Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Herkese tekrar selamlar geçmiş sayfaları da okudum wavybabycim çok iyi yapmışsın çünkü gerçekten aynı şehirde olmak güzel bir şey paylaşım için ilerde buluşup yüzyüze de tanışma imkanımız olur kısmetse:8: be 28 yaşındayım Dikmende oturuyoruz ilk gebeliğim. İnşallah sağlıkla bir kız bebek dünyaya getireceğim temmuzda. Dikmende 29 mayıs hastanesinde nesrin fener'e gidiyorum.

canım yazıştığımız yerin üstünde minicik bi yazı var sağ üstte seçenekler diye ordan bu konuya abone olu seç abone ol sonra da en üstte kontrol paneline basında tüm abone oldğun konuları görür direkt gelirsin

biz de daha cinsiyeti öğenr öğrenmez a dan z ye herşeyini aldık kızımın ilerde zor olur karnı büyüdkçe iyice ağırlaşırım diye şimdiden tamamladık ulusa özelcana gittik çoğu şeyi ordan aldık ama yeri çok sapa yaa arabasız gidilmez

bence en temizi ya
al kurtul :1:
arabayla yanına kadar gidebiliyorsun yalnız
güzel tarafı o

ne güzel cnm kullanırsın tabi çoğu şeyini
aa evet yeni bi yatak gerekiyo yeni gelicek bebişine

a.s hoşgeldin :3: ne güzel ikinci bebişin olucak sağlıcakla gelsin bu bebişinde inşallah :16:

hosbuldum ıns hepımızın bebıslerımıze saglıkla kavusalım:16::16:

benim dr um disardan ama ben de medicana da doguracam galiba hem de nerdeyse ayni tarihteee :1:

Kızlar bende aslen Adanalıyım, 4 yıl önce evlendim Ankara'ya yerleştim.Eryaman'da oturuyorum.Medicana'ya gidiyorum.Doktorum Prof.Tamer Mungan.Allah izin verirse 4 Ağustos doğum tarihimiz.Ben bebeişime henüz hiçbişey almadım.Hamileliğimin oluşu ve başları çok sıkıntılı geçtiği için almaya korkuyorum.Allah izin verirse 28 haftadan sonra alışverişe atıcam kendimi:))

hoşgeldin arcak :3: Tecrübelerin ve yeni heyecanınla sen de aramızda ol hep beraber yürüyelim.

Maşallah bak bebeğin ne kadar iyi şu an canım, seninle. Bundan sonra iyi beslenip dinlendikçe daha da büyüyecek gün geçtikçe risk azalacaktır. Tek gereken şey o baştaki sarılmak, yani bebeğe olan inancınız ve mutluluğunuz. Süt yumurta ye günde 8 saat uyu tosun gibi kucağına alırsın inşallah. 5. ayın sonuna doğru ben sana balkonda bi kahve yaparım oooo dersin o ilk günler geride kaldııı. inşallaaaaah.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.İnşallah hepimiz kuzucuklarımızı kucağımıza alırız.İnşallllllaaaaaaaahhhhh:9:

bence en temizi ya
al kurtul :1:
arabayla yanına kadar gidebiliyorsun yalnız
güzel tarafı o

evet canım babamlar sağolsun herşeyini onlar aldı babamın arabası ile gitmiştik park yatağıydı anakucağıydı elimde bir liste vardı hepsini ona göre aldık. Bir tek bebek arabasını ve kanguruyu kızılay alışveriş merkezindeki chiccodan aldık geriye bir tek güzel Ayça'm kaldı o da gelsin sağlıkla inşallah hepimizin evlatları inşallah:nazar:

hoşgeldin arcak :3: Tecrübelerin ve yeni heyecanınla sen de aramızda ol hep beraber yürüyelim.

Maşallah bak bebeğin ne kadar iyi şu an canım, seninle. Bundan sonra iyi beslenip dinlendikçe daha da büyüyecek gün geçtikçe risk azalacaktır. Tek gereken şey o baştaki sarılmak, yani bebeğe olan inancınız ve mutluluğunuz. Süt yumurta ye günde 8 saat uyu tosun gibi kucağına alırsın inşallah. 5. ayın sonuna doğru ben sana balkonda bi kahve yaparım oooo dersin o ilk günler geride kaldııı. inşallaaaaah.

tabıkı seve seve fırsat buldukc aburdayım ıns bu topık hosuma gıttı ank olması cok guzel:34:

Herkese tekrar selamlar geçmiş sayfaları da okudum wavybabycim çok iyi yapmışsın çünkü gerçekten aynı şehirde olmak güzel bir şey paylaşım için ilerde buluşup yüzyüze de tanışma imkanımız olur kısmetse:8: be 28 yaşındayım Dikmende oturuyoruz ilk gebeliğim. İnşallah sağlıkla bir kız bebek dünyaya getireceğim temmuzda. Dikmende 29 mayıs hastanesinde nesrin fener'e gidiyorum.

canım yazıştığımız yerin üstünde minicik bi yazı var sağ üstte seçenekler diye ordan bu konuya abone olu seç abone ol sonra da en üstte kontrol paneline basında tüm abone oldğun konuları görür direkt gelirsin

biz de daha cinsiyeti öğenr öğrenmez a dan z ye herşeyini aldık kızımın ilerde zor olur karnı büyüdkçe iyice ağırlaşırım diye şimdiden tamamladık ulusa özelcana gittik çoğu şeyi ordan aldık ama yeri çok sapa yaa arabasız gidilmez

merhaba luxxor bende cevizlidere de otoruyorum.yakınız seninle.kızın olcak demek ne güzel sağlıkla gelsin inşallah.

evet yok cnmm sen yogunsundurr... ıkıncı bebegınmıs allah yardımcın olsun cnm sen tecrubelı annnesınn senden cok yararlancaz:)

evet yoğun bir hastane.ben doğumdan sonra ücretsiz izin almıştım martta başlıcam işe.süt izni sonra gebelikte kanuni haftam doluyor nöbete girmicem anlıcan.
tabiki bildiğim herşeyi ppaylaşırım sizlerle.

aşk olsun kızlar benim bebeğim küçük diye mi beni almadınız aranıza :)

olur muuuuuu :) zaten dur bu haftalarda gittiginde bi bakacaksın 1 hafta önde cıkacak, sonraki gidişinde 1 hafta daha. en azından bende öyle olmuştu..

sen hoşgeldin aramıza, topiğin şimdilik en kıymetli bebeğinin annesi :)

ben de cukurambar yuzuncuyil o taraflardayim
cok istiyorum normal dogumu da ikiz olunca biraz zor diyorlar ama olmayacak sey de degilmis :)) internetten ikiz ve normal dogumlari okuyup kendimi hazirliyorumm:21:

bir de inşallah normal doğum yaparsınız, karşılıklı ozanlar gibi atışırsınız artık :1:
bu arada ben emek/bahçeli tarafında oturuyorum ya siz?

olur muuuuuu :) zaten dur bu haftalarda gittiginde bi bakacaksın 1 hafta önde cıkacak, sonraki gidişinde 1 hafta daha. en azından bende öyle olmuştu..

merhaba teşekkür ederim 2 yaşında kızım da var ve yıldız da oturuyorum.

en kucuk benım bebıs sanırım :1: 5+2 yız daha:49:

Merhaba arkadaşlar, bende ankaradayım ve haziran annesi olacağım inşallah. Şu anda Akrapol de Bülent beye gidiyorum. Bence de bu topik çok iyi olmuş, yapanın ve yazanların eline sağlık :46:

Back
X