Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

herkese merhabalar kızlar...bu topiği görünce yazmadan duramadım :) ben Tolga Ecemiş'e gidiyorum özel muayenehanesine..doktorumdan çok çok memnunum...doktoruma o kadar güveniyorum ki ona duyduğum bu güven sayesinde psikolojik olarak çok problemsiz bi hamilelik geçiriyorum çok şükür...doğumuda muhtemelen Medicanada yapacağız...inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

Merhaba. Ben de Çağ Hastanesine gidiyorum. Ama yenidoğan ümitesi olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum.Ama karar veremedim hala. Ankara Üniversitesi nasıl acaba. Fikrimiz var mı ?

slm bende daha çiçeği burnunda Ankaralı hamişim :)) çağ hastanesinde gulay şahin e gitmeyi düşünüyorum önerisi olan var mı

Ben gidiyorum Güler Şahin' e çok tatlı kendisi. Her sorduğunuzu güzel güzel anlatır. Ama orda yenidoğan yok. Allah korusun ni sıkıntı olsa ilgilenecek kimse yok

Ben TOBB ETU Hastanesi'nde Dr. Simla Okumusoglu Karaca'ya gidiyorum. Oldukca genc, bilgili, sakin sakin her konuyu anlatan, ilgili bir doktor.

TOBB ETU Hastanesi'ni secme sebebim hastanenin evime ve isime olan yakin olmasinin disinda, temiz ve duzenli bir ortam sahip olmasi. Test sonuclarinin cok cabuk cikmasi (ikili test sonucumu ikinci gun arayarak acikladilar). Park konusunda hicbir sorun yasanmamasi (vale hizmeti bile mevcut). Yeni Dogan Yogun Bakim Unitesi olmasi.

Muayene ucreti yanlis bilmiyorsam 200TL, ancak ozel saglik sigortaniz varsa (dogumu kapsamiyorsa bile) veya doktor cocuguysaniz indirim yapiyorlar (111TL gibi bir ucret oduyorum ben.). Iki muayeneden birinde ucret oduyorsunuz. 2013 Kasim ayinda sordugum aldigim bilgiye gore, normal dogum 4500, sezeryan ile dogum 4750TL diye hatirliyorum. Bu fiyatlar indirimli fiyatlar olabilir (doktor cocuguyum ve hamilelik ve dogumu kapsamayan ozel saglik sigortam var.), emin degilim.

Yeni doğan yoğun bakım yok sanırım. Arastirmadim daha ama Allah korusun öyle bir durumda genelde devlet hastanelerine yönlendiriyor hastaneler

Ben Ebru Hanima sordum yenidogan yogum bakimi yokmuş. Eğer erken doğum olursa Zekai tahire gidin diyorlarmis vaktinde olup da bebekte sıkıntı cikarsa da bebegi naklediyorlarmis...

Gıcık bir durum ama hastanenin ilgisi takibi cok iyi. Ozellerin çoğunda yok zaten olanlar da çok pahali...

Selamlar arkadaslar bende, 9+3 haftalik hamileyim, basligi gorunce hemen hemen tum sayfalarini okudum ama hacettepe hastanesinde, takibi yapilan yada dogumu olan, kimseye rastlamadim, ben hacettepede ozel muayene oluyorum, ozgur ozyuncuye... hacettepe yada hocalari hakkinda bilgisi olan varsa yardim rica edicem..

Merhaba. Ben de Çağ Hastanesine gidiyorum. Ama yenidoğan ümitesi olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum.Ama karar veremedim hala. Ankara Üniversitesi nasıl acaba. Fikrimiz var mı ?
Ben son aya kadar ankara üniversitesine gidiyordum bu ay değiştirdim hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz

Ben gidiyorum Güler Şahin' e çok tatlı kendisi. Her sorduğunuzu güzel güzel anlatır. Ama orda yenidoğan yok. Allah korusun ni sıkıntı olsa ilgilenecek kimse yok
esim sordu var demisler ama gerek kalmadi dusuk yaptim :( kanamam olunca telefon ettim guler hanima onemli degil dusuk yapıyorsun dedi ve kapattı bu tavrı beni cok uzdu.zekai tahire gittim bi gece yatirdilar guler hanimn onemli degil demisti

esim sordu var demisler ama gerek kalmadi dusuk yaptim :( kanamam olunca telefon ettim guler hanima onemli degil dusuk yapıyorsun dedi ve kapattı bu tavrı beni cok uzdu.zekai tahire gittim bi gece yatirdilar guler hanimn onemli degil demisti

Çok üzüldüm:( Bence de hiç hoş bi tavır sergilememiş. Sanki çok normal sanki oradaki bir can değil.. Çok sinir oldum :( Allah en kısa vakitte inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder size de

Son düzenleme:
Ben son aya kadar ankara üniversitesine gidiyordum bu ay değiştirdim hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz

Üniversite hastanesi için bir doktor belirleyemedim maalesef. Akropole karar verdim. Henüz gitmedim ama gittiğimde yazarım. Doğum için özel hastaneye gitme diyorlar ya da tam teşekküllü birine git diyorlar. siz nereyi tercih edeceksiniz??

arada bakiyrm. kismet bu zamanaymis yazmak.
cag hastanesi erol bayraktarla basladim onunla da bitirecegim kismetse. hastanenin yeni dogan unitesi var arkadaslar. bazilari yok yazmislar o nedenle eklemek istedim.
benim arkadasim iki dogumunu da orada yaptigi icin tercih ettim.

bundan once iki dusugum oldugi icin biraz biliyrm hastaneleri. zekai tahir, ozel bilgi hastanesi, ozel doktorlar vs. zekai tahire hep duusklerdeki kurtaj icin gittim. cok memnun kaldim. dogum icin tercih etmedim cunku hangi doktorun doguma gelecegi belli degil. ben tek doktor istedigim icin erol beyi tercih ettim. cunku gece 3 te bile olsa gelip doguma giriyr.
ozel bilgi hastanesini tercih etmiyrm asla..cunku her iki gebeligimde oraya gittim. kanamam oldugunda doktoru bile aramadan beni zekaintahire gonderdiler. ayrica genelde sezeyan yapiyor doktorlari. pek normal dogum taraftari degiller.

Üniversite hastanesi için bir doktor belirleyemedim maalesef. Akropole karar verdim. Henüz gitmedim ama gittiğimde yazarım. Doğum için özel hastaneye gitme diyorlar ya da tam teşekküllü birine git diyorlar. siz nereyi tercih edeceksiniz??
ben bu ay koru hastanesine başladım yeni doğan üniteside var ilk randevuma gittim çok memnun kaldım eğer sadece doğum için ankara tıpa gidecekseniz birşey diyemem ama onun dışında rutin kontroller için gitmeyin derim ben 7,5 ay ay boşuna para ödedim oradaki doktoruma koruya gidince aradaki farkı gördüm kendimi özel hissettim resmen :)

ben bu ay koru hastanesine başladım yeni doğan üniteside var ilk randevuma gittim çok memnun kaldım eğer sadece doğum için ankara tıpa gidecekseniz birşey diyemem ama onun dışında rutin kontroller için gitmeyin derim ben 7,5 ay ay boşuna para ödedim oradaki doktoruma koruya gidince aradaki farkı gördüm kendimi özel hissettim resmen :)

Orada hangi doktora gidiyorsunuz peki?

Back
X