mrb hoşgeldin herşeyi özetlemişsin tek seferde :)) ben de ikram konusunda hazır düşünüyorum bir de şerbetti bilmem neydi onunla mı uğraşacaz :)) ben de gittigidiyor dan aldım bebek şekerlerimi 2 farklı model, internetten istediğin gibi gelmiyor dediler ama beklediğimden de güzel olmuştu...suluhana vs gittim ama internette yine de daha ucuz...
doktorunun normal yanlısı olması ne güzel, bu saatten sonra da değiştirme doktorunu boşver ışın hanım hakkında ben de hep olumlu şeyler okumuştum...bebek sağlıklı doğsunda normal sezeryan sıkıntısını biz çekelim gerçekten insan kendini düşünemiyor...benim de su sıkıntım var o yüzden çok istememe rağmen normali,doktora bırakıyorum...sonra bişey olursa vicdan azabı çekerim...
herhalde çantası hazır olmayan tek benimdir :)) üstelik 36 bitmek üzere :) henüz loğusa pijamamı alamadım

(
demek sen de su konusunda sıkıntılısın
benim 4 haftadır falan böyle devam ediyor
neyseki azalmadı aynı seviyede duruyor
doktorum ne derse o elbette normal sezeryan farketmez
fakat suyun ve kordonun buna engel olmadığını söylüyor
son zamanda terslik çıkarsa bilemem
dediğin gibi kendimi düşünmüyorum hiç, bebeğim sağlıkla doğsunda ben çekerim sıkıntısını
bence çantanı hazırla artık
benim de bikaç eksiğim var tabi ama temel olarak herşeyi hazırladım diyebilirim
pijama ve geceliğimi ben internetten aldım, epeyce indirimdeydi, relaxmodeden
oldukça da kaliteli, işimi görür
zaten o tarz gecelikleri falan normalde giymem zaten
bir de gecelik-sabahlık takımı ablamdan kalma var
yeter heralde
aslında şöyle güzel kırmızı bir gecelik istiyorum ama kızılaya falan gidip gezecek enerjim kalmadı maalesef
normal de olsa sezeryan da olsa pijamadan ziyade gecelik öneriyor herkes
istersen 2 tane gecelik al işini görür heralde
uygun fiyatlı bişeyler alırsın işte