- Konu Sahibi nonameanymore
slm kızlar bende ankaradayım ve hamişim![]()
canım ankaranın neresi kaç haftalık cinsiyeti ne hangi hastaneye gidiosn birazcık bilgi verelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yenımahalleye baglıyım ama tam ıcı deıl demete yakın camlıca mah.deyızkimler yenimahallede oturuyorr parmak kaldırsın bakemm:
![]()
canım ankaranın neresi kaç haftalık cinsiyeti ne hangi hastaneye gidiosn birazcık bilgi verelim![]()
merhaba hanımlar bende ankaradayım etimesguttayım şuanda burdaki devlet hastanesine gidiyorum kontrollere doğumu zekai tahir burakta düşünüyorum bakalım hayırlısı
oh be sonunda biri karşılık verdihoşbuldum cnmcım 16+6 olduk bugun itibariyle cnm
senın nekadrlık oldu acep![]()
tamda bitmiş sayılmaz canım eksiklerim var daha..ulusta özelcan bebe den başka biçok mağaza var canım ben görgül bebeden aldım mesela bugün gelecek inşallah aldıklarım..yani gezersen bi çok mağaza var beğendiğine bakarsın bir yere takılmazsın hem çeşit çok fazla..eryamandada bebek mağazası olarak değilde aldığım yerler genel satış yerleri yani santral falan var belki bilirsin 3.etapta
Merahaba canım öncelikle hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla kucağına al inşallah, benim arkadaşım yaklaşık 7 ay önce hrs de sezeryan doğum yaptı. çok memnun kalmış onun doktoruda dışarıdan gelmişti, herhangi olumsuz birşey söylememişti. bende ziyaretine gitmiştim hastanede, odayı gayet güzel ve donanımlı bulmuştum.
tamam biliyrm santralı bakarım inş yolum oraya düşünce ulusu hiç bilmem ama anladığım kadarıyla bayağı dükkan var ben çok iyi o zaman bahar gelsin rahat rahat gezelim doğumum temmuzda inş bu arada diğer yazdıklarında etek elbise sormuşsun bilen varsa yazarsa çok iyi olur lcw den başka hamile kıyafeti satan yer gezmek istiyrm bende elbise almayı istiyrm nisanda nişan olucak kıyafet bakıyrm
yenimahallenin neresi canım benim kayınvalidemler orda şentepede
ben yenımahelledeyımmm:)
evet ulustan aldım bende kıyafetlerınıı oğlusumun bırsuru bebe mağazası varrr
bende yenımahalleye baglıyım ama tam ıcı deıl demete yakın camlıca mah.deyız
hosgeldın canım bebıs ne kadarlık bakım![]()
22. haftadayım ben.sizin arabanız travel sistem mi peki?
Selam, ben eşimle birlikte katılacağım kısmet olursa. Yarın gideceğiz bakalım. saat 12:00-14:00 arası olacakmış A blok 5. kat. Belki tanışırız gelecek olan arkadaşlarla ne güzel olur![]()
bugün 2 gün ara verdikten sonra tekrar derse gireceğim. oturdum bu saatte çorbamı içtim ama içim evde olmak istiyor hep. gerçi bugün biraz daha iyi geldim işte, malum yarın hsonu diye ama ne bileyim iş iştir işte.
bu arada hsonu demişken, bu aralar eşim çok yoğun hsonu da bazen çalışıyor o nedenle market işi kalmasın diye biz işi abartıp online alışverişe döktük. migrosun böyle bir uygulaması var biliyorsunuz değil mi? heeeeeeersey var ve özel poşetleyip kapınıza kadar getiriyorlar. çıkamayan, evde yalnız olan ya da kardan arabayı götüremeyecek olan varsa özellikle hsonu indirimleri filan da oluyor aynı magazadaki gibi migros kart numaranı filan verip alışverişini yapıyosun. reklam gibi algılanmasın, özellikle mecbur kalanlara (ki bazen bizlere de malum) çok önemli.![]()
slm güzel anneler
bende 30 haftalık hamileyim ankara gölbaşından yarışmaya katılıyorum
önceleri 29 mayısta yeşim hanıma gittim dr ii ama hastane çalışanları çok küstah şimdi gölbaşı devlet hastanesinden meltem antalyalı hocaya gidiyorum yanlız ayrıntılı ultrason yok diye 20 haftamda koru hastanesinden aydan biri hanıma gittik çok hoş bi dr ama doğumu 6 7 bin dendi zaten ayrıntılı içinde 300 ödedik eyüp ekicinin kadın doğum hali diyorlar onun için ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum benim 2 .bebeğim 3 yaşında birde kızım var buda erkek inşallah heyecanla bekliyoruz
bide alışveriş için şu kızılaydaki yeni alışveriş merkezi nasıl neler var giden var mı benim için ulaşımı ene kolay yer kızılay direk otobüs var iç çamaşırı pijama birazda bebek eksiğim var kızılayda önerilerinizi bekliyorum![]()
cümleten gübaydınnn arkadaşlar..
selam arkadaşım 28 gün önce arkadasım orda doğum yaptı doktoru yeşim hanım. hemşireler berbat anestezi uzmanı berbat. bi ton para verdiğinize yazık.
bende devlete gidiyorum inşallah bakalım hayırlısı. bende 35 haftalıgım. nomal bi avm ama bebk alışverişiiçin daha uygun yerleri seçebilirsin. o tarz yerler biraz daha pahalı gibi. gidebiliyorsan ulusa git.
merhabalar kızlar,
başlığı yeni gördüm, hayırlı olsun.
ben sincanda oturuyorum. 21 haftalık hamileyim, temmuzda doğum bekleniyor inşallah.
29 mayıs tdv hastanesinde hülya kula'ya gidiyorum. 2. bebişim. şimdilik bu kadar:)