Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

adıyla yaşasın canım çok güzel isim allahadıyla yaşatsın hayırlı sağlıklı günler göstersin inşallah biz hala bişi düşünüp bulamadık aslında ben barış olsun istiyorum eşimin adı savaş ta oğluşumuzda barış olsun diyorum ama eşim başka bişi olsun diyo bakalım kısmet artık

teşekkür ederim cnaım barış ismide güzel, geçen küçük yeğenlerim misafirliğe gelmişlerdi egemen olsun egemen olsun adı diye tutturdular:)) dedim onun adı berat artık değiştirmeyiz, sende netten çok fazla isim bulup bir çekiliş yapabilirsin canım hatta videoyaya al hatıra kalsın;)

teşekkür ederim cnaım barış ismide güzel, geçen küçük yeğenlerim misafirliğe gelmişlerdi egemen olsun egemen olsun adı diye tutturdular:)) dedim onun adı berat artık değiştirmeyiz, sende netten çok fazla isim bulup bir çekiliş yapabilirsin canım hatta videoyaya al hatıra kalsın;)
etraftanda bi dolu isim söylüyorlar ama ben ve eşim etrafın dediklerine bakmak istemiyoruz bu anı 4 yıl bekledik ve tamamen bizim kararımız olsun istiyoruz birde hani ismin yükü de var onun için anlamlı bi isim düşünüyoruz bakalım kısmet daha bi oturup netten falanda bakmadık artık yavaştan belirleriz

kızlar uzun ama çok hoş okurken her satırını yüreğimde hissettim sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum uzun ama olsuncanım anneciğim;
seni çok özledim.aylardır karnından çıkmayı bekliyorum.öyle yalnız hissettiğim anlar oldu ki,seni tekmeledim,benimle konuşmanı istedim,en azından sıcacık elini karnında gezdir de beni sevdiğini hissedeyim istedim,şöyle bir geriye uzanıp kitap okurken bir yandan...da meyve yediğinde ara sıra okşamıyor musun karnını,bayılıyorum.çırpınıyorum içinde biraz daha sev diye.

dışarı çıkıp ellerinin arasında olmayı ne de çok istiyorum o anlarda.bazen sen babamla sarmaş dolaş uyurken onun elleri de sarıyor beni,hoşuma gidiyor ama seninkiler kadar değil.senin ellerin bambaşka anneciğim.seni en derin uykundan uyandırıp bir bardak süt içmeni sağlamak için tekmelememe sebep olacak kadar tatlı,yumuşacık ellerini özledim.

ya sen? benim yumuk yumuk minicik ellerimi özlemedinmi?
bir türlü açmadığım yumruğumu yavaşça açarak parmaklarımı tek tek öpmeyi istemez misin?sütle dolu memeni bir yandan emerken,diğer yandan küçücük elimle bastırsam...''bu meme,bu sütler benim,başka kedilere asla vermem,''der gibisıkıca tutsam,istemez misin?

anneciğim, seni çok özledim.buradan duyuyorum,herkes senin gözlerinin ne kadar güzel olduğunu söylüyor.kıskanıyorum.

burası öyle karanlık ki,ışığın ne demek olduğunu bir an önce öğrenmek istiyorum.ama dünyaya ilk baktığımda ışıktan önce senin gözlerini görmek isterim.söylediklerini ilk başlarda anlamayacağımı düşünüyorsun.ama ben gözlerinin beni hep,her zaman ve her şeyden koruyacağını söylemesini isterim.inan,anlarım.

beni en çok sevenin sen olacağını,her an yanımda ve destek olacağını,her an yanımda ve destek olacağını hissettiren en güzel şey olan gözlerini özledim.

ya sen?sana ilk baktığımda içini eriteceğini ikimizinde bildiği gözlerimi bir an önce görmek için sabırsızlanmıyor musun?uyuyup uyandığımda önce seni arayacak olan,seni görmediğinde yaşarıp çeşme gibi akacak olan gözlerimi merak etmiyor musun?her geçen gün gürleşecek olan kirpiklerimin altından sana doğru''Bni dünyana getirdiğin için,beslediğin ve hep yanımda olduğun kimselere bırakmadığın için teşekkür ederim,'' diyen gözlerle sana baksam,istemez misin?

seni çok özledim,anneciğim bazen bana şarkılar söylüyorsun,sesin öyle tatlı geliyorki buraya.yalnız olduğumu bile unutturuyorsun bazen.o güzel sesinin bana,sadece bana söyleceği ninnileri duymayı iple çekiyorum.bazı şarkıları bana özel hale getirerek söyleyeceğin,duymaktan hoşlandığımı anladığında tekrar tekrar söylemekten zevk alacağın günler bir an önce gelse...karnım ağrıdığında,içim bulandığında,aşı olduğumda canım yanarken bana tüm bunların geçeceğini söyleyen,inandıran ve rahatlatan sesini özledim.

ya sen? ilk kahkahamı duymak için oramı buramı gıdıkladığında çıkaracağım sesleri,aguları,çığlıkları özlemedinmi?

biliyorum,altım kirli olduğunda,acıktığumda,gazım canımı çok yaktığında karnım ağrırken çıkardığım sesler seni çok üzecek,hatta ilk günler belki uyumana bile izin vermeyeceğim.ama sen tüm bunların sana ilk kez anne diyeceğim güne kadar çoktan unutulacak şeyler olduğunu biliyorsun.peki o gün geldiğinde söyleyeceğim ilk ''anne''yi özlemedinmi?

anneciğim,benimle ilgili hayaller kuruyor musun?beni en güzel yataklarda yatırmak,en cici giysileri giydirmek,en şeker oyuncakları almak gibi hayallerden bahsetmiyorum.mesela,karnındaki resmimi çeken doktor gibi bir doktor ya da avukat,subay filan olmamı isteyip hayallere dalıyormusun?

üniformalı,cüppeli yada önlüklü bi resmimi,ultrason resmimin olduğu çerçevenin yanında bir başka çerçeveye bakarak''işte bu benim oğlum'' deyip gururlanmayı filan hayal ediyormusun?evlendiğimi,çoçuklarımın olduğunu...

hayallerini gerçekleştirmek için söz veriyorum anne.

peki,ya seni hayal kırıklığına uğratacak bir şey yaparsam?
ayakkabılarımı bağlamayı bir türlü beceremezsem örneğin ya da matematiğe aklım yatmazsa hiç...oyun oynarken akşam olduğunu anlayamaz,hep geç kalırsam eve...kola içmeden köftelerimi bitirmezsem inat edip,ya senin hiç hoşlanmadığın o kızla evcilik oynamayı istersem hep...

evleniverirsem bir gün pat diye hiç habersiz,ya da yurt dışında okumak için ısrar eder,senden uzaklaşmaya kalkarsam...çok üzülürsün değil mi?

seni hayal kırıklığına uğratıp üzmemek için çok uğraşacağıma söz veriyorum,anne.

beni ne olursa olsun sevcek misin anne?
her tülü kötü şeyden koruyabilecek misin?
yanında olmadığım zamanlarda nasıl davranmam gerektiğini öğretebilecek misin?

beni koruyamadığın kadar büyük tehlikelerin neler olduğunu öğretip kendi kendimi koruyabilmem için hazırlayacak mısın?

senden daha çok sevebilecek kimseyi bulamayacağım halde,beni sevecek ve anlayacak birini nasıl aramam gerektiğini anlatacak mısın?

bana yapacaklarım,yapamayacaklarım ve yapmak istediklerim konusunda sonsuz destek verecek misin?

kimsenin inanıp arkamda olmayacağı fikirlerim olsa bile,sen bana inanıp istediğim her şeyi yapabileceğime beni inandırabilecek misin?

saklanmak istediğimde,kimseyi görmek istemediğimde,uzaklaşıp kendimi dinlemek istediğimde yanına sığınmak istediğim tek liman olabilecek misin?

anne,beni ne olursa olsun sevebilecek misin?

ben mi?

ben seni hep seveceğime söz veriyorum,anne!

Son düzenleme:
ne güzel adıyla yaşasın oğluşlarımız, şimdiden adaşları bileoldu :)) doğsunlarda arkadaş olsunlar sonra
hayırlısyla gelse o günler
geçmiyo bu günler:))

evet ya 28.haftamdayım aslında geriye bakınca baya çabuk geçmiş zaman ama ileriye bakınca daha çok var diyorum:1::1:

ne güzel adıyla yaşasın oğluşlarımız, şimdiden adaşları bileoldu :)) doğsunlarda arkadaş olsunlar sonra
hayırlısyla gelse o günler
geçmiyo bu günler:))

senin 25günün kalmış ne güzel:)benim daha çok..sağlıkla al oğlunu kucağına inşallah sonrada bizler alalım..

senin 25günün kalmış ne güzel:)benim daha çok..sağlıkla al oğlunu kucağına inşallah sonrada bizler alalım..

amin canım inşallah , dediğin gibi arkaya bakınca çabuk geçmiş gibi, ama şimdi son günler geçmiyooooo:))) hayırlısyla sağlıklı bi şekilde alalım inşallah bebişlerimizi

ay topik kalabalık bugün ne güzel , havada güzel :))) benim oğluşun keyfi yerinde artık yaramazlık yapmıyo yeri rahat :))) ne zaman gelicek bakalım, aklıma gelen ilk kız ismi Asya oldu ama beğenir misin bilmem canım, azcık süslenip oğluşumu gezdiresim var kızlr keşke biriniz sincanda oılsaydınız birlikte çıkardık tek başınada hiç hoş olmuyo..........

çok tşk ederim asya ismi aklımda vardı yalan yok şimdi birinden daha duyunca mutlu oldum

bende eryamanda oturuyorum ama çalışıyorum evde olsam seni alıp göksuda yürümek isterdim

haklısınız kızlar ileriye bakınca çok gibi ama geriye dönünce epey yol aldığını fark ediyor insan hayırlısıyla kucaklarımıza sağlıcakla alalım bebişlerimizi
neyse ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz allaha emanet olun

TOPİK MALESEF HAREKETSİZ..BENDE ARADA SIRADA UĞRUYORM BAKIYORM KİMSE YOK ÇIKIYORUM..HERKES İİDİR UMARIM BİZ DÜN DRA GİTTİK OĞLUM 1.400KİLO OLMUŞ:nazar:HERŞEY YOLUNDA ŞİMDİLİK..
maşallah bebişineee:nazar::nazar:
aslında arda hareketelnıyor ama 2 gundur baya sessızdı ben yazdıktans orna da baya yazan olmus:52:
kızlar hepimize selam istanbuldan ankaraya döndüm havalarda çok güzel 2 gündür havada çok güzel atıyorum kendimi dışarı kızımla geziyorum alışveriş yapıyorum sizler nerelerdesiz neler yapıyosunuz
malesef işteyim:37:
ikinizinde az kalmış benim daha çok :1::1::1:

ay en cok benım banane:84: ben gerıye bakınca da gecmemıs zaman:1:

amin canım inşallah , dediğin gibi arkaya bakınca çabuk geçmiş gibi, ama şimdi son günler geçmiyooooo:))) hayırlısyla sağlıklı bi şekilde alalım inşallah bebişlerimizi

evet canım katılıyorum sana. şimdiye kadar çok çabuk geçti gibi zaman ama şurda sayılı gün kaldı geçmiyo sanki :))

çok tşk ederim asya ismi aklımda vardı yalan yok şimdi birinden daha duyunca mutlu oldum

bende eryamanda oturuyorum ama çalışıyorum evde olsam seni alıp göksuda yürümek isterdim

evet canım yakınmışsın sen bana ama ya ne zman izne ayrılcan ben doğurduktan sonra mı:)) bu gün yarım saat çıktım sonra eve zor attım kendimi :))) koş doğru wc ye :))) kızlar son aylar çok zor oluyo bu wc olayı sürekli wc sürekli wc olmaz ki :D

haklısınız kızlar ileriye bakınca çok gibi ama geriye dönünce epey yol aldığını fark ediyor insan hayırlısıyla kucaklarımıza sağlıcakla alalım bebişlerimizi
neyse ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz allaha emanet olun

amin canım görüşürz yine

aslında arda hareketelnıyor ama 2 gundur baya sessızdı ben yazdıktans orna da baya yazan olmus:52:

bebişleri heyecanla bekleyiruz hep beraber desene:))

evet canım katılıyorum sana. şimdiye kadar çok çabuk geçti gibi zaman ama şurda sayılı gün kaldı geçmiyo sanki :))

hayırlısyla geçsede şöyle öpsek koklasak miss gibi bebişleri:))

sen daha yolun başındasın canım dur bakalım önce bir hamileliğin keyfini çıkar sonra sabırsızlan:))))

senin bebişin cinsiyeti ne canım ilk çocuk mu?

erkek canım evet ilk çocuğum inşallah..canım sincanda bebek alışverişi ile ilgili bişiler varmı..ben kendime gecelik ve pijama alacağım ama kafama göre bişey bulamadım bir türlü.sen aldınmı nerden aldın eğer aldıysan birde hangi hastaneye gidiosn sen..

erkek canım evet ilk çocuğum inşallah..canım sincanda bebek alışverişi ile ilgili bişiler varmı..ben kendime gecelik ve pijama alacağım ama kafama göre bişey bulamadım bir türlü.sen aldınmı nerden aldın eğer aldıysan birde hangi hastaneye gidiosn sen..

canım ben bebek alışverişini bu eryamandaki optimumdan yaptım genelde, ordaki koraydan bir pijama takımı aldım çok hoşuma gitti, bide sincandaki büüyük gimsadan sabahlıklı bir pijama takımıyla, gecelik aldım, bende zorlandım beğenmekte alırken ama hoşuma gitti aldıklarım. ben fatih ünv gidiyorum canım sen hangi hastneye gidiyorsn?

canım ben bebek alışverişini bu eryamandaki optimumdan yaptım genelde, ordaki koraydan bir pijama takımı aldım çok hoşuma gitti, bide sincandaki büüyük gimsadan sabahlıklı bir pijama takımıyla, gecelik aldım, bende zorlandım beğenmekte alırken ama hoşuma gitti aldıklarım. ben fatih ünv gidiyorum canım sen hangi hastneye gidiyorsn?

optimum bize çok yakın ama ben orda alacak pek bişey bulamıyorum yaa...yarın sıhıyeye falan gitcem bende sosyete pazarı varya orda ordada uygun ve güzel şeyler oluyor..koraydan bakim bende yarın..gataya gidiyorm bende...

Back
X