Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

slm kızlar bende ankarda yaşıyorm 29+1 oldum fakat doğumumu nerde yapacağıma bi türlü karar veremedim..şua kontrollerimi devlette yaptırıyorum ama pek güvenemiyorum devlete.bildiğiniz gittiğinz özel hastaneler varsa bu konuyla ilgili bilgi verrsenz sevinirm..

selam canım hoşgeldin, devlette nereye gidiyorsun, ben fatih ünv gidiyorum doktormdan memnunm, ama doğumda servisteki doktor kimse o giriyormuş, o yüzden son dakikada kendi doktorum girmiiyecek madem gideyim ztbda özel odada doğum yapayım diyorum, ama şartlar neyi getirir bilmiyorum hayırlısı bakalım inşalalh,senin ilk bebiş mi cinsiyeti ne?

slm kızlar bende ankarda yaşıyorm 29+1 oldum fakat doğumumu nerde yapacağıma bi türlü karar veremedim..şua kontrollerimi devlette yaptırıyorum ama pek güvenemiyorum devlete.bildiğiniz gittiğinz özel hastaneler varsa bu konuyla ilgili bilgi verrsenz sevinirm..

bende sincan lokman hekime gidiyorum doğuma kendi doktorun giriyormuş orada doğum yapanlarla bire bir konuşmadım ama haftaya yeni doğan ünitesinde konuşacağım sende bir araştır istersen...

selam canım hoşgeldin, devlette nereye gidiyorsun, ben fatih ünv gidiyorum doktormdan memnunm, ama doğumda servisteki doktor kimse o giriyormuş, o yüzden son dakikada kendi doktorum girmiiyecek madem gideyim ztbda özel odada doğum yapayım diyorum, ama şartlar neyi getirir bilmiyorum hayırlısı bakalım inşalalh,senin ilk bebiş mi cinsiyeti ne?
hşbulduk cnm..ben etlik zübeyde hanıma gidiyorum.ama dediğim gibi pek memnun değilim.benm ilk cinsiyeti erkek.senn az kalmış sanırım senndemi ilk olucak?Allah kolaylık versin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.sen doğumunu hayırlısıyla yap inş. bizede haber verrsn

mrb canım bende 30haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde zübeyde hanıma gittim doktorun tavrını hiç beğenmedim bidaha gitmedim oraya gataya gidiyorum ben doğumda orda olacak sanırım..

merhaba Ankaradayım etlik lokman hekime gidiyorum 2 ayım kaldı doğuma inş....
Allah yardımcımız olsun hepimizin...

inşallah canım hoşgeldin

selam oğluşumun hamiş teyzoşları :)) bu gün kontrolumuze gittik paşamızın keyfi yerindeymiş, gelmeye daha niyeti yokmuş, sat göre 37+2 günlük, ancak gelişim olarak bir hafta önde, bizde gelişimine göre 32. hafta ücretli izne bir hafta önce ayrılmıştık :\ şimdi paşamız sat göre 40 haftayı doldurcam derse 39. haftasında suni sancıyla doğum yapmamız gerekliymiş :\ öyleykende sezaryana dönme ihtimalide varmış :\ karnımdaki amaliyet yerimden dolayı doktorum karın zarlarımın yapışık olduğunu ve sezaryanın bana zor olacağını onun yerine normal doğumun daha iyi olacağını söyledi, inşallh oğluş üzmez annesinide hayırlısıyla bu hafta gelir:) dua edin kızlr Beradım kendi gelsin :\

41 kere maşallah diyelim hep sağlıklı olsun inşallah
hayırlısıyla doğumun haberlerinide böyle alalım

günaydın arkadaşlar daha önce bahsetmiştim mobilyaları mothercare dan aldığımdan benim aldıklarım bunlar

bizim için öncelikli olan malzemesi boyası vs idi doğal malzemeden yapılanlarını bitek sitelerde gördüm iki katı fiyatına ama. bi de ikeadan bakmıstık ordakilerde de kurşunsuz boya ve su bazlı vernik kullanılmıs ikisinin arasında kalmıstık hatta bu takıma bir de sifonyer eklendiginde max 1000 tlye geliyor aklınızda olsun derim.onların da resmini ekliyorum

bende şimdi bebek arabası arayışındayım ama hafif pratik olsun istiyorum. ya anakucagı takılabılsın yada cıft yonlu olsun. arastırdım bıraz ama kafam daha cok karıstı sız aldınızmı? zaten daha biberon emzik gibi ufak detaylara gelmedi sıra. chicconun yenidogana özel biberonları var emzik kısmı eğimli gaz önleyiciymiş arkadaşlar memnun sizin bilginiz varmı? bi de bebek yatagı konusunda kararsızım bazı uzmanlar yaysız yatak dıyor, bazıları yaylı dıyor bu konuda fikriniz varmı?

iyi günlerde kullanın biz daha bu hafta gezmeye çıkacağız :1: :1: :1:

Bende Ankara' da yaşıyorum. 9+3 günlük hamileyim daha çok küçük. Bende Akrapol de Işın Hanım' a gidiyorum, şimdilik bir problem yok memnunum. Akrapol hastanesinden Bülent Bey' e hamileliğimi ilk öğrendiğimde randevu almıştım, 14+0 da onu da göreceğim. Aranızda Akrapol' e giden Bülent Bey yada Işın Hanım arasında ki seçim konusunda yardımcı olacak biri varsa sevinirim. Birde bu doktorlarda normal doğum yapan anneler varsa yardımlarına ihtiyacım var:) Herkesin sağlıkla bebeğine kavuşması dileğiyle. görüşmek üzere..

hoşgeldin

yakınmışız eylül başı gibi bekliyoruz artık...

arkadaşlar ben 19. haftadayım sanırım daha kızımın kıpırtısını algılayamadım ilk olduğu için nasıl olduğunuda bilmiyorum ki:26:
ama hep soruyorlar bu seferde endişe ediyorum ister istemez acaba benim gibi hisseden oldu mu aranızda:27:
haftaya ayrıntılı ultrosona gireceğim hayırlısıyla bir görsem iyi olduğunu...

bende tam algılamış değilim hareketlerini eğilince falan böyle hareketleniyor
doktor zaten erken demişti hissetmen için aklına kötü bişey getirme sakın
güzel haberlerinle gel ultrasondan inşallah bizde haftaya gircez anlatırız birbirimize

ben bilgi hastanesine gidiyorum selçuk beye çok memnunum sezeryan olacak doğumda ama henüz fiyat ne olur konuşmadık kendisi doğuma gireceğini çocuğun ilk kontrollerinin yapılacağını olası bir durumda yeni doğan ünitesinin olduğunu iletti

Herkese selamlar:3:

arkadaşlar ben 19. haftadayım sanırım daha kızımın kıpırtısını algılayamadım ilk olduğu için nasıl olduğunuda bilmiyorum ki:26:
ama hep soruyorlar bu seferde endişe ediyorum ister istemez acaba benim gibi hisseden oldu mu aranızda:27:

Canım hoşgeldin endişelenme ben de 20. haftamı doldurup 21 e girince hissetmeye başladım

arcak81 çok tşk ederim neresi olduğunu tarif edebilirsen bulabilirim..samanpazarından ve avm lerden başka bebek ürünleri satan biryerler bilmiyorum...bir işhanı varmış sadece bebek malzemeleri satan vs söylediler ama nerelerde hiç bilmiyorum...ankaraya yeni taşındık sayılır o yüzden pek bir yer bilmiyorum...odan çok güzelmiş...güle güle kullan...ben de bakarım..bebek arabasını halllettik haftasonu nihayet, bebek odasını da bulabilirsek baya rahatlıycam..

bu arada ben tırnak makası,burun temizleyici, dişlik vs gibi malzemeleri bebetto marka, pişik kremi,yağını vs ise johnsonbaby aldım ama sebamed veya chicco mı alsaydım diye aklıma takıldı...fikri olan var mı acaba?

canıme sımden aldım adresı

Pierre Cardın Bebek Dünyası
Konya sok.No:29/B Ulus
Tel:310 18 22

orda Cihan bey varmıs esım dedıkı polis ali dilekli diye ısmımı verırlerse ona gore fıyat alırlar dedı:1:
bıde orda sadece magazadakıler harıcı bayıı oldugu ıcın katologtan secebılıyosunuz da onu gonderıyolar:34:

hiç endişelenmene gerek yok. aşagı yukarı aynı haftadayız 19-20 hafta. bebegimin hareketlerini sessiz sakin uzanırken minik minik dokunuşlarını hissediyorum. son günlerde karnımı sıkıştıran bir şekilde bir süre oturdugumda anne artık kalk der gibi 2-3 tık tık gönderio bana :D

ben jan.dayım canım sen nerdesin? çok kötü ama ya 4 senem doldu hala alışamadım gideceğim Allah'ın izniyle

canım ben hava k.deyim, 9 sene oldu, çok büyük sıkıntılarım yok çok şükür...jandarmayı tam bilemiyorum ama mutlu değilsen umarım bir çıkış yolu bulabilirsin, hayırlısı olsun :)

nihavend oda takımı konusunda güzel ve doğru bir karar vermişsiniz, sitelerdekiler belki çok güzel ama feci halde lake kokuyorlar, internette en az 1 ay önceden alıp havalandırmak ve kokusu geçmek koşuluyla kullanılabilir diyor ama en güzeli bu doğal olanlar...mothercare de mobilya olduğunu bilmiyordum hangi mağazasından bakabilirizki?..biz de bebek arabasını yeni aldık, çok araştırıp forumları okuduktan sonra hem çift yönlü hem puseti port bebe olan hem pratik bütün özelliklerin aynı arabada bulunduğu kraftın twist modeliyle chicco nun living modelini bulduk,ama chicco aynı özelliklerde olmasına rağmen çok pahalı geldi ve biz de son olarak kraftın travel twist modelinde karar kıldık...kullanan yorumlarını okudum genelde kullananlar memnun sadece büyük görünüyor ama hafif...en güzel yanıda pusetinin direk iskeletine monte olması. chicconun simplicity travel modelini almaya karar vermiştikki mağazaya bu arabayı kullanan birisi gelmişti o anda ve çift yönlü alın mutlaka diyince son anda vazgeçtik. twist internet fiyatı bile en ucuz 790 görünüyor nette ama biz 660 tl ye aldık..

incilay mothercare panoradan aldık biz ama cepa ve kavaklıderede de teşhirde mobilyalar var buralardan bakabilirsiniz. indirimden aldık toplamda 2500 tlye geldi sanırım indirim bitmek üzere bi an önce bakın. bende internetten bakmıstım araba bu modellerine ama magazada incelemek lazım. benim için de önemli olan çift yönlü ve hafif olması. güle güle kullanın,ilk fırsatta ben de kraft twist e baKIcam teşekkür ederim siz hangi magazadan aldınız?

bence devlete güvenebilirsin özellikle tahliller acısından, yalnız işte yogunluk, kendi doktorunun doğuma girememesi gibi durumlar olması kafa karıstırıyor. eger özel istiyorsan akropol hastanesi gibi ssk anlasması olan hastaneler daha uygun oluyor ama yogunluk sorunu var gene ben akropolde bulent beye gıtmek ıstemıstım aralıkta aradım en erken hazırana randevu veriyoruz dediler ben doguruyorum haziranda :) ben de cok doktor degiştirdim şimdi doktorum dısardan ama dogum medicanada olucak. yeni dogan yogun bakımı, hemşirelerin özellikle emzirme konusunda ilgisi vs.acısından bide güven mesa gibi büyük hastanelere göre daha uygun olduğu için orayı tercih ettik. unutmadan bir de lina var. orada da muayene ve tahliller uygun ama genelde hrsyi öneriyorlar, orası da tuzlu biraz ve gene yogunluk sorunu var.

iyi günlerde kullanın biz daha bu hafta gezmeye çıkacağız :1: :1: :1:
teşekkürler betty kolay gelsin size de :)

merhaba arkadaşlar,
ankarada hamile pilatesine veya yogasına giden,deneyen memnun kalanınız varsa fikirlerinize ihtiyacım var...

Son düzenleme:
nihavend bende oğlumu medicana da dünyaya getirdim kesinlikle tavsiye ediyorum.inşallah bu bebişimide orda yapıcam benim doktorumda medicanadan.bir çok özel hastaneye göre fiyatları uygun.inşallah sorunsuz dünyaya gelir bebişlerimiz.

bende tam algılamış değilim hareketlerini eğilince falan böyle hareketleniyor
doktor zaten erken demişti hissetmen için aklına kötü bişey getirme sakın
güzel haberlerinle gel ultrasondan inşallah bizde haftaya gircez anlatırız birbirimize

inşallah bakalım haftaya gideceğim galiba anne olmak böyle bişey hep bir endişe içinde:21:

Canım hoşgeldin endişelenme ben de 20. haftamı doldurup 21 e girince hissetmeye başladım

aslında insanlar sorunca ben biraz panikledim yoksa hala beklemedeyim:ssz:

hiç endişelenmene gerek yok. aşagı yukarı aynı haftadayız 19-20 hafta. bebegimin hareketlerini sessiz sakin uzanırken minik minik dokunuşlarını hissediyorum. son günlerde karnımı sıkıştıran bir şekilde bir süre oturdugumda anne artık kalk der gibi 2-3 tık tık gönderio bana :D

canım biraz araştırıyorum ilk bebekte geç hissediliyormuş veya gaz hareketlerini falan zannediyormuşsun o yüzden emin olamıyorum:27:
kıpırdanmasını hissedenler içimde kelebek uçuşması gibi bir tanımlama yapmış heralde öyle bişey bekliyorum:27:

nihavend bende oğlumu medicana da dünyaya getirdim kesinlikle tavsiye ediyorum.inşallah bu bebişimide orda yapıcam benim doktorumda medicanadan.bir çok özel hastaneye göre fiyatları uygun.inşallah sorunsuz dünyaya gelir bebişlerimiz.

saol alsen, doktorum ve etrafımdakiler de hastane olarak medicanayı tavsiye ediyor ama orda dogum yapmıs birinden bunları duymak cok guzel. inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

inşallah bakalım haftaya gideceğim galiba anne olmak böyle bişey hep bir endişe içinde:21:

aslında insanlar sorunca ben biraz panikledim yoksa hala beklemedeyim:ssz:

canım biraz araştırıyorum ilk bebekte geç hissediliyormuş veya gaz hareketlerini falan zannediyormuşsun o yüzden emin olamıyorum:27:
kıpırdanmasını hissedenler içimde kelebek uçuşması gibi bir tanımlama yapmış heralde öyle bişey bekliyorum:27:

kızlar genelde ilk bebekte 22 hafta civarı net bi şekilde hissediliyor hareketler, ben 3.5 aylıkken iddialaşıyodum doktorla hareketlerini hissediyorum diye o da hissedemezsin erken daha, bagırsak hareketleridir o diyordu sonra ben kendimi nasıl şartlandırdıysam 20.haftada bebek kıpırdıyo ben yok canım gazdır demekten bu kez bebek hareketlerini ayırt edemedim :1: ama geceleri oluyordu en cok bır de bagırsak hareketi gibi doktor 21.haftan bitince tam anlamıyla hissedersin demişti tam 22.haftanın başında kızım kapıyı çalar gibi üstüste 3 kez tıklattı :9: o gun bugundur de durdurabilene aşkolsun. sıkıntı yapmayın ama gercekten annelik bu demek sanırım ben de 31.haftadayım yavas vurdu kac saattır hareket etmedı fılan dıe endıselenıyorum. ama normal tabi bütün bunlar miniklerin anne karnından itibaren en iyi bildikleri şey uyumak

Merhaba bende Ankara Dikmen deyim. 29. haftadayız oğluımla. İnş. Haziran da kavuşacağız... Ama bende stres başladı :( korkuyorum dogum yaklastıkça ilk bebeğim olacak :(

Back
X