Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Merhaba kizlar bende ankara emekteyim 16 haftaligiz. Gebeligimin basindan beri ridvan ege hastanesine gidiyorum. Aslinda memnunum. Fiyatlarida uygun universite hastanesi oldugu icin. Su kotu yani var sabit bir doktora denk gelemiyorsunuz 4 tane doktoru var. O gun kim varsa o ilgileniyor. Dosyaniz hep orda tabi. Ama ben ilgi ve alakasindan dolayi emre beyden memnun kalmistim. Ona sordum bundan sonra benimle sizin ilgilenmenizi istiyorum her problemimi her doktora en bastan anlatmak istemiyorum diye. Oda haklisiniz dedi randevu alacaginiz zaman benim oldugm gunu sorun ona gore ayarlayalim dedi. Hastane guzel. Dogum servisine yeni dogan servisine kadar baktm guzel ama tek eksik yani var herhangi bir problem yasanirsa Allahim korusun yeni dogan yogun bakim unitesi yok. O durumda da sevk yapiyorlarmis. Ben kolay kolay doktor degistirmek istemiyorum zaten 3 aydan sonrada her doktor gebe takibini almayabiliyor. Bu arada onumuzdeki cuma 3lu taramam ve gosterirse cinsiyet belirlemesi var. Zaman gecmiyor :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ve iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.. Ben de bugün Akropol deki randevuma gittim tam saatimde aldılar içeri ve 30dk dan fazla doktor benle ilgilendi.. Zübeyde hanım da abartmıyorum 1 dk süren ultrasonla 3 dk süren randevumdan sonra çok şaşırdım.. benim Maalesef 3lü taramam riskli çıkmıştı Ebru hanım uzun uzun baktı inceledi kimsenin vermediği bilgileri verdi ben şimdilik çok memnun kaldım inşallah başka bi hastane daha aramak zorunda kalmam

merhabalar.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ve iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.. Ben de bugün Akropol deki randevuma gittim tam saatimde aldılar içeri ve 30dk dan fazla doktor benle ilgilendi.. Zübeyde hanım da abartmıyorum 1 dk süren ultrasonla 3 dk süren randevumdan sonra çok şaşırdım.. benim Maalesef 3lü taramam riskli çıkmıştı Ebru hanım uzun uzun baktı inceledi kimsenin vermediği bilgileri verdi ben şimdilik çok memnun kaldım inşallah başka bi hastane daha aramak zorunda kalmam

Çok sevındim memnun kalmana.. Gecen hafta arkadasım dogum yaptı akropolde cok memnun kaldığını söyledi .. Doğumlu ilgili ayrıntıları ogrenıncede yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sevındim memnun kalmana.. Gecen hafta arkadasım dogum yaptı akropolde cok memnun kaldığını söyledi .. Doğumlu ilgili ayrıntıları ogrenıncede yazarım

Eğer bizi bilgilendirirsen çok sevinirim canım.. Annişler bebek olduktan sonra pek giremiyorlar buaralara malum :19:

Eğer bizi bilgilendirirsen çok sevinirim canım.. Annişler bebek olduktan sonra pek giremiyorlar buaralara malum :19:

Arkadasıma kısa vadede bebek görmeye gidicem .. O zaman her ayrıntıyı ogrenıcem inşallah

Son düzenleme:
Merhaba güzel anne adayları. Ben de ankaradayım . 11 haftalık ikizlerime hamileyim, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tabii ki çok başındayım ama yine de araştırıyorum doğum yapabileceğim hastaneleri. Benim Dr um Gazi'de ama ben özel muayeneye gidiyorum. Gazi'de hiç düşünmedim bana mahsus olarak Gazi'den birçok cenazemiz çıktı ve ben de böyle bi koşullanması var. Bir kez de kan için yukarı çıktım doğum yapanların odalarını gördüm çok içime havalandırması tıkış tıkışlığı beni iyice uzaklaştırdı aklımda zaten yokken. Özel odaları varmış galiba ama ben görmedim. Tüp bebek transferim HRS de oldu orayı çok beğenmiştim. Hocam her hastanede doğum yaptırıyor. O yüzden doğum yaptıracak benim kendi hocam olacağı için yeni doğan ünitesi olan ilgili ve uygun bir hastane istiyorum. Akay da doğum yapan çok tanıdığımız oldu. Memnundular ama üzerinden biraz zaman geçti. Akay da doğum yapan memnun kalan var mı acaba? Güven 5000 akay 3300 paket olarak. En iyi yeni doğanın güvende olduğunu duyuyorum malum ikiz gebelik olunca tabii yeni doğan bizim için önemli. Çok uzatmayım durum bu, daha cinsiyetleri belli değil alışveriş vs hiçbirşeyimiz de yok:) ikiz bekleyen anne adayları ya da anneler tecrübelerinizi paylaşırsanız da çok mutlu olurum. Güzel mutlu stressiz günler hepimize...

Hayirli oldun ikiz eminimki cok heyacanli oluyodur. Allah tamamina erdirsin saglikla sihhatle. Benim bildigim ve bikac arkadasimdanda gordugum su anda yeni dogani en iyi olan hastane TOBB ETU hastanesi. Fiyat olarak biraz yuksek ama gercekten yenidogani cok basarili bir hastane. Bence burayida arastirin.

Çok kötü bir deneyim yaşamışsın, geçmiş olsun. Merkez hastaneye bazı testler için ben de gittim bir iki kere, davranışlardan ben de pek hoşlanmadım ama poliklinikten gerçekten memnunum. Şimdi kime gidiyorsun?

Evet canim malesef kotu olmustu. Simdi özhan özdemir'e gidiyorum. Muayene gunlerimi onun orda oldugu gunlere gore ayarliyorum. Umarim dogumuda onunla yapabilirim. Para kaygisi olmayan hastasina deger veren nadir devlet hastanesi foktorlarindan biri.

merhaba kızlar mart ayında sincan koruda doğum yaptım ben doktorum seda atlımandı şimdi hrs de çalışıyor orada doğum yapacak olanlarınız varsa yardımcı olabilirim ilk 7 ayda ankara üniversitesinde cem atabekoğluna gitmiştim

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bende ankara emekteyim 16 haftaligiz. Gebeligimin basindan beri ridvan ege hastanesine gidiyorum. Aslinda memnunum. Fiyatlarida uygun universite hastanesi oldugu icin. Su kotu yani var sabit bir doktora denk gelemiyorsunuz 4 tane doktoru var. O gun kim varsa o ilgileniyor. Dosyaniz hep orda tabi. Ama ben ilgi ve alakasindan dolayi emre beyden memnun kalmistim. Ona sordum bundan sonra benimle sizin ilgilenmenizi istiyorum her problemimi her doktora en bastan anlatmak istemiyorum diye. Oda haklisiniz dedi randevu alacaginiz zaman benim oldugm gunu sorun ona gore ayarlayalim dedi. Hastane guzel. Dogum servisine yeni dogan servisine kadar baktm guzel ama tek eksik yani var herhangi bir problem yasanirsa Allahim korusun yeni dogan yogun bakim unitesi yok. O durumda da sevk yapiyorlarmis. Ben kolay kolay doktor degistirmek istemiyorum zaten 3 aydan sonrada her doktor gebe takibini almayabiliyor. Bu arada onumuzdeki cuma 3lu taramam ve gosterirse cinsiyet belirlemesi var. Zaman gecmiyor :(

3 hafta once arkadasim orda digum yapti oda emre beye gidiyodu ayni senin gibi ve cok memnun oldugunu soylemisti. Dogumunuda emre bey yapti yanlis bilmiyosam. Sezeryan oldu 2 gun yatirdilar hastanede. Daha cok yeni oldugundan gidip ayrintilari ogrenemedim :1: ama ogrendigimde yazarim.

Hayirli oldun ikiz eminimki cok heyacanli oluyodur. Allah tamamina erdirsin saglikla sihhatle. Benim bildigim ve bikac arkadasimdanda gordugum su anda yeni dogani en iyi olan hastane TOBB ETU hastanesi. Fiyat olarak biraz yuksek ama gercekten yenidogani cok basarili bir hastane. Bence burayida arastirin.

Çok teşekkür ederim canım. Hemen araştırmalarıma başlıyorum:) ikiz beklemek heyecanlı bi yandan daha da korkuyo insan riskleri fazla olduğu için. Galiba çok başındayım karmakarışığım:) Rabbim hepimizin bebeklerini kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah. Yenidoğan çok önemli artık para pul önemli değil.

kızlar kesinlikle güvenmediğiniz parası uygun diye özel hastanelere gitme gafletine düşmeyin benim gibi.. Ya kalabalığa ve ilgisizliğe razı olup devleti seçin ya da iyi bi hastaneye gidin.. bizim sağlımızla birlikte ruh halimizde çok önemli bu dönemde. Ben tandoğanda bi polikliniğe gittim fiyat uygun kalabalık değil diye.. 3lü testin sonucu için eşimle gittiğimde doktor çok tuhaf davrandı hiç bir açıklama yapmadan ( risk hangi değerin altında olur neyin göstergesidir vs.) hemen amniyosentez yaptıracaksanız dedi başka bi açıklama da yapmadı.

İlk bebeğimiz tecrübesiziz ne yaşadığımızı siz de tahmin edersiniz. Ertesi gün soluğu Eyüp ekicide aldık. Kızımızın %90 SAĞLIKLI olduğunu öğrendik dünde akropol de testlerimi gösterince Ebru hanım bayaa bi açıklama yaptı testin yapıldığı laboratuvarı aradı bugün de beni aradı ve testin eksik hazırlandığını eğer tam değerler yazılsaydı risk altında falan olmadığımızı anlattı bir güzel.. Allah kimseyi evladından imtihan etmesin çok zormuşş:50:

3 hafta once arkadasim orda digum yapti oda emre beye gidiyodu ayni senin gibi ve cok memnun oldugunu soylemisti. Dogumunuda emre bey yapti yanlis bilmiyosam. Sezeryan oldu 2 gun yatirdilar hastanede. Daha cok yeni oldugundan gidip ayrintilari ogrenemedim :1: ama ogrendigimde yazarim.

Aaaa gozu aydin allah guzel saglikli omurler naaip etsin insallah. Benim diaimda baskasininda me,nunn olmasina sevindim. Yanlis kararda olmama olasiligim artti:) tamam canim yazarsan sevinirm

kızlar kesinlikle güvenmediğiniz parası uygun diye özel hastanelere gitme gafletine düşmeyin benim gibi.. Ya kalabalığa ve ilgisizliğe razı olup devleti seçin ya da iyi bi hastaneye gidin.. bizim sağlımızla birlikte ruh halimizde çok önemli bu dönemde. Ben tandoğanda bi polikliniğe gittim fiyat uygun kalabalık değil diye.. 3lü testin sonucu için eşimle gittiğimde doktor çok tuhaf davrandı hiç bir açıklama yapmadan ( risk hangi değerin altında olur neyin göstergesidir vs.) hemen amniyosentez yaptıracaksanız dedi başka bi açıklama da yapmadı.

İlk bebeğimiz tecrübesiziz ne yaşadığımızı siz de tahmin edersiniz. Ertesi gün soluğu Eyüp ekicide aldık. Kızımızın %90 SAĞLIKLI olduğunu öğrendik dünde akropol de testlerimi gösterince Ebru hanım bayaa bi açıklama yaptı testin yapıldığı laboratuvarı aradı bugün de beni aradı ve testin eksik hazırlandığını eğer tam değerler yazılsaydı risk altında falan olmadığımızı anlattı bir güzel.. Allah kimseyi evladından imtihan etmesin çok zormuşş:50:

Bebisinin iyi olmasina oyle cok sevindimki :64::64: artik rahatla bence ve hamileliginin tadini cikar. Bebisin iyi sen mutlu daha ne olsun. Eyup bey gercekten cok iyi bir uzman icin rahat etsin.
O bazi doktorlarin davranislar yokmu insani katil eder resmen. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin. Ben boyle sacma sapan davranan doktorlar yuzunden kac ay bebegimin olmayacagini dusunerek gecirdim. Sevdigin guvenebilecegin bir doktor bulmak cok onemli gercekten.

Çok teşekkür ederim canım. Hemen araştırmalarıma başlıyorum:) ikiz beklemek heyecanlı bi yandan daha da korkuyo insan riskleri fazla olduğu için. Galiba çok başındayım karmakarışığım:) Rabbim hepimizin bebeklerini kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah. Yenidoğan çok önemli artık para pul önemli değil.

Hic korkma keyifle gecir bu sureci. Gerci ilk hamile oldugumu ogrendigim zamandan sonra yaklasik 14-15. Haftaya kadar surekli panik halindeydim. İyimi sagliklimi diye her ultrason ayri bi stres nedeni oluyodu. Bak simdi yariladim bile yolu artik tekme yeme asamasindayim :1:

Hic korkma keyifle gecir bu sureci. Gerci ilk hamile oldugumu ogrendigim zamandan sonra yaklasik 14-15. Haftaya kadar surekli panik halindeydim. İyimi sagliklimi diye her ultrason ayri bi stres nedeni oluyodu. Bak simdi yariladim bile yolu artik tekme yeme asamasindayim :1:

Oh canım ya iyisiniz maşallahdarısı başımıza. Bu arada benim hoca ayda bir bakıyo bana o arada da ben geriliyorum naptılar nasıllar büyüdüler mî ordalar mı.... Uff bi ton şey . Sanki benimki beni geç çağırıyor gibi geliyo ne biliyim:( Cinsiyet belli oldu mu senin?

Bu ülkede tek Dr işi çok sakıncalı gerçekten. Küçüktüm karnım ağrıyo diye gittim dışkapı SSK da bi Dr yumurtalığımın tekini almaya kalktı. Annemden Allah razı olsun o kurtardı beni ki ikizlerime tüp bebekle hamile kaldım çift yumurtalığa rağmen. Büyüdüm karnıma ağrılar girdi acile gittik apandistimi almaya kalktılar gaz sancısı çıktı. Bu yıl doğum kontrol hapı için ısrar eden kadın doğumcu bayan çikolata kisti iddasında bulundu, gittiğim diğer iki Prof bişey bulamadı. Burnum kırıktı ameliyat oldum şuanda daha beter :) çikolata kisti ameliyatı oldum yumurtalarımı yumurtamı harab etmişler:)benim için hastaneler bu anılarla dolu. Bu Dr umu bulana kadar çok hocaya gittim. Kimi karnımda ultrason aletiyle hare kiri yaptı kimi saçmaladı. Özel mözel hikaye Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Ama sağlık bu iş bişeye benzemiyor. Hele de kendi canınıza can eklenince...
Sizin için çok sevindim. Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, yaşadığınız daha doğrusu yaşattıkları hiç hoş değil bir daha son olur inşallah. Gözünüz aydın tekrar, hepimize ders olsun tek Dr a güvenmek çok zor. zekai Tahir de eşimin Doç. Müşterileri var onlarla beraber diğer hocaya da devam edicem. Biri özel biri devlet içim rahat etsin. :)

ayy çok sevindim ilk ağızdan duymuş olduk.. nst için falan ayrı ücret ödedin mi canım? hergün gitmen gerekti mi peki son haftalarda? Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah doğum sonrası da memnuniyetini yazarsın okuruz:19:

Nst içın ayrıca ücret odemedim. Son ay 15 günde bir gidiyorsun. Bir ödüyorsun bir odemiyorsun.

Bu toplam fiyat hoca da içinde. Normalde ne kadar acaba hiç arayıp sormadım ama.

Sanırım benim doğum da bu şekilde hoca ile olacak. Ben akay'ın web sayfasına baktığımda yenidoğan ünitesi yazmıyor ama yorumlarda yenidoğan ünitesi var deniyor. Bununla ilgili bilgin var mı? Sanırım hastaneye gidip bir ön araştırma yapmalıyım :)

Akropol ve Ebru Hanımla ilgili kime sorsam hep olumlu şeyler duydum, umarım sonuna kadar gönlünüze göre olur. İnşallah hiç gerek kalmaz ama Akropol'de de yenidoğan yoğun bakımı yok, aklınızda bulunsun.

Evet canim malesef kotu olmustu. Simdi özhan özdemir'e gidiyorum. Muayene gunlerimi onun orda oldugu gunlere gore ayarliyorum. Umarim dogumuda onunla yapabilirim. Para kaygisi olmayan hastasina deger veren nadir devlet hastanesi foktorlarindan biri.

Özhan Bey Numune Hastanesinde sanırım, devletten özellikle Numune gibi büyük bir hastaneden iyi bir doktor bulabilmiş olmana çok sevindim, hatta ben de bir denesem mi diye düşündüm. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :nazar:

Back
X