- Konu Sahibi nonameanymore
- #1.001
yaa kızlar benım ayrıntılı ultrasona daha var ama evımızede yakın olan hemde 4 boyutlu dıye servet ünsal tıp merkezıne gıdecektım ordakı radyolog erkekmıs sanırım ablamda 2 oglunda oraya gıtmıstı dun esıme soyledım olmaz dedınapıcam yaaa burda bı arkadas bırde cebecıde analız görüntüleme merkezı demıstı o da cd fıalnverıyomus ordakı de erkekmı acaba bılen var mı veya gıdıp memnun kaldıgınız bayan 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona gıren arkadas varsa yazabılır mı :26:
arcak81 ayrıntılı ulltrasyon gerçekten çok önemli bir durum...ve kesinlikle önceden randevunu al daha var diye düşünme bir çok yer 1-2 ay sonrasına randevu veriyor ve 24.haftaya kadar yaptırabiliyorsun biliyorsundur...ben hep ztb'ye gidiyordum orda 45 saniyede ayrıntılı ultrasyon yaptılar ve eşime benim hiç içime sinmedi dedim ve özelde biryerler aramaya başladık..iyiki de aramışız çünkü bana hiçbirşeyin yok herşey normal dedikleri halde az önce bahsettiğim(suyun az olması,kan pıhtılaşması vs) sorunları ortaya çıktı özelde.eğer ben herşey normal diye ztb'ye güvenseydim hiçbir zaman farketmeyecektik bu problemleri...kesinlikle isim yapmış güvenilir biryerlere git...karından muayene olacağı için gerçekten erkek doktor olmasının pek bi önemi yok,eşini ikna etmeye çalış önemli olan bebeğimizin sağlığı gibilerinden :) eyüp ekinci de olabilir..lina da 150 tl diyorlar ama 1 ay sonrasına randevu veriyorlar..ben son anda 24.haftada zor bulmuştum randevu ...ben tolga ecemişe gittim 45 dk dan fazla sürdü 300 tl ayrıntılı ultrasyon ücreti ancak kendi hastalarından ek bir ücret almıyor ayrıntılı için..