aldık
dun akşamdan beri bi kıyafetlere bi usg görüntüsüne bakıp bakıp duruyorum :9:

Rabbim hakkınızda hayrılısını versin. sıkma canını birşey çıkmaz inşallah.dualarımız seninle. Rabbim herkesin bebeğiylebirlikte senin bebeğindede sağlık sıhhat versin.. amiyosentez kötü çıkarsa Allah esirgesin ama ne yapmayı düşünüyorsunuz?

gözün aydın cnm.. giysilerinizide güle güle kullanın. :9:

Rabbim hakkınızda hayrılısını versin. sıkma canını birşey çıkmaz inşallah.dualarımız seninle. Rabbim herkesin bebeğiylebirlikte senin bebeğindede sağlık sıhhat versin.. amiyosentez kötü çıkarsa Allah esirgesin ama ne yapmayı düşünüyorsunuz?

sağol cnm :48::48:

slm kızlar :3:
topiğimizde kimsecikler yok malesef :50:
bende temizlik yapıcam başlamadan önce bakam dedim bi gıdım bile ilerlememişiz:9:
maşallah bize :nazar::9::9:

slm kızlar :3:
topiğimizde kimsecikler yok malesef :50:
bende temizlik yapıcam başlamadan önce bakam dedim bi gıdım bile ilerlememişiz:9:
maşallah bize :nazar::9::9:

selam canım, kimseler yok bu hamişler yağmurlu havada nerelere gitmişler ki :)) bende gitmek istiyorum ama ağırlaştım tek başıma çıkmam zor bu havada :SS kolay gelsin bu arada sana ;)

canım cok üzüldüm am abırakma kendını Allahım buyuk ıns bebısın saglıklıdır bende merak ettım oncekı testlerınde sorun var mıydı:26:

selam kızlar bende pek fazla gıremıyorum ıslerım cok yogun bırde mıde bulantılarım fena eve gıdınce sureklı yatıyorum ıns duzelırım yakın zamanda

wavybaby geçmiş olsun
ama kafana takmamalısın
çünkü henüz kesin bişey olmadığını sen de çok ii biliyorsun
büyük ihtimalle de amniyosentez sonucun temiz çıkacaktır
allah yardımcınız olsun

Öncelikle mesajımdaki acımı tedirginliklerimi paylaşanlara çok teşekkür ederim.

Amniyosentez ilk raporumu aldım, ve Allah'ıma binlerce şükür ki kromozomsal riskin olmadığını öğrendik:nazar:. Tam sonuç ay sonunda belli olacak ve tam da o aralarda ayrıntılıya giricem. Benim için hamilelik 1 Nisan'da tekrar başlayacak (yani inşallah içim rahat ve heyecanlı).

Dileğim odur ki bunu kim okursa Allah yaşadıklarımı yaşatmasın, o korkuyu ve fiziksel acıyı vermeden doğumu görmeyi nasip etsin. Şu an amniyosentez kaynaklı dinlenmede evdeyim.

Bir de neyi farkettim biliyor musunuz, tanıyayım tanımayayım bir çok insan bana özelden mesaj attı. Google'dan arayıp bu sorunla karşılaşan ve benim yazdıklarımı görenler. Onlar için de dualarım sonsuz. Hep umut olalım birbirimize, inanın bana kıyafetmiş, odaymış, isimmiş boş. O yüzden Nisan'da başlayacak hamileliğim diyorum. Her kim dertleşmek isterse yanındayım. Kim 3 günde 10 yaş yaşlanan bir anneden tavsiye almak istemez ki?...

öncelikle mesajımdaki acımı tedirginliklerimi paylaşanlara çok teşekkür ederim.

Amniyosentez ilk raporumu aldım, ve allah'ıma binlerce şükür ki kromozomsal riskin olmadığını öğrendik:nazar:. Tam sonuç ay sonunda belli olacak ve tam da o aralarda ayrıntılıya giricem. Benim için hamilelik 1 nisan'da tekrar başlayacak (yani inşallah içim rahat ve heyecanlı).

Dileğim odur ki bunu kim okursa allah yaşadıklarımı yaşatmasın, o korkuyu ve fiziksel acıyı vermeden doğumu görmeyi nasip etsin. şu an amniyosentez kaynaklı dinlenmede evdeyim.

Bir de neyi farkettim biliyor musunuz, tanıyayım tanımayayım bir çok insan bana özelden mesaj attı. Google'dan arayıp bu sorunla karşılaşan ve benim yazdıklarımı görenler. Onlar için de dualarım sonsuz. Hep umut olalım birbirimize, inanın bana kıyafetmiş, odaymış, isimmiş boş. O yüzden nisan'da başlayacak hamileliğim diyorum. Her kim dertleşmek isterse yanındayım. Kim 3 günde 10 yaş yaşlanan bir anneden tavsiye almak istemez ki?...

hayırlı olsun..sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına....

selam canım, kimseler yok bu hamişler yağmurlu havada nerelere gitmişler ki :)) bende gitmek istiyorum ama ağırlaştım tek başıma çıkmam zor bu havada :SS kolay gelsin bu arada sana ;)

he valla yagmurda geziyolar göbüşleriyle bi ben evdeyım yahu
gel kuzum bizde atalım kendımızı dışarlara :9::9:
bitirdim temziliğimide mamalarımıda yaptım şimcik keyif çatıcam :9:

selam kızlar bende pek fazla gıremıyorum ıslerım cok yogun bırde mıde bulantılarım fena eve gıdınce sureklı yatıyorum ıns duzelırım yakın zamanda

a.s cnm kolay gelsın işlerinde mide bulantılarında tez zamanda geçer inşallah cnm
benım 12. haftama kadr surmustu sonrasında geçti çok şükür :16:

Amniyosentez ilk raporumu aldım, ve Allah'ıma binlerce şükür ki kromozomsal riskin olmadığını öğrendik:nazar:. Tam sonuç ay sonunda belli olacak ve tam da o aralarda ayrıntılıya giricem. Benim için hamilelik 1 Nisan'da tekrar başlayacak (yani inşallah içim rahat ve heyecanlı).

Dileğim odur ki bunu kim okursa Allah yaşadıklarımı yaşatmasın, o korkuyu ve fiziksel acıyı vermeden doğumu görmeyi nasip etsin. Şu an amniyosentez kaynaklı dinlenmede evdeyim.

Bir de neyi farkettim biliyor musunuz, tanıyayım tanımayayım bir çok insan bana özelden mesaj attı. Google'dan arayıp bu sorunla karşılaşan ve benim yazdıklarımı görenler. Onlar için de dualarım sonsuz. Hep umut olalım birbirimize, inanın bana kıyafetmiş, odaymış, isimmiş boş. O yüzden Nisan'da başlayacak hamileliğim diyorum. Her kim dertleşmek isterse yanındayım. Kim 3 günde 10 yaş yaşlanan bir anneden tavsiye almak istemez ki?...

oh çok şükür cnm enazından birinde sorun yok ve ben ınanıyorumki tam sonuclarındada bişecik çıkmıycak :16::16:
sen dinlenmene bak cnmcım yorma hiç kendini arada ses versen yeter bize
öpüyorum seni kocamaan :54::54:

canım benim içinin biraz olsun rahatlamasına çok sevindm, inşallah raporunda temz çıkar bebişin seni üzmeden sağ salim hayırlısyla gelir, annesi güçlü olda bebişinde üzülmesin orda;) çok dikkat et kendine iyi haberlerini alalm inşallah

he valla yagmurda geziyolar göbüşleriyle bi ben evdeyım yahu
gel kuzum bizde atalım kendımızı dışarlara :9::9:
bitirdim temziliğimide mamalarımıda yaptım şimcik keyif çatıcam :9:

bende yemek yapıcam şu saat oldu canım hiç bişey istemiyo :/ hava bulanık içimden hiç bişey yapmak gelmiyo püfffffff

Back
X