Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

İnsallah canim insallah. Seker yuklemesini ne zaman yaptiricaksin. Yada yaptiricakmisin? Ben haftaya gidicem 25. Haftamda umarim bi sorun cikmaz.

Canim hic oraya gitmedim ben ama icin rahat olsun. Orasi buyuk bir hastane bicok hasta geliyor. Bi sorun gorurlerse zaten yonlendirirler seni. Benim esim ultrasonu ceken doktora rica etmisti oda sorun yok girebilirsiniz diyince girdi. Hatta telefona bile kaydetti.

Supermis :1: hastaneden memnun olmak cok onemli.

Sağol canım sen özele mi gidiyordun? Özelde zaten eşler de giriyor devlette de doktorun insiyatifine kalıyor sanırım.

İnsallah canim insallah. Seker yuklemesini ne zaman yaptiricaksin. Yada yaptiricakmisin? Ben haftaya gidicem 25. Haftamda umarim bi sorun cikmaz.

Canim hic oraya gitmedim ben ama icin rahat olsun. Orasi buyuk bir hastane bicok hasta geliyor. Bi sorun gorurlerse zaten yonlendirirler seni. Benim esim ultrasonu ceken doktora rica etmisti oda sorun yok girebilirsiniz diyince girdi. Hatta telefona bile kaydetti.

Supermis :1: hastaneden memnun olmak cok onemli.

Ben de haftaya yaptırıcam canım şeker yüklemesini, biraz kararsızdım ama en son yaptırmaya karar verdim, sıkıntı yaşamayız, rahat atlatırız :21::21:

Sağol canım sen özele mi gidiyordun? Özelde zaten eşler de giriyor devlette de doktorun insiyatifine kalıyor sanırım.

Hayir canim devlete gidiyorum. Zaten detaylida odada yanliz oldugun icin esim sordu girebilirmiyim diye doktorda tabiki sorun yok dedi. Ben basindan beri hep devlete gidiyorum.

Ben de haftaya yaptırıcam canım şeker yüklemesini, biraz kararsızdım ama en son yaptırmaya karar verdim, sıkıntı yaşamayız, rahat atlatırız :21::21:
Bende cok kararsizdim ama doktorum yaptirmamin daha dogru oldugunu soyledi. Sonucta doktoruma guveniyorum. Yaptiricaz artik:44::44:

Merak etme cnm atlatirsin. seker yuklemesini kesinlikle yaptirin bence ben yaptirdim .oyle zararli felan demelerine bakmayin o kadar yuklemeden birsey olmaz normalde bazen ondan fazlasini aliyor vucudumuz .

samsung S4

Arkadaşlar seker yüklemesi , detaylı utrasyon konuşulmuş ama gerideyız sanırım sizden.. bize sıra gelmedi o aşamalara daha ☺️ yarın bakalım kontrolumuz var cinsiyet belli olacak inşallah sabırsızlıktan çatlıycam.. Bu arada biraz bebek odalarını araştırdım bebeğe beşik ve dolap Lazım bizim dolABımız eşiymle bana zor yetiyo.. Ama öyle cok karışık bebek odalarında istemıyoruz tabi bide uygun olmalı .. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694794.348680.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694919.972776.webp Netteikea $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694600.653003.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694612.409194.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694627.949198.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694643.673853.webp bebek odaları doye arastırınca cok guzel seyler çıktı karşıma bakım beşik , dolap ve şifonyer ikeadan cpk uygun gelıyor.. Cok mutlu oldum açıkcası ben beyaz şstıyordum aksesuarlarla canlansın istıyorum size netten bulduğum resımlerı artıyım ellerine saglık cok guzel yapmış anneler $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694553.212169.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694571.720419.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405694583.825730.webp Fiyatlar cpk ii geldi cibinlik zaten ahdım vardı kısmet olursa olucam sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar seker yüklemesi , detaylı utrasyon konuşulmuş ama gerideyız sanırım sizden.. bize sıra gelmedi o aşamalara daha ☺️ yarın bakalım kontrolumuz var cinsiyet belli olacak inşallah sabırsızlıktan çatlıycam.. Bu arada biraz bebek odalarını araştırdım bebeğe beşik ve dolap Lazım bizim dolABımız eşiymle bana zor yetiyo.. Ama öyle cok karışık bebek odalarında istemıyoruz tabi bide uygun olmalı .. Eki Görüntüle 1193342 Eki Görüntüle 1193353 NetteikeaEki Görüntüle 1193328 Eki Görüntüle 1193329 Eki Görüntüle 1193330 Eki Görüntüle 1193331 bebek odaları doye arastırınca cok guzel seyler çıktı karşıma bakım beşik , dolap ve şifonyer ikeadan cpk uygun gelıyor.. Cok mutlu oldum açıkcası ben beyaz şstıyordum aksesuarlarla canlansın istıyorum size netten bulduğum resımlerı artıyım ellerine saglık cok guzel yapmış anneler Eki Görüntüle 1193325 Eki Görüntüle 1193326 Eki Görüntüle 1193327 Fiyatlar cpk ii geldi cibinlik zaten ahdım vardı kısmet olursa olucam sanırım

Bu benim istedigim takim yatak dolap ve sifonyer uclusu... Resmi gorunce cok sevindirik oldum. Cibinligide english home dan alicam. Bu takimi kullanan arkadaslarim cok memnun kalmislar.

Bu benim istedigim takim yatak dolap ve sifonyer uclusu... Resmi gorunce cok sevindirik oldum. Cibinligide english home dan alicam. Bu takimi kullanan arkadaslarim cok memnun kalmislar.

Piyasadakikere gore hem cok uygun hemde cok daha tarz gelıyo bana ben ikea daki cibinliği cok severdim ama merak ettim english homedaki merak ettim..kullananların beğenmeside beni sevındırık etti canım ... En kısa zamanda ikeaya keşfe gidicem .. Aksesuarla falan cici odalarımız olacak inşallah ...

Gunayyydiiinn ankaranin guzel annisleri. Hepiniz iyisinizdir insallah. Dun aksam ki muthis yagmurdan sonra sabah misss gibi bir havaya uyanmak super oldu.

Günaydın canim umarim sende iyisindir :) dunku yagmur gerçekten cok guzeldi bunltici sicaklrin ustune iyi oldu ;)

samsung S4

Gercekten super oldu. Annemler yazliga gittiler icim gitti resmen. Su bikac gunu atlatiyim ankara'nin yuzune bakmam :1: denize girmek yuzmek istiyorum artik. Oglusumu denizle tanistiricam:1:

Gercekten super oldu. Annemler yazliga gittiler icim gitti resmen. Su bikac gunu atlatiyim ankara'nin yuzune bakmam :1: denize girmek yuzmek istiyorum artik. Oglusumu denizle tanistiricam:1:

Ayyy ne güzel suan kıskandım valla bnde kacacam bir iki gun valla darak geldi artik :)

samsung S4

selamlar arkadaslar bugun doktora gittik ve cok şükür bebekte hersey normal gorundu ve cinsiyetimiz belli oldu .. kız bebek gelicek inşallaah..cok mutlu oldum agzım kulaklarımda resmen:nazar:

selamlar arkadaslar bugun doktora gittik ve cok şükür bebekte hersey normal gorundu ve cinsiyetimiz belli oldu .. kız bebek gelicek inşallaah..cok mutlu oldum agzım kulaklarımda resmen:nazar:
Oys ya ne guzelll :)) kiz brbeklere daha cok kiyafet secenegi oluyor... hayirlisyla kucagina alirsn insallah.. masaallh bebise:))

Canim hayirli olsun. Bir prenses gelicek desene. İnan cok sevindim. Saglikla dogsun insallah. Annesi ne guzel ciciler alir simdi ona.

Canim hayirli olsun. Bir prenses gelicek desene. İnan cok sevindim. Saglikla dogsun insallah. Annesi ne guzel ciciler alir simdi ona.
Âmin çok mutlu oldum bende ahh almam mı kendimde bişiler yapmak istıyorum bakalım becerebilirsem 😊şimdiden oda için başladım düşünmelere mobılyalar belli geri kalanları için

Bende bayramda gideceim denize dr a sormadim ama bi sıkıntı olmaz inşallah sen kaç haftalıksın

Bende bayramda gideceim denize dr a sormadim ama bi sıkıntı olmaz inşallah sen kaç haftalıksın

Canim ben ilk gittigimde 19 haftaliktim. Doktorum yuzmeyi ozellikle onermisti gercekten inanilmaz rahatlatiyodu beni. Tek dikkat etmen gereken sey islak mayo ile durmamak. İslak mayo idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazirliyor cunku. Bide arabayla gidiyosaniz en fazla 2-3 saatte bir mola vermelisin. Arabadan inip bikac tur yurumek gerekiyor.Bu molalar cok onemli uzun sureli oturmalarda ayaklarda ciddi sisme oluyor. Simdi 25. Haftamda gidicem insallah 28 sonuna kadar kalirim. Zaten sonrasi riskli olur heralde.

Canim ben ilk gittigimde 19 haftaliktim. Doktorum yuzmeyi ozellikle onermisti gercekten inanilmaz rahatlatiyodu beni. Tek dikkat etmen gereken sey islak mayo ile durmamak. İslak mayo idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazirliyor cunku. Bide arabayla gidiyosaniz en fazla 2-3 saatte bir mola vermelisin. Arabadan inip bikac tur yurumek gerekiyor.Bu molalar cok onemli uzun sureli oturmalarda ayaklarda ciddi sisme oluyor. Simdi 25. Haftamda gidicem insallah 28 sonuna kadar kalirim. Zaten sonrasi riskli olur heralde.

Teşekkürler canm bilgin için o zaman çabuk gelsin tatil :)))

Back
X