Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Arkadaşlar selam:) ben de Ankara'ya evlenerek yerleştim. yaklaşık 4 aydır burda yaşıyorum. Evlenmedne önce işimden ayrıldım (mağaza müdürüydüm) ve ne olacak yaaa Ankara'da iş bulurum rahatlığıyla hala işsizimm:)
30 yaşındayım:)) Yaş gecikince doğum yapmanın zor olacagını düşünüyorum ve bu yüzden bir an önce anne olmak istiyorum. Hatta şuan belki hamileyimdir:)) doğum, dr, hastane vb herşey ilgimi çekiyor. Sayfa bayağı uzamış. henüz tam olarak okumadım fakat umarım burda kimse birbirine ilgisini ve desteğini esirgemiyordur:)

Sevigylee

Arkadaşlar selam:) ben de Ankara'ya evlenerek yerleştim. yaklaşık 4 aydır burda yaşıyorum. Evlenmedne önce işimden ayrıldım (mağaza müdürüydüm) ve ne olacak yaaa Ankara'da iş bulurum rahatlığıyla hala işsizimm:)
30 yaşındayım:)) Yaş gecikince doğum yapmanın zor olacagını düşünüyorum ve bu yüzden bir an önce anne olmak istiyorum. Hatta şuan belki hamileyimdir:)) doğum, dr, hastane vb herşey ilgimi çekiyor. Sayfa bayağı uzamış. henüz tam olarak okumadım fakat umarım burda kimse birbirine ilgisini ve desteğini esirgemiyordur:)

Sevigylee

insallah en kisa zamanda saglikli sansli bir kuzunolur :) Ankara da umarım sıkılmıyorsundur bıraz guruplasmıs arkadas kıtlelerı olan bır sehır cunku burası...umarım hersey hepımın gonlunce olur saglıkla huzurla tabı kı:)

Merhabaaaa hatunlar. Ben de çiçeği burnunda hamileyim. Hala dr araştırıyorum ben de. Okulun kadın doğumcusuna gidiyorum. O kadar tatlı bir adam ki. Ama vazgeçmek zorundayım medikonun şartlarından dolayı. Bir kaç arkadaşımdan dolayı azcık bilgim var. Ama gidip kendim tanımak ve anlamak istiyorum dr u. Bi de Sağlıkla ve keyifle geçirmek istiyorum şu dönemi ama olmuyorrrrr :(( harıl harıl proje yapıyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu, bol göbüşlü hamilelikler diliyorum.

Bende ankaraya evlendim ve suan arkadas cevresi olmayan biriyim.burda hayat gercekten cok zor.bekarken istanbulda yasiyodum buyuk sehirin zorluguna alismis biriyim fakat burasi bana resmiyet kokuyo :)) buay yumurta takibi falan derken beklemedeyiz bakalim cift cizgiyi buay goruruz.esimin 25 ocak dogum gunu ona supriz yapmak istiyorum ve bu ay diger aylardan cok istiyorum bebisimi gelsin artik diye dua ediyorum.sat 12 aralikti tahmini 15 ocak ta beklemeye baslicam.ama hislerim hamileyim diyo kendimi dinlemek istemiyorum.yumurtlamamin adet bitiminde oldugunu dusunuyorum cunku bugun bulanti gibi degil afedersiniz ama tukuruk dolar gibi agzima bulanti basladi ve egilirken belime ve kasiklarima sanci giriyo.cinsel isteksizlik ve sanki dokunsalar aglicak gibiyim.siz tecrubeli kardeslerimden bana yardimci olmanizi istiyorum.kan tahlili icin erken mi sizce..napmaliyim beklemeye devammi etmeliyim.korkum sigara kullaniyorum ve ilk defa bugun bi tiskinme demiyeyimde icesim gelmiyo.ve gazim cok fazla var.eger hamileysem sigara ictigim icin kendimi asla affetmem.kanda belli olurmu dersiniz..

Sevigylee
Hoşgeldin Ankara'ya canım. Bende senin gibi evlenerek yerleştim buraya işimide bıraktım pişmanım:50: evlendiğime değil tabi buraya yerleşmeyi kabul ettiğime neyse vardır bir hayır. İnşallah bir an önce alırsın hamilelik haberini zira vaktidir. Elimizden gelen yardımı yaparız bizde tabi:16:
slm kızlar aranızda sincan koruya giden yada doğum yapan varmı çok merak ediyorum doğumu orada yapıcam kısmet olursa.:16:

Koruyu bende araştırdım hiç kötü yorum yapan olmadı

Bende ankaraya evlendim ve suan arkadas cevresi olmayan biriyim.burda hayat gercekten cok zor.bekarken istanbulda yasiyodum buyuk sehirin zorluguna alismis biriyim fakat burasi bana resmiyet kokuyo :)) buay yumurta takibi falan derken beklemedeyiz bakalim cift cizgiyi buay goruruz.esimin 25 ocak dogum gunu ona supriz yapmak istiyorum ve bu ay diger aylardan cok istiyorum bebisimi gelsin artik diye dua ediyorum.sat 12 aralikti tahmini 15 ocak ta beklemeye baslicam.ama hislerim hamileyim diyo kendimi dinlemek istemiyorum.yumurtlamamin adet bitiminde oldugunu dusunuyorum cunku bugun bulanti gibi degil afedersiniz ama tukuruk dolar gibi agzima bulanti basladi ve egilirken belime ve kasiklarima sanci giriyo.cinsel isteksizlik ve sanki dokunsalar aglicak gibiyim.siz tecrubeli kardeslerimden bana yardimci olmanizi istiyorum.kan tahlili icin erken mi sizce..napmaliyim beklemeye devammi etmeliyim.korkum sigara kullaniyorum ve ilk defa bugun bi tiskinme demiyeyimde icesim gelmiyo.ve gazim cok fazla var.eger hamileysem sigara ictigim icin kendimi asla affetmem.kanda belli olurmu dersiniz..

Demek sende ben gibi İstanbulu bırakıp geldin hayırlı olsun. Muhtemelen hamilesin canım bende diğer belirtiler olmadı ama olur olmadık ağlıyordum meğer bebektenmiş:9: Gebelik düşünüyorsun madem sigarayı minumuma indirip bol sıvı almaya başla hatta folik asit kullan vucut depolasın:34: benim sat 12 temmuzdu 14 ağustosta ev tipi gebelik testinde de kan testinde de belli olmuştu darısı başına olsun:16:

Merhabalar, istanbulu birakip buraya yerlesenlerden biride benim:-) gerci benim şehirle bir sıkıntım yok sadece burda kimsemiz olmadigi için sevmiyorum burayı istanbula dönmeyi düşünüyoruz eşimle ama oda eşimin işine bağlı hayırlısı artık bekleyecegiz:-) ankarayla ilgili büyük bir sıkıntımda hastaneler hamile oldugumu ögrendikten sonra özel hastaneleri araştırmaya basladım ama pişman oldum bu fiyatlar ne ya almiş basini gidiyor istanbul buraya göre çok iyiymiş dogumu istanbulda özelde yapmayı bile düsünür oldum:-) şimdilik zekai tahire gidiyorum takiplerim icin ama orasida fena degilmiş özel odalari ve özel dogum odalalari gayet iyiydi ve hastalardan iyi seylerde duydum. Bakalım artık gerisini zaman gösterecek hayirlısı:-)

Merhabalar, istanbulu birakip buraya yerlesenlerden biride benim:-) gerci benim şehirle bir sıkıntım yok sadece burda kimsemiz olmadigi için sevmiyorum burayı istanbula dönmeyi düşünüyoruz eşimle ama oda eşimin işine bağlı hayırlısı artık bekleyecegiz:-) ankarayla ilgili büyük bir sıkıntımda hastaneler hamile oldugumu ögrendikten sonra özel hastaneleri araştırmaya basladım ama pişman oldum bu fiyatlar ne ya almiş basini gidiyor istanbul buraya göre çok iyiymiş dogumu istanbulda özelde yapmayı bile düsünür oldum:-) şimdilik zekai tahire gidiyorum takiplerim icin ama orasida fena degilmiş özel odalari ve özel dogum odalalari gayet iyiydi ve hastalardan iyi seylerde duydum. Bakalım artık gerisini zaman gösterecek hayirlısı:-)

Özel hastaneler İstanbulla pek değişmiyor aslında tatlım nerede oturuyorsun burda?

Özel hastaneler İstanbulla pek değişmiyor aslında tatlım nerede oturuyorsun burda?

Ben keçiörende oturuyorum burada neredeyse 5 bin tl'nin altında hastane yok olan birkac hastanede icime sinmedi istanbuldaki bircok hastane ücretlerinide biliyorum buraya göre fiyatlar daha iyi hatta hem burada hem istanbulda olan hastanenin buradaki dogum ücreti daha fazla herhalde memur sehri diye böyledir:-)

slm bende daha çiçeği burnunda Ankaralı hamişim :)) çağ hastanesinde gulay şahin e gitmeyi düşünüyorum önerisi olan var mı

Ben keçiörende oturuyorum burada neredeyse 5 bin tl'nin altında hastane yok olan birkac hastanede icime sinmedi istanbuldaki bircok hastane ücretlerinide biliyorum buraya göre fiyatlar daha iyi hatta hem burada hem istanbulda olan hastanenin buradaki dogum ücreti daha fazla herhalde memur sehri diye böyledir:-)

Canım keçiören öyle pahalı bir yer değil. Özel üniversite hastaneleri bile o kadar tutmuyor yanlışın var. Ben Balgata Akrapol hastanesine gidiyorum 2000 civarı doğum.

Canım keçiören öyle pahalı bir yer değil. Özel üniversite hastaneleri bile o kadar tutmuyor yanlışın var. Ben Balgata Akrapol hastanesine gidiyorum 2000 civarı doğum.

Merhaba, keçiörende zaten özel hastane lokman hekim, bilgi tıp birde özel keçiören hastanesi var oralarda araştırmamıza göre içimize sinmedi:( balgat akrapolde eşimi götürmüstük apandisit için ve bin pişman olduk hemen baska hadtaneye sevk ettirdim o yüzden orayı hiç ama hiç düşünmüyorum. Burada duydugum medicana, bayındır ve koru iyi oralarda muayenesi kontrolü doğumu derken epey masraflı oluyor. Hayırlısı artık şimdi eşimin tayinide olabilir artık bekleyip görecegiz:-) sevgiler...

Merhaba ben de 9 haftalik hamileyim. Şu an doktor ya da hastane secmedim, Kızılayda Ozkaya tip merkezine gidiyorum, Günseli Hocaya. Yani gebe miyim değil miyim öğrenmek için gitmiştim ilk, Hoca nin ilgi alakasindan dolayi kalp atışı ve gelişimini izlemek için de oraya devam ettim fakat doğum orada yapılmıyor diye tahmin ediyorum. Yani ben de sizler gibi arayış içerisindeyim. İnternette doğum sigortası diye bir şeye rastladım, Medicana da testler ve kontroller dahil doğum 1800 küsür tl idi. Yerlerine gidip görüşmeyi düşünüyorum gelecek hafta. Eğer 9 ay kontrol artı doğum ve 1 gece yatış, ikili üçlü testler vs. Bu fiyata dahilse çok uygun olacağını düşünüyorum. Bilgisi olan var mı bu konu hakkinda? Ben de görüşünce buraya yazarim. Sağlıklı gebelik ve doğumlardan dilerim..

Back
X