- Konu Sahibi nonameanymore
- #4.441
Jinekolog Fatma Bolkan hastaları var mı doğumuna giren ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayene 42,5 sezeryan dogum 1500 du. Seda Hanima gitmistim. Ama sanirim dogum ucretlerine zam yapmislar
slm bende daha çiçeği burnunda Ankaralı hamişim :)) çağ hastanesinde gulay şahin e gitmeyi düşünüyorum önerisi olan var mı
Balgat Akropol hastanesinde Ebru hanımı tavsiye ederim. Benim doktorum. Ben memnunum
merhaba fiyatların nasıl öğrenebilirmiyizkızlaaar!!ankarada hamile doğum ve bebek fotoğrafçılığı yapıyorum ve yeni başladığım için uygun fiyatlara çalışıyorum. bilgi için iletişime geçin lütfenn:)
![]()
Ben son aya kadar ankara üniversitesine gidiyordum bu ay değiştirdim hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuzMerhaba. Ben de Çağ Hastanesine gidiyorum. Ama yenidoğan ümitesi olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum.Ama karar veremedim hala. Ankara Üniversitesi nasıl acaba. Fikrimiz var mı ?
esim sordu var demisler ama gerek kalmadi dusuk yaptimBen gidiyorum Güler Şahin' e çok tatlı kendisi. Her sorduğunuzu güzel güzel anlatır. Ama orda yenidoğan yok. Allah korusun ni sıkıntı olsa ilgilenecek kimse yok
esim sordu var demisler ama gerek kalmadi dusuk yaptimkanamam olunca telefon ettim guler hanima onemli degil dusuk yapıyorsun dedi ve kapattı bu tavrı beni cok uzdu.zekai tahire gittim bi gece yatirdilar guler hanimn onemli degil demisti
Ben son aya kadar ankara üniversitesine gidiyordum bu ay değiştirdim hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz
ben bu ay koru hastanesine başladım yeni doğan üniteside var ilk randevuma gittim çok memnun kaldım eğer sadece doğum için ankara tıpa gidecekseniz birşey diyemem ama onun dışında rutin kontroller için gitmeyin derim ben 7,5 ay ay boşuna para ödedim oradaki doktoruma koruya gidince aradaki farkı gördüm kendimi özel hissettim resmen :)Üniversite hastanesi için bir doktor belirleyemedim maalesef. Akropole karar verdim. Henüz gitmedim ama gittiğimde yazarım. Doğum için özel hastaneye gitme diyorlar ya da tam teşekküllü birine git diyorlar. siz nereyi tercih edeceksiniz??
ben bu ay koru hastanesine başladım yeni doğan üniteside var ilk randevuma gittim çok memnun kaldım eğer sadece doğum için ankara tıpa gidecekseniz birşey diyemem ama onun dışında rutin kontroller için gitmeyin derim ben 7,5 ay ay boşuna para ödedim oradaki doktoruma koruya gidince aradaki farkı gördüm kendimi özel hissettim resmen :)