Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

bu bana özel bir durum oldu yani herkes benim gibi doğum yapacak diye birşey yok. ben çok şiştim son haftamda da doğum sonrasında da. korkunçtum yani. hala da kilolarım duruyor. ilk 1 hafta 13 kg verdim bu ödemdi. aldığım 12 kg da hala duruyor. 25-26 kg almıştım ben. tansiyon ilacı aldım son hafta sanırım bu kötü etkiledi. belki tansiyon ilacı vermeseydi daha iyi olabilirdi. bilemiyorum artık.

odaları dardı. bunu sevmedim. bunaltıcıydı yani.

doktorum murat gözükücük. genelde sincanda bayan doktor tercih ediliyordu o yüzden doktorum çok yogun değildi çok sıra beklemezdim kontrollerde.

1200tl idi . Tsk indirimi ile 1080 ödedik.
teşekkür ederim cevabın için canım haftaya seda h randevum var gidince bakıcam nasıl bi yer merak ettim:16:

allah razı olsun cevap yazmışsın hemen epudral olmadı sanırsam seninki çünkü fiyatı çok uygun geldi bana koruda epdral li fiyatı bu.valla pakize hanıma gitmeyi ve doğumu orada yapmayı düşündüm açıkcası kaç haftalıkken gitsem kabul ederler acaba sanırsam sen geç gitmiştin sorun olmadı değilmi neden geldin falan demediler:)şu an devlete gidiyorum memnunum ama doğumu gittiğim hastanede doğum yok kontrol var çayyolun da doktorumu da cok seviyorum.bugün de bi tanıdığım hiç düşünme atatürk hastanesine git dedi orasıda 12.haftaya kadar alıyormuş geç kaldım artık sancım tutunca ya direk atatürk hastanesi yada lokmana gidicem bakalım hala araştırmaya devam:)çokk teşekkür ederim güle güle büyüt bebeğini:):16:

valla bende senin gibi bu ikilemleri çok yaşadım ben 7. ayımda gittim yanlış hatırlamıyorsam lokmana orada devam ettim iyice araştır sor tabi hangisi içine sinerse ona git ya epiduralli fiyatıda biliyodumda unuttum şimdi yalan olmasın arayıp sorarsan söylerler ama tatlım iyi dileklerin için sağol Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş

valla bende senin gibi bu ikilemleri çok yaşadım ben 7. ayımda gittim yanlış hatırlamıyorsam lokmana orada devam ettim iyice araştır sor tabi hangisi içine sinerse ona git ya epiduralli fiyatıda biliyodumda unuttum şimdi yalan olmasın arayıp sorarsan söylerler ama tatlım iyi dileklerin için sağol Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş
sağolasın canım araştırıyorum sürekli zaten bakalım şansıma artıkın nere çıkarsa ama lokmanı düşünebiliyorum en azından k.i.b.:16:

slm kızlar bnde sincan koruda seda hanımda dogum yaptım..drumda benim gibi normal dogum yanlısıydı ama kızım kanala grmedi bi türlü açıklıgımda olmayınca 40+5 te epidural sezeryanla kızımı kucagıma aldım..66 gün oldu..hamileyken bende burda çok araştırmıştım..bende yazıyım istedim..ben hastanedende drdanda çok memnun kaldım..sorularınız varsa müsait olup girebildikçe cevap veririm kızım müsade ettigi sürece..:16:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
ben 20 haftalık gebeyim.şimdilik herşey yolunda medicana dr coşkun şimşir'e gidiyorum.doktorumdan çok memnunum bir dahaki randevumdada doğumla ilgili konuşmayı duşünüyorum.konuyla ilgili paylaşımlarınız için çok teşkrler.bu arada ayrıntılı ultrason için ne düşünüyorsunuz,sizce gerekli bir durum mu yoksa biz meraklı anne babaları tatmin etmek için mi icat edilen bişiy?:1:

slm, ben de sigorta hakkında bilgi edindim ancak 20 haftalık hamileyim ve 6 muayene hakkının yeterli olup olmadığı konusunda tereddütlerim var. Sizin için yeterli olmuş muydu?

Canm bn sincanda bilgi tipa.gdyrm dogumumu batikent bilgi hastanesinde yapcam ins 6 muayene hakki az vence ben 5 gundur biliyrn hamle oldugunu yarnda gdecem yani 6 gunde 3 kere gttm diyim ben sna sen bilirsin ama zatn 2 li tarana 3 lu tarama seker yuklemesi ayrntili ultrasin derken 4 hakkin gtti 2 sinide bebegn durumu icin gttn dyelim bunun nst si var kalp atsi vsr az degl mi? Yanls anlamayn beni yorum yomak istedm.sadece

Slm annisleeeerrrr Rabbim.melerklerinizi korusun hayrlisiyla kucagniza almayi nasip etsin :) bnde hamileym ama daha kucucukuz degerm 14 tu dun 28 olmus yarn da gdecem ins yukselmistr ben sincanda oturuyrm aslnda tio fakultelerini istyrdum ama malesef evm cok uzak gebeler icinde dolmus otobus iyi degl bende bildigim birine gdeym dedm Bilgitipa gdyrndktorum sultan pinar dundar cok tatli biri insana moral veryr his geldin bebegmle.karsilayio bebisime.iyi bak btnemle gnderiyr ve cok umut veryr bnm.degerlerm dusuk.mesela ve cok siddetli sanclar cekyrm nrmlde beni.dis gebelik diyip dusurucu ilacla gonderrler ama bu umutlu ins.bbegmn.kalp atslarni duyarm gebe oldugumu ogreneli 5 gun oldu bu arada gebeligin basinda agrinizn olmusmuydu? Acaba br sorun nu var

slm kızlar bnde sincan koruda seda hanımda dogum yaptım..drumda benim gibi normal dogum yanlısıydı ama kızım kanala grmedi bi türlü açıklıgımda olmayınca 40+5 te epidural sezeryanla kızımı kucagıma aldım..66 gün oldu..hamileyken bende burda çok araştırmıştım..bende yazıyım istedim..ben hastanedende drdanda çok memnun kaldım..sorularınız varsa müsait olup girebildikçe cevap veririm kızım müsade ettigi sürece..:16:
yorum yazdığın için teşekkürler kısmet olursa bende doğumdan sonra yazıcam bışeyler çunki bekleyenlerin heyecanını yaşıyorum şu an aklıma geldikçe sorarım teşekkürler:)
merhaba arkadaşlar,
ben 20 haftalık gebeyim.şimdilik herşey yolunda medicana dr coşkun şimşir'e gidiyorum.doktorumdan çok memnunum bir dahaki randevumdada doğumla ilgili konuşmayı duşünüyorum.konuyla ilgili paylaşımlarınız için çok teşkrler.bu arada ayrıntılı ultrason için ne düşünüyorsunuz,sizce gerekli bir durum mu yoksa biz meraklı anne babaları tatmin etmek için mi icat edilen bişiy?:1:
ayrıntılı ultrasona bende 9 ekimde giricem canım gereklı olmasa doktorlar yaptırmaz diye düşünüyorum o yüzden doktorum ne derse yaptırdım ben k.i.b.:)
Slm annisleeeerrrr Rabbim.melerklerinizi korusun hayrlisiyla kucagniza almayi nasip etsin :) bnde hamileym ama daha kucucukuz degerm 14 tu dun 28 olmus yarn da gdecem ins yukselmistr ben sincanda oturuyrm aslnda tio fakultelerini istyrdum ama malesef evm cok uzak gebeler icinde dolmus otobus iyi degl bende bildigim birine gdeym dedm Bilgitipa gdyrndktorum sultan pinar dundar cok tatli biri insana moral veryr his geldin bebegmle.karsilayio bebisime.iyi bak btnemle gnderiyr ve cok umut veryr bnm.degerlerm dusuk.mesela ve cok siddetli sanclar cekyrm nrmlde beni.dis gebelik diyip dusurucu ilacla gonderrler ama bu umutlu ins.bbegmn.kalp atslarni duyarm gebe oldugumu ogreneli 5 gun oldu bu arada gebeligin basinda agrinizn olmusmuydu? Acaba br sorun nu var
ilk zamanlar agrı oluyo canım kendini kötü hissetme moralını yuksek tut sonra azalıyo ve geçiyor hem herkesin hamileliği bi diğerinden farklıdır bunu unutma ben hamile kalmadan önce adet sancılarım çok şiddetli olurdu şu an günü geldiğinde adet olmasam da sancım geliyo sanki psikolojik de olabılır benimki:):16:

arkadaşlar Ankara daki hamileleri görünce yazmadan edemedim:):)çünkü bende gebelik planlıyorum ve doktor arıyorum fakat sincan koru ve bilgi hastanesinden bahsetmişsiniz oralar bana çok uzak ...hastane ve doktor bana hem ulaşım anlamında yakın olsun hemde iyi bir doktor olsun istiyorum tavsiyeleriniz olursa sevinirim...

yorum yazdığın için teşekkürler kısmet olursa bende doğumdan sonra yazıcam bışeyler çunki bekleyenlerin heyecanını yaşıyorum şu an aklıma geldikçe sorarım teşekkürler:)

ayrıntılı ultrasona bende 9 ekimde giricem canım gereklı olmasa doktorlar yaptırmaz diye düşünüyorum o yüzden doktorum ne derse yaptırdım ben k.i.b.:)
ilk zamanlar agrı oluyo canım kendini kötü hissetme moralını yuksek tut sonra azalıyo ve geçiyor hem herkesin hamileliği bi diğerinden farklıdır bunu unutma ben hamile kalmadan önce adet sancılarım çok şiddetli olurdu şu an günü geldiğinde adet olmasam da sancım geliyo sanki psikolojik de olabılır benimki:):16:
Tsk ederm cnn beb cok korkuydum.beni.dis gebelikte cok agrin olir dediler doktra sordum popoma btane vurdu bebegimi uzme hamilesin sen.herkesnnlafina bakipta strese grme doverim seni dedi icim rahatladi :) suandada komedi dizilerine agliyrum nrmalde sabah 6 da kalkardim 12 de uyandim bugun kendimi frenlemesem ne bulsam yiycem doymuyoruuuummmm bde cok kavga ckaryrm yaaa :(
Selam arkadaşlar,

Bende Batıkent Bilgi Hastanesi Selçuk Bey'e gidiyorum, Eryaman da oturuyorum başka giden var mı?:7:
benm gorumcem orda dogum yapti salak hemsre kan.uyusmazligi ignesini damara vurmus selcuk bey gelsi.hemen iyi bir doktra benziyr canim sakin kopek gbi kapmayan doktordan korkmayacaksin ins istedgin hiMwti alirsin bende sincandaki pinar hanima gdyorum dogumum batikent bilgide olcak dogumn ne zamn :)

arkadaşlar Ankara daki hamileleri görünce yazmadan edemedim:):)çünkü bende gebelik planlıyorum ve doktor arıyorum fakat sincan koru ve bilgi hastanesinden bahsetmişsiniz oralar bana çok uzak ...hastane ve doktor bana hem ulaşım anlamında yakın olsun hemde iyi bir doktor olsun istiyorum tavsiyeleriniz olursa sevinirim...
Sen.nerde oturuyrsunki canim tam olarak :) ins Rabbim aratmadan.biran once.veriri.ozuruz kusursuz saglikli bir spa:)

benm gorumcem orda dogum yapti salak hemsre kan.uyusmazligi ignesini damara vurmus selcuk bey gelsi.hemen iyi bir doktra benziyr canim sakin kopek gbi kapmayan doktordan korkmayacaksin ins istedgin hiMwti alirsin bende sincandaki pinar hanima gdyorum dogumum batikent bilgide olcak dogumn ne zamn :)

Sen.nerde oturuyrsunki canim tam olarak :) ins Rabbim aratmadan.biran once.veriri.ozuruz kusursuz saglikli bir spa:)

Evet Selçuk beyden bende çok memnunum, benim doğum Allah izin verirse Mayısta olacak, senin ne zaman?
Eryaman da Saltuk Buğrahan camisi var onun hemen arkasında oturuyorum, 3.etap göbeğin oralarda.

selcuk beyi duymuştum canım ii bi doktor genelde tanıdıklarımdan ona gidenler vardı hepsi sezaryan oldu bunu biliyorum cnm..

Evet ya bunu bende çok duydum, sezeryan yapıyormuş, ben aslında normal istiyorum, doğuma yakın 2.bi doktora doğum seçeneğini sormayı düşünüyorum valla eğer normal derse normal olurum :31:

Tsk ederm cnn beb cok korkuydum.beni.dis gebelikte cok agrin olir dediler doktra sordum popoma btane vurdu bebegimi uzme hamilesin sen.herkesnnlafina bakipta strese grme doverim seni dedi icim rahatladi :) suandada komedi dizilerine agliyrum nrmalde sabah 6 da kalkardim 12 de uyandim bugun kendimi frenlemesem ne bulsam yiycem doymuyoruuuummmm bde cok kavga ckaryrm yaaa :(

inşallah bu ay ilk kez denedik zaten inşallah hayırlısıyla olur.ben keçiörende oturuyorum ve kızlayda çalışıyorum her iki yere yakın bir yer olursa tavsiyelerinizde sevinirim kızılayda çağ ve akay var bir de üniversite hastaneleri var ne yapıcağımı bilemiyorum kimisi özele gitme üniversite hastanesine git diyor kimisi özele git diyor şaşırdım kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum

slm kızlar bende ankaradayım daha yeniyim bir kaç sayfa okuma şansım oldu herkes sincandamı oturuyo :D bende hastane arıyordum doğum için ama bu hafta gittiğimde baya korkuttular beni :(( düşük tehlikesi varmış ben gaziye gidiyorum hastane sistemi pek hoşuma giitmedi telefonla randevu alamıyorsun en alt kattan randevu alıyorsun sonra üst kattan onaylattırıyorsun cama kağıt kouyolar isim yazıyorsun hamile yada başka hasta olman önemli değil aynı sırada bekliyorsun (siroz hastası ve kanser iki teyzeyle tanıştım hayat hikayelerini dinleyince çöktüm) sana zaten proflar bakmıyor kendi yaşımda 3 tane arkadaş vardı onlar baktı tabi çöktüm söyledikleri şeyleri duyunca özel doktorumda var ama tahlil için oraya gidiyorum. 1 hafta sonra gidicem ama nasıl bekliycem bilmiyorum

Kızlar merhabalar.
Ben daha önce de yazmıştım, Bilgi'ye gidiyordum; sonra doktor hamile olduğu ve de herkese direk sezeryan dedikleri için bıraktım orayı.
Şu an Akropol'de Ebru Hanım'a gidiyorum; daha bir kere gittim gerçi de çok memnun kaldım. Muayene ücretleri bilgi'nin iki katı, testler falan da tabi; ama ortam güzel, ultrason aletleri çok yeni.
Allah hepimize hayırlısıyla doğurmayı, bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. :49:

Kızlar merhabalar.
Ben daha önce de yazmıştım, Bilgi'ye gidiyordum; sonra doktor hamile olduğu ve de herkese direk sezeryan dedikleri için bıraktım orayı.
Şu an Akropol'de Ebru Hanım'a gidiyorum; daha bir kere gittim gerçi de çok memnun kaldım. Muayene ücretleri bilgi'nin iki katı, testler falan da tabi; ama ortam güzel, ultrason aletleri çok yeni.
Allah hepimize hayırlısıyla doğurmayı, bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. :49:

iyiki vazgecmişin bilgiden canım berbat biyer orası. Benim ikili test sonucumu kaybettiler olacak şeymi yaa... Sonra buldular guya ama ben guvenmiyorum. 3 lü yaptırıcam mecburen bide..

canım merhaba düşük tehlikem var demişsin agrın varmı? Banada düşük tehliken var dediler

merhaba benim bebeğimin bayramda kalbi durdu canım :( aldılar umarım seninkinin bişeyi olmaz Allah bebeğini sana bağışlar inşallah. Benim ağrım şuan var aldıklarından beri regli sancısı çekiyorum

Back
X