Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Aynı senin dediğin gibi sanki en merhametsizler karşıma çıkacak gibi hissediyorum .. Bakalım Allah'tan akropolden memnunum özelde bile saçma sapan doktorlar olabiliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet tabi özel de işinin ehli olmayan bi sürü doktor var bizim burda lokman hekim var hastane hastayı para olarak görüyor sadece Allah kimseyi bdüşürmesin ya doğumumuzda olsunda hayırlısıyla

Bende gaziye gidiyorum Prof. 122tl ödüyorum doğuma girmesi içinde iki büyük altın istedi. ..memnun muyum bilmiyorum

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Hic sasirmadim acikcasi. Bu ara cevremde oyle cok hamile varki kime sorsam doktor olayini herkes ayri dert yaniyor. O zekai tahirde hocaya giden arkadas hem 1800 para vericek bide dun adama gitmis beymenden gomlek kravat takim almis. Delimisin nesin dedim valla.
Ahh ahhh simdilik numune gibi full kapasite bi hastanede bi sorun yasamadim ama yasarsam ne yaparim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hic sasirmadim acikcasi. Bu ara cevremde oyle cok hamile varki kime sorsam doktor olayini herkes ayri dert yaniyor. O zekai tahirde hocaya giden arkadas hem 1800 para vericek bide dun adama gitmis beymenden gomlek kravat takim almis. Delimisin nesin dedim valla.
Ahh ahhh simdilik numune gibi full kapasite bi hastanede bi sorun yasamadim ama yasarsam ne yaparim bilmiyorum.

Valla canım herşey iyi olsun diye ,medicana filanda 6binden aşağı değilde aslında mapfre yaptırmak en mantıklisiymis,sezeryan olursa Prof. Diksin dedik. ..ama ben pek kendinden memnun değilim haftada belli gün bakıyor,bir sorun olsa gel yat hastaneye diyor. .

Valla canım herşey iyi olsun diye ,medicana filanda 6binden aşağı değilde aslında mapfre yaptırmak en mantıklisiymis,sezeryan olursa Prof. Diksin dedik. ..ama ben pek kendinden memnun değilim haftada belli gün bakıyor,bir sorun olsa gel yat hastaneye diyor. .

Dogru soyluyosun valla bende keske yaptirsaydim diyorum. Ben hamile kalmadan once bi arkadasimin onerisiyle ordaki bi hocayla telefonda randevu aldim. Adamin armadanin orda ofisi var ucreti 340 lira. Neyse dedim gidicem vericem. Sonra bisey sormak icin aradim adam oyle bi konusuyoki telefonda vazgectim gitmekten o kadar diyim sana.
Zaten o hastaneye giciktim bundan sonrada hic gitmem dedim.

Ankarada hem uygun hem kaliteli bi özel hastane yok mu arkadaşlar ltfen yardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim arkadasim gecen hafta ufuk unv. Hastanesinde dogum yapti ve cok memnun kalmis fiyat olarakta cok uygun bi fiyat odemisler. Hastanede oldukca temiz ve guzeldi. Tek eksigi yenidogan unitesi yok malesef. Kontroller icin her gittiginde 55-60 tl gibi bi para odemisti.

Ufyk hast baya uzak bana sanırım cnm abidinpalaya göre bakiym etimedde hangi dr bir de zekai tahirde önerebileceğiniz dr var mı

Bildigim kadariyla abidinpasadan ege mah. Otobuslerine binince armada inip birazcik yurumek gerekiyor. Etimed 'e gitmek bence daha zor sanki.

Ufyk hast baya uzak bana sanırım cnm abidinpalaya göre bakiym etimedde hangi dr bir de zekai tahirde önerebileceğiniz dr var mı

Evet sizin oraya gore cok uzaktalar :(( canm ben devlete karsi oldgm icin hic gtmedm sasecw zubyde hanim aciline gtmistim ilk aylarimda okdr. Oyuzden bir fikrim yok. Zekai de dogum yapan arkdslarmm bir daha asla oraya adim atmam dedikleri icin gozun korkmustu hic bakmaya bile tenezzul etmemistim.

Evet sizin oraya gore cok uzaktalar :(( canm ben devlete karsi oldgm icin hic gtmedm sasecw zubyde hanim aciline gtmistim ilk aylarimda okdr. Oyuzden bir fikrim yok. Zekai de dogum yapan arkdslarmm bir daha asla oraya adim atmam dedikleri icin gozun korkmustu hic bakmaya bile tenezzul etmemistim.

Etimed cok uzata taa etimesgtta hatta cikisna doru.. :( ufuk daha yakin olmali sana

Birde eger haftan 16 dan kucukse( telden girdigimden takvimin varsada goremiyorum) gazi hastanesinin ozel hoca muayenesi var 121 lira sanirim. Abidinpasadan gitmesi en kolay orasi. Ben numuneye gidiyorum hem cok sakin kadindogumu hemde doktorlarindan cok memnunum. Sadece dogum icin ozel hastane dusunuyorum.

Daha hamiş değilim olsun diye gtcem numune iyiyse oraya gideym hangi dr

Merhaba arkadaşlar,

ben de aranıza yeni katıldım. Allah sağlık sıhhat versin 7 haftalık gebeyim. eşim subay olduğu için 2 yıldır Sivas'ta yaşıyoruz. bi 2 sene daha burdayız kısmetse.

Ama aslen Ankaralıyım ve doğumumu da rabbim nasip ederse Ankarada yapcam. Zaten gebelikten önce de hemen hemen her hafta Ankaraya geliodm şu ilk 3 ayı atlatayım kısmetse en kötü 2 haftada bir yine gelip gitmeye devam.

Şimdi arkadaşlarım Güven Hastanesinde Sibel Sarıkaya'ya gidiyorum. Sivas.ta da beni kontrol eden bir doktor var ama ona genel kontroller için gidiorm. Ziraat Bankası personeli olduğum için dogumu inşallah Güven Hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Hastaneyi yıllardır beğenirim zaten.

Sibel Sarıkaya da iyi bir doktor fakat siz arkadaşlarımın da yorumlarını almak isterim tabi.

Cihangir Çakır hocaya gitmek isterdim aslında fakat hocam bazen hafta sonları çalışmıyor benim de hafta sonları geldiğim vakitlerde muhakkak bulabileceğim bir doktora ihtiyacım var bu sebeple Sibel Sarıkayayı tercih ettim.

Sizlerin fikirlerini de alabilirsem çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar,

ben de aranıza yeni katıldım. Allah sağlık sıhhat versin 7 haftalık gebeyim. eşim subay olduğu için 2 yıldır Sivas'ta yaşıyoruz. bi 2 sene daha burdayız kısmetse.

Ama aslen Ankaralıyım ve doğumumu da rabbim nasip ederse Ankarada yapcam. Zaten gebelikten önce de hemen hemen her hafta Ankaraya geliodm şu ilk 3 ayı atlatayım kısmetse en kötü 2 haftada bir yine gelip gitmeye devam.

Şimdi arkadaşlarım Güven Hastanesinde Sibel Sarıkaya'ya gidiyorum. Sivas.ta da beni kontrol eden bir doktor var ama ona genel kontroller için gidiorm. Ziraat Bankası personeli olduğum için dogumu inşallah Güven Hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Hastaneyi yıllardır beğenirim zaten.

Sibel Sarıkaya da iyi bir doktor fakat siz arkadaşlarımın da yorumlarını almak isterim tabi.

Cihangir Çakır hocaya gitmek isterdim aslında fakat hocam bazen hafta sonları çalışmıyor benim de hafta sonları geldiğim vakitlerde muhakkak bulabileceğim bir doktora ihtiyacım var bu sebeple Sibel Sarıkayayı tercih ettim.

Sizlerin fikirlerini de alabilirsem çok memnun olurum.

Cihangir Cakici sanirim dediginiz doktor. Kendisinin iyi bir doktor oldugunu duydum giden arkadaslarimdan ozel yeri vardi bildigim kadariyla. Tobb etu de Cemil Kaya var oda iyi bi doktor hem hastanede hemde ozel muayenehanesi var. Haftasonlari da calisiyor bildigim kadariyla.

Back
X