Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

alışverişleriniz için ulus özelcan bebe
forum ankara demstock mağazalarını öneririm
demstockta mothercare in geçmiş sezon ürünleri var, fiyatları da gayet uygun
zıbınlar için mothercare çok uygun seçim
ama ben kipadan da aldım
3lü zıbınlar 8,75 5liler 13,75 falandı
çok uygun geldi ve kumaşları da kaliteli
kipaya da bakabilirsiniz
ben şu an herşeyini aldım oğlumun

masallah cnmm hızlısın sen benım alısverıss daha yenı hızlandııı bebek arabası aldınmı cnm?

slm kızlar bende ankaradayım :3: henüz bi alışveriş yapmadık biz yavaştan başlarız inşallah
şu karlı havalar bi geçsinde :10:

Allah sağlıklarını versin her şey alınır inşallah bizde acele etmiyoruz bakalım cinsyet bi belli olsun ona göre yavaş yavaş başlarım artık :)

Kızlar bende aslen Adanalıyım, 4 yıl önce evlendim Ankara'ya yerleştim.Eryaman'da oturuyorum.Medicana'ya gidiyorum.Doktorum Prof.Tamer Mungan.Allah izin verirse 4 Ağustos doğum tarihimiz.Ben bebeişime henüz hiçbişey almadım.Hamileliğimin oluşu ve başları çok sıkıntılı geçtiği için almaya korkuyorum.Allah izin verirse 28 haftadan sonra alışverişe atıcam kendimi:))

canım, bundan sonra çok iyi geçer inşallah hamileliğin. Allah alışverişlerini beraber yapmayı da nasip eder belki :1:

ben yenimahallede oturuyorum 25 yasındayımm hemşireyimm:)))

şimdi oldu, ben senden 4 yaş büyüğüm :1: ama hemşireymişsin sevgi, baştacısın :16:

ama ben kipadan da aldım
kipaya da bakabilirsiniz

maşallaahhhh hızlı annemiz :40: kipayı ben de duydum ama umarm geçici süre değildir/ya da hala kalmıştır birşeyler. forum bana çok uzak, yoksa o taraflara bi gitsem çok iş var da kardı buzdu çıkılmıyor ki. ben optimumu bile sevmedim mesela. outlet olarak daha cok acity yi tercih ediyoruz.

Allah sağlıklarını versin her şey alınır inşallah bizde acele etmiyoruz bakalım cinsyet bi belli olsun ona göre yavaş yavaş başlarım artık :)

sen nekadrlıksın cnm bana kalsa ben hemen alıcam bişeylerde annemler felen daha erken diyip engelliyolar beni :9:

masallah cnmm hızlısın sen benım alısverıss daha yenı hızlandııı bebek arabası aldınmı cnm?
evet aldım
hauck malibu

maşallaahhhh hızlı annemiz :40: kipayı ben de duydum ama umarm geçici süre değildir/ya da hala kalmıştır birşeyler. forum bana çok uzak, yoksa o taraflara bi gitsem çok iş var da kardı buzdu çıkılmıyor ki. ben optimumu bile sevmedim mesela. outlet olarak daha cok acity yi tercih ediyoruz.

forum birçok outlet mağazından daha iyi
demstock dediğim mağaza hiçbiryerde yok zaten forumdan başka
kipada indirim hala var sanırım ama pek bişey kalmamış gibi gördüm en son girdiğimde
yine de yolunuz düşerse bakmakta fayda var

ben acele ettim çünkü herşeyi ağzımın tadıyla almak istedim
ağırlaşıp gezememekten korktum
ve içime sinen herşeyi erken demeden aldım
ki bence bu işin erkeni geçi yok

kızlar bu benim erken gelen ikinci bebeğim:1:oğlum var 10 aylık.alışveriş için cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum.oğlumun bir çok şeyini kulanıcam bu kuzumada.kız olursa alıcam biraz yeni ciciler:9:
tek kafamı karıştıran odasını ne yapıcam onu bilemiyorum:44:

slm arkadaslar bende ankaradayım:3:
lınk paylasılınca gördüm ve geldim
ekim annesi olacağım ayrıca 2010 mayıs annesiyim:16::16:

canımmmmm hoşgeldin :16: senle aynı gün doğuruyoruz değil mi, söz? Bu topicte kal mutlaka olur mu? Çok sevindim seni tekrar gördüğüme. :34:

hoşbuldum cnmcımm :48::48: sanırsam öyle olcak satımız aynıydı benım 7 kasımdı senınde üle olması lazım
temem söz aynı gün dogurcaz :9::9: kalırım cnmcım burda nedemek cok iyi olmus bu topiği açman
bende sevindim cnm benım :38::38:

merhaba bende medicana yusuf üstün e gidiyorum.inşallah sıkıntılarını atlatırsın.bende henüz hiçbirşey almadım.

sende benim gibisin canım. benim de hamileliğim ilk dönemleri çok sıkıntılı geçti. bide geçen sene bir düşüğüm var. bende eşimde bebişe bir şey almaya korkuyoruz. ama ben hevesleniyorum burda alınanları görünce

Canım ben 1,5 sene bebeğim olsun diye uğraştım.Hatta tüp bebek yaptım geçen Ağustos ayında tutmadı.Bu denemeden sonra çok umutsuzluğa kapıldım.Hiç çocuğum olmayacakmış gibi geldi.Sonra ikinci deneme için beklemeye başladık.Ocak ayında başlayacaktık tedaviye.Fakat Aralıkda adetim gecikti.Aslında damla damla hergün kanamam oluyodu.Bugün başlayacak yarın başlayacak derken adetimin üzerinden 8 gün geçti test yaptım.Bide ne göreyim hamileyim.Allaha çok şükür ikinci denemeye gerek kalmamıştı.Tam umudumu yitirdiğimde Rabbim gönderdi meleğimi.Eşimle önce birbirimize sarılıp ağladık(klip çevirdik sanki):)) Sonra hemen doktora gittik.Kanama için düşük yapabilirsin dediler kese falan henüz görünmüyor dediler.Dünyam başıma yıkıldı yine.Çok stresli 2 ay geçirdim.Bebeğim düştü düşecek korkusuyla kaçtane doktora gittim.Sonunda şimdiki doktorumu buldum.2 ay yattım evde doktorumun verdiği ilaçları kullandım.1 aydır kanamam olmuyo şükürler olsun.Ama insan genede çok korkuyor.Bebeğime bişey alamıyorum ama içim gidiyo almak için:)) Sabrediyorum bugünümü gösteren Rabbim inşallah kuzucuğumu kucağıma aldığım günleri de nasip eder bana.İnşallah başka olumsuzluk yaşamadan, kuzucuklarımız sağlıkla sıhhatle gelirler annelerine.Allahım onların acısını göstermesin hiçbirimize

kızlar bu benim erken gelen ikinci bebeğim:1:oğlum var 10 aylık.alışveriş için cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum.oğlumun bir çok şeyini kulanıcam bu kuzumada.kız olursa alıcam biraz yeni ciciler:9:
tek kafamı karıştıran odasını ne yapıcam onu bilemiyorum:44:

ne güzel cnm kullanırsın tabi çoğu şeyini
aa evet yeni bi yatak gerekiyo yeni gelicek bebişine

a.s hoşgeldin :3: ne güzel ikinci bebişin olucak sağlıcakla gelsin bu bebişinde inşallah :16:

Herkese tekrar selamlar geçmiş sayfaları da okudum wavybabycim çok iyi yapmışsın çünkü gerçekten aynı şehirde olmak güzel bir şey paylaşım için ilerde buluşup yüzyüze de tanışma imkanımız olur kısmetse:8: be 28 yaşındayım Dikmende oturuyoruz ilk gebeliğim. İnşallah sağlıkla bir kız bebek dünyaya getireceğim temmuzda. Dikmende 29 mayıs hastanesinde nesrin fener'e gidiyorum.

kızlar bişey sorcam sizlere.hani birkaç konuyu birden takip ederken istediğim konuya nasıl kolay ulaşabilirim.mesala açtığınız bu konuya ağustos anneleri konusundan linke tıklayıp ulaşabiliyorum daha kısa bir yolu varmı.anlatabilmişimdir umarım.

canım yazıştığımız yerin üstünde minicik bi yazı var sağ üstte seçenekler diye ordan bu konuya abone olu seç abone ol sonra da en üstte kontrol paneline basında tüm abone oldğun konuları görür direkt gelirsin
ama ben kipadan da aldım
kipaya da bakabilirsiniz

biz de daha cinsiyeti öğenr öğrenmez a dan z ye herşeyini aldık kızımın ilerde zor olur karnı büyüdkçe iyice ağırlaşırım diye şimdiden tamamladık ulusa özelcana gittik çoğu şeyi ordan aldık ama yeri çok sapa yaa arabasız gidilmez

hoşgeldin arcak :3: Tecrübelerin ve yeni heyecanınla sen de aramızda ol hep beraber yürüyelim.

Canım ben 1,5 sene bebeğim olsun diye uğraştım.Hatta tüp bebek yaptım geçen Ağustos ayında tutmadı.Bu denemeden sonra çok umutsuzluğa kapıldım.Hiç çocuğum olmayacakmış gibi geldi.Sonra ikinci deneme için beklemeye başladık.Ocak ayında başlayacaktık tedaviye.Fakat Aralıkda adetim gecikti.Aslında damla damla hergün kanamam oluyodu.Bugün başlayacak yarın başlayacak derken adetimin üzerinden 8 gün geçti test yaptım.Bide ne göreyim hamileyim.Allaha çok şükür ikinci denemeye gerek kalmamıştı.Tam umudumu yitirdiğimde Rabbim gönderdi meleğimi.Eşimle önce birbirimize sarılıp ağladık(klip çevirdik sanki):)) Sonra hemen doktora gittik.Kanama için düşük yapabilirsin dediler kese falan henüz görünmüyor dediler.Dünyam başıma yıkıldı yine.Çok stresli 2 ay geçirdim.Bebeğim düştü düşecek korkusuyla kaçtane doktora gittim.Sonunda şimdiki doktorumu buldum.2 ay yattım evde doktorumun verdiği ilaçları kullandım.1 aydır kanamam olmuyo şükürler olsun.Ama insan genede çok korkuyor.Bebeğime bişey alamıyorum ama içim gidiyo almak için:)) Sabrediyorum bugünümü gösteren Rabbim inşallah kuzucuğumu kucağıma aldığım günleri de nasip eder bana.İnşallah başka olumsuzluk yaşamadan, kuzucuklarımız sağlıkla sıhhatle gelirler annelerine.Allahım onların acısını göstermesin hiçbirimize

Maşallah bak bebeğin ne kadar iyi şu an canım, seninle. Bundan sonra iyi beslenip dinlendikçe daha da büyüyecek gün geçtikçe risk azalacaktır. Tek gereken şey o baştaki sarılmak, yani bebeğe olan inancınız ve mutluluğunuz. Süt yumurta ye günde 8 saat uyu tosun gibi kucağına alırsın inşallah. 5. ayın sonuna doğru ben sana balkonda bi kahve yaparım oooo dersin o ilk günler geride kaldııı. inşallaaaaah.

Back
X