Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ankara hastanelerle ilgili bi bilgim yok maalesef. Akropoldeyım ben .. Aslında tahlılker için Devlrte gitmek mantıklı ayrıntılı utrasyon nasıl acaba .. Umarım iidir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendi adima ben hicbir sorun problem yasamadim. Haftamda gittim randevumu aldim sorunsuz bi sekilde hallettim.

Kendi adima ben hicbir sorun problem yasamadim. Haftamda gittim randevumu aldim sorunsuz bi sekilde hallettim.

Evet siz numuneye gidiyordunuz peki orada da ayrıntılı utrasyon girdiniz dimi? Birde girdiyseniz görüntüleri cd şellinde veriyorlarmı

Bahçeli'deki kapanmış gibi hatırlıyorum ama yine bi göz atarım. Ben de park yatak almayı düşünüyorum, çok övdüler. Oda şimdilik yapmayacağım zaten, bir de eşyaları için dolap, şifonyer tarzı bişey alıcam. Sonra biraz büyüyünce oda yaparım diye düşündüm.

Magzadaki cocuk bahcelide de subemiz var dedi ama biledim simdi :44::44: bende bebek odasi gibi degilde bi odamizi bosaltip oraya sifonyer besik tarzi dosemeyi dusunuyorum. Bakalim daha hic cikip bakma firsati olmadi.

Evet siz numuneye gidiyordunuz peki orada da ayrıntılı utrasyon girdiniz dimi? Birde girdiyseniz görüntüleri cd şellinde veriyorlarmı

Ayrintili ultrasonu numunede yaptirdim. Goruntuleri bana vermediler direk doktora gonderiyolar gorus yazisiyla birlikte.Ama esim yanimdaydi o tamamini telefona kaydetti :1: gerci surekli biseyleri olcum seklinde baktigi icin cok bisey anlasilmiyodu :1:

Ya mrb bana hastanede beta testi yapildi ama ne icin yapildi bilmiyorum. Beta testinin cesitleri var mi ? Yoksa hepsi gebelik icin mi

Hamilelik icin beta-hcg testi yapiliyor. Ama size hicbisey soylemeden yapmazlar sanirim. Sadece beta testi hamilelik gostermez. Hamilelik icin kandaki hcg hormonuna bakilmasi gerekiyor.

Ankarada sebepsiz infertilite için en iyi neresi var bilen varsa çok sevinicem bir de anestezili hsg çektiren var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok dogru dusunuyosun. Eger riskli bi durumun yoksa yani taramalarin rutin kontrollerin normalse ozele gitmenin hicbir mantigi yok. Bunu benim doktorumda dedi bana. Zaten riskli durumlarda yonlendiriyolar. Bende detayli ultrasonumu devlette yaptirdim. Tam haftama gun verdiler gittim cektirdim. Hatta ultrasonu ceken doktor 20 dk civarinda bakti. Onemli olan bikac nokta var onlar icin olcum yapiliyor detaylida. Ozelin belki tek artisi 3 boyutlu resim olarak verebiliyor. Kendi adima cok da onemli bi ayrinti degil bu. Onemli olan organlarinin saglikli gelisip gelismedigi bana gore.

Ben de size katılıyorum hanımlar, benim de taramalarda falan hiç riskim çıkmadı çok şükür. Ayrıntılıya da Atatürk Hastanesinde gittim. Evet özeldeki gibi bir saat anlatmıyor, cd vs vermiyor ama sürekli hasta bakıyor ve çok tecrübeli olduğunu biliyordum gitmeden, o yüzden içim rahat.

Selam kizlar... Bugun aylik kontrolumuz vardi oglusumu gordum. Kocaman olmus. Her gittigimde daha da buyumus gormek cok tuaf oluyor. Seker yuklemesi icin randevu aldim. 75 gr glukoz vericeklermis. İnsallah hicbir sikintimiz olmadan bunuda atlatiriz. Sicaklar cok sarsmaya basladi beni. Bugun artik ustumdeki kot resmen hasladi beni. En iyisi elbise, kapri falan olucak herslde. Sizler nasilsiniz sicaklarla araniz nasi?

Selam kizlar... Bugun aylik kontrolumuz vardi oglusumu gordum. Kocaman olmus. Her gittigimde daha da buyumus gormek cok tuaf oluyor. Seker yuklemesi icin randevu aldim. 75 gr glukoz vericeklermis. İnsallah hicbir sikintimiz olmadan bunuda atlatiriz. Sicaklar cok sarsmaya basladi beni. Bugun artik ustumdeki kot resmen hasladi beni. En iyisi elbise, kapri falan olucak herslde. Sizler nasilsiniz sicaklarla araniz nasi?
Oy masallah kuzucugaa :)) benmde pzt son aylik kontrolum var 32 haftamdayim.. sicaklardan eve hapisim resmen artik iyice daraldim yaa kuafre bile inemiyorummm ... isyanlardayimmm resmennn...
Kac haftaliksin bilmiyorum ama artik kot gymesen iyi olur tayt elbise idare et annesi skstrma kuzuyu.. oda icerde daraliyor ...

Maşallah her gitmede daha da büyümeleri cok mutlu edıyor.. Bende sabırsızlıkla cumartesiyi beklıyorum ... Sıcaklarla baya basım dertte duş almaktan bıktım .. Evde her camı kapıyı acıyorum anca .. Hele evde mısafır varsa kıyafet yönünden daral geliyo.. Off bende artık tayt harıcı bişi giyemıyorum .. Elbiselerim yazlıklar hep dar 😞

Maşallah her gitmede daha da büyümeleri cok mutlu edıyor.. Bende sabırsızlıkla cumartesiyi beklıyorum ... Sıcaklarla baya basım dertte duş almaktan bıktım .. Evde her camı kapıyı acıyorum anca .. Hele evde mısafır varsa kıyafet yönünden daral geliyo.. Off bende artık tayt harıcı bişi giyemıyorum .. Elbiselerim yazlıklar hep dar 😞

Yaa evet yaa eve kimse gelsn istemiyorummm srf bu yuzden....zaten bu ay su fatyrasi saglm gelicek :))

Oy masallah kuzucugaa :)) benmde pzt son aylik kontrolum var 32 haftamdayim.. sicaklardan eve hapisim resmen artik iyice daraldim yaa kuafre bile inemiyorummm ... isyanlardayimmm resmennn...
Kac haftaliksin bilmiyorum ama artik kot gymesen iyi olur tayt elbise idare et annesi skstrma kuzuyu.. oda icerde daraliyor ...

Bugun 24.haftamiza girdik hayirlisiyla. Hamile kotu aldim onu giyiyorum ama bugun resmen yapisti ustume eve gelip biran once soyunmak istedim. Bidaha bende disari gunduz cikicaksam tayt kapri oyle giyinicem. Cok zor oldu benim icin. Bu arada aylik kontroller 32. Haftada bitiyor mu? Sonra nasil yapiliyor?

Bu aralar dus basligi ile aramizda bi ask var gunde 2 kere gormezsem rahat edemiyorum :1: bugun annemlerin vantilatorune de el koydum :1: su an icin tek hayalim bayramin gelmesi ve tatile gitmek. Denizde yuzmek istiyorum.

Bugun 24.haftamiza girdik hayirlisiyla. Hamile kotu aldim onu giyiyorum ama bugun resmen yapisti ustume eve gelip biran once soyunmak istedim. Bidaha bende disari gunduz cikicaksam tayt kapri oyle giyinicem. Cok zor oldu benim icin. Bu arada aylik kontroller 32. Haftada bitiyor mu? Sonra nasil yapiliyor?

Yok aylik kontroller bitmiyor ama artik ayda 1 gtmiyorsun 2 haftada bir gidiosun kontrole.. doguma az kaldgi icin.. tabi bu bebegin durumuna bagli herkeste ayni deildrsanirim.. benm doktr randevm pzt .. bn pazt artik 33 . Haftami doldrmaya baslicagim icin artk 2 haftada br gtcem kontrole...

Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim. ankarada yaşıyorum bnde . Ins hepimizin hamileligi sorunsuz geçer :)

samsung S4

Sevgisizolmaz Hosbulduk canim :) ne kadarlik hamilesin sen ? Buarada alintiyi nasil yapioruz ya cozemedim de ben :s

samsung S4

Back
X