Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba hanımlar bende ankaradayım etimesguttayım şuanda burdaki devlet hastanesine gidiyorum kontrollere doğumu zekai tahir burakta düşünüyorum bakalım hayırlısı

canım ordaki devlet hastanesi nasıl iyi ilgileniyormu..ben normalde gataya gidiyorumda acil bişey olursa oraya gelmem gerekir belki die sordum.eryamandaym ben

bayanlar ankarada tulum etek elbise tarzı kıyafet gören oldumu..ben tulum etek almak istiyorm ama bulamadım fazlada gezemedim açıkçası gören varsa yerini söyleyebilirmisinz

merhaba güzel anneler...aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.

ulus ta bebe magazaları nerde var kızlar giden arkadaşlar tarif edebilirmi.gerçi ben erkek olursa hiç birşey almıcam kızım olursa alcam biraz.
sağlıkla kalın kızlar bebişlere ve kendinize iyi bakın:34:

Canım heykelden yukarı çıkarken var sokak adı falan bilmiyorum ama oralarda baya var..samanpazarındada var..

tamda bitmiş sayılmaz canım eksiklerim var daha..ulusta özelcan bebe den başka biçok mağaza var canım ben görgül bebeden aldım mesela bugün gelecek inşallah aldıklarım..yani gezersen bi çok mağaza var beğendiğine bakarsın bir yere takılmazsın hem çeşit çok fazla..eryamandada bebek mağazası olarak değilde aldığım yerler genel satış yerleri yani santral falan var belki bilirsin 3.etapta

tamam biliyrm santralı bakarım inş yolum oraya düşünce ulusu hiç bilmem ama anladığım kadarıyla bayağı dükkan var ben çok iyi o zaman bahar gelsin rahat rahat gezelim doğumum temmuzda inş bu arada diğer yazdıklarında etek elbise sormuşsun bilen varsa yazarsa çok iyi olur lcw den başka hamile kıyafeti satan yer gezmek istiyrm bende elbise almayı istiyrm nisanda nişan olucak kıyafet bakıyrm

Merahaba canım öncelikle hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla kucağına al inşallah, benim arkadaşım yaklaşık 7 ay önce hrs de sezeryan doğum yaptı. çok memnun kalmış onun doktoruda dışarıdan gelmişti, herhangi olumsuz birşey söylememişti. bende ziyaretine gitmiştim hastanede, odayı gayet güzel ve donanımlı bulmuştum.

Sağol canım,ilk doğum olunca ve hastane hakkında bi bilgim olmayınca merak ediyo insan.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

tamam biliyrm santralı bakarım inş yolum oraya düşünce ulusu hiç bilmem ama anladığım kadarıyla bayağı dükkan var ben çok iyi o zaman bahar gelsin rahat rahat gezelim doğumum temmuzda inş bu arada diğer yazdıklarında etek elbise sormuşsun bilen varsa yazarsa çok iyi olur lcw den başka hamile kıyafeti satan yer gezmek istiyrm bende elbise almayı istiyrm nisanda nişan olucak kıyafet bakıyrm

bi arkadaş kızılay zafer çarşısının biraz altındaki bir mağazadan almış kot tulumu bende oraya bakıcam sende bak istersen..

yenimahalle belediyesinin yanında oturuyorumm ben.. ivedik de.
yenimahallenin neresi canım benim kayınvalidemler orda şentepede

ben yenımahelledeyımmm:)

evet ulustan aldım bende kıyafetlerınıı oğlusumun bırsuru bebe mağazası varrr

bende yenımahalleye baglıyım ama tam ıcı deıl demete yakın camlıca mah.deyız

hosgeldın canım bebıs ne kadarlık bakım:emir_bebek:

mrb arkadaşlar güncel bir başlık açıldığına çok sevindim..ben de 23 haftalık hamileyim şimdiye kadar ztb ye gidiyordum ancak ayrıntılı ultrasyondan sonra eşimle bırakma kararı aldık..şimdi tolga ecemişe gidiyoruz...ztb kadar yoğun bir hastane yoktur...her gittiğimde hem çok yoruluyor hem geriliyordum...doğumu da akayda düşünüyorum...ztb ile ilgili sorusu olan varsa yanıtlayabilirim 10 gün kadar da yattım orda...allah hepimizin yardımcısı olsun...

herkese günaydın kızlar:3: dün minnoşumu gördük kocaman olmuş uzun uzun bacakları vardı teyzeleri doktor dedi ki maşallah babasına çekecek galiba :9:(o da uzun boylu) sağlığı gayet iyi bana demirin yanında ek olarak kalsiyum yazdı bu sefer çünkü her gün fazlaca süt yoğurt tüketemiyorum. böyle işte ben geçmişe biraz göz atayım

22. haftadayım ben.sizin arabanız travel sistem mi peki?

canım hayır travel sistem bilerek almadık biz, eltimin tavsiyesine uydum o da şimdi bebek bekliyor 2.sini, ilkini en teferruatlı bebek arbası almışlar ağır olmasın pratik olsun dedi o travel sistemler çok ağır zaten bebek çok küçükken arabada gezdirmeyiz oto koltuğunu da daha sonra ayrıca alırız pratik ve hafif bir araba olmasını istediğimiz için onu terich ettik chicco lite way diye bakabilirsin internetten

Selam, ben eşimle birlikte katılacağım kısmet olursa. Yarın gideceğiz bakalım. saat 12:00-14:00 arası olacakmış A blok 5. kat. Belki tanışırız gelecek olan arkadaşlarla ne güzel olur:46:

hadi bakalım balarisi sen dönüşte söylersin nasıl olduğunu ben de bir sonraki haftaya gitmeyi düşünüyorum

bugün 2 gün ara verdikten sonra tekrar derse gireceğim. oturdum bu saatte çorbamı içtim ama içim evde olmak istiyor hep. gerçi bugün biraz daha iyi geldim işte, malum yarın hsonu diye ama ne bileyim iş iştir işte.

bu arada hsonu demişken, bu aralar eşim çok yoğun hsonu da bazen çalışıyor o nedenle market işi kalmasın diye biz işi abartıp online alışverişe döktük. migrosun böyle bir uygulaması var biliyorsunuz değil mi? heeeeeeersey var ve özel poşetleyip kapınıza kadar getiriyorlar. çıkamayan, evde yalnız olan ya da kardan arabayı götüremeyecek olan varsa özellikle hsonu indirimleri filan da oluyor aynı magazadaki gibi migros kart numaranı filan verip alışverişini yapıyosun. reklam gibi algılanmasın, özellikle mecbur kalanlara (ki bazen bizlere de malum) çok önemli. :49:

sen öğretmen misin canım nerde?
slm güzel anneler
bende 30 haftalık hamileyim ankara gölbaşından yarışmaya katılıyorum
önceleri 29 mayısta yeşim hanıma gittim dr ii ama hastane çalışanları çok küstah şimdi gölbaşı devlet hastanesinden meltem antalyalı hocaya gidiyorum yanlız ayrıntılı ultrason yok diye 20 haftamda koru hastanesinden aydan biri hanıma gittik çok hoş bi dr ama doğumu 6 7 bin dendi zaten ayrıntılı içinde 300 ödedik eyüp ekicinin kadın doğum hali diyorlar onun için ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum benim 2 .bebeğim 3 yaşında birde kızım var buda erkek inşallah heyecanla bekliyoruz
bide alışveriş için şu kızılaydaki yeni alışveriş merkezi nasıl neler var giden var mı benim için ulaşımı ene kolay yer kızılay direk otobüs var iç çamaşırı pijama birazda bebek eksiğim var kızılayda önerilerinizi bekliyorum :emir_bebek:

cümleten gübaydınnn arkadaşlar..

selam arkadaşım 28 gün önce arkadasım orda doğum yaptı doktoru yeşim hanım. hemşireler berbat anestezi uzmanı berbat. bi ton para verdiğinize yazık.
bende devlete gidiyorum inşallah bakalım hayırlısı. bende 35 haftalıgım. nomal bi avm ama bebk alışverişiiçin daha uygun yerleri seçebilirsin. o tarz yerler biraz daha pahalı gibi. gidebiliyorsan ulusa git.

arkadaşlar ben de hamileliğimin başından beri 29 mayısa gidiyorum ve ne hastane çalışanlarından ne hemşirelerden hastabakıcılardan güleryüz dışında bir tavır görmedim acaba bu biraz da kişinin kendi şanssızlığı mı? kardeşimin apandist ameliyatı da orada olmuştu hem doktorların hem hemşirelerin ilgisi, hastanenin temizliği süperdi. Benim orada doğum yapan tanıdıklarım da oldu herkes tavsiye ediyor. Ben de kısmetse doğumumu orada yapacağım nesrin fenere gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan çok güven veriyor her şeyi ayrıntılı açıklıyor. Ayrıca diğer özeller gibi çok pahalı değil orada doğum aralıkta doğum yapan arkadaşım 1400-1600 arası ödedi epidural sezeryan için

karlı biir ankara gününden hepinize merhaba diyoruz kızımla birlikte bu sene karsız bir gün geçirmedik maşşallah umarım herkes iyidir...

slm arkadaşlar bende ankaradan katılıyorum daha doğrusu çubuk desem daha doğru olur bu hafta salı gün falan ayrıntılı ultrasyon çektirceğiz ama nerde çektirsekki kontrollerime etlik zübeyde hanıma gittim yine oraya mı gitsem yoksa zekai tahir burağamı karar veremedim sizler nerelere gittiniz

merhabalar kızlar,

başlığı yeni gördüm, hayırlı olsun.

ben sincanda oturuyorum. 21 haftalık hamileyim, temmuzda doğum bekleniyor inşallah.

29 mayıs tdv hastanesinde hülya kula'ya gidiyorum. 2. bebişim. şimdilik bu kadar:)

merhabalar kızlar,

başlığı yeni gördüm, hayırlı olsun.

ben sincanda oturuyorum. 21 haftalık hamileyim, temmuzda doğum bekleniyor inşallah.

29 mayıs tdv hastanesinde hülya kula'ya gidiyorum. 2. bebişim. şimdilik bu kadar:)

aa canım 2012 temmuz anneleri topiğinde yazmıyor musun pek arkadaş eklemişim seni ama hatırlayamadım? Hem aynı hastaneye gidiyoruz hem aynı zamanda doğum yapacağız kısmetse.

Son düzenleme:
Back
X