Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

slm hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun benim son günlerim ben çok rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür bulantım falan olmadı ilk bebeğim 24 yaşındayım kısmetse bi oğlum olacak kiloya gelince ben almadım tam tersine kilo verdim daha doğrusu aldım ama çok değil:1::1::1: ilk hamile kaldığımda 80 kiloydum sonra 73e kadar düştüm şimdi 78 kiloyum

hoşbulduk canım yaaa.maşallah . bende 80 kiloyum.73 e nasıl düştün bulantılar yüzünden mi?

Son düzenleme:
Ayyyyyy,tesadüfen gördüm ve çok heyecanlandım.Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım benim,içim coştu görünce,çok mutlu oldummmm :124:

nevimmm o kadar telaşın içinde verdi ki rabbim mutlu haberi.bende çok sevindim..eşimde çok istiyordu. rabbim isteyen herkese nasibetsin.

mrb... Bende etlik lokman hekıme gidiyorum bır arkadasım önermişti...aysun hanım benım doktorum.hastane ıle ılgılı bılgı verır mısın bana...benım ılk bebğim ve her konuda acemıyım. tum çalışan bayan diye tercıh ettim bır de gecen sene bir öğretmen arkadaşım oraya gıttığını soylemıştı. 2 sefer gıttım doktorumla bı sıkıntım yok ama hastane sartlarını bılmıyorum

daha oncede yazmıstım ben sana ama göremedın sanırım benım doktorum elıf hanım su an ızınde ben oglumu da orda dogum yaptım memnun kaldım yoksa hastane olarak randevulu olsanda ozellıkle elıf hanımda cok beklıyorusn o sıkıcı bıraz normal dogum bu sene 950 sezeryan 1450 dedıler bana dedıgım gıbı benım standartlarıma uydugu ıcın gıdıyorum oraya senın gıbı ozellıkle bayan personel olması onemlı benım ıcınde:34:

merhaba annişler...yeni hamişler katılmış aramıza hoşgeldiniz.inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsınız.

ela nur yada ışıl nur hala kızıma isim arıyorumda bunlar nasıl kızlar.

merhaba annişler...yeni hamişler katılmış aramıza hoşgeldiniz.inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsınız.

ela nur yada ışıl nur hala kızıma isim arıyorumda bunlar nasıl kızlar.

ıkısı arasında ela nur daha guzel bence hatta bırlesık yazdırırım ben olsam:34:

slm arkadaşlar nasılsınız..kızım uyuyorken bir fırsat bulup bakıyım dedim...umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur..sıcaklar arttıkça zorlaşıyordur mutlaka :(
herkes doğum yapınca yeni bir forum açıp bebeklerimizin sorunlarını vs konuşmaya başlayalım :)
artık yeni konular araştırmaya başlıyorsunuz,gaz nasıl çıkarılır,süt artırıcı besinler,...konularınız tamamen değişmeye başlıyor :)
bu arada yeni doğum yapmış biri olarak nacizane birkaç tavsiyem olacak,

-bebek kıyafetleri alırken ilk aylar için kendinden eldivenli,kendinden patikli ve yandan düğmeli olanları tercih edin..özellikle kendinden eldivenli olması çok
iyiymiş,eldivenleri tutanıyorlar ve yüzlerini çiziyorlar sürekli
-eğer sütünüzü sağacaksanız pompa alacaksanız elektirkli olanlarını tercih edin,manueller çok yoruyor ve yeterli süt çekemiyorlar..elektrikli
olanlardan da çiftli olanlarına gerek yok..tekli de olsa aynı işlemi görüyorlar..ben çiftli aldım tavsiye üzerine ama ikisini birden sağamıyorum...rahatsız ediyor..
-doğum yapacağınız hastaneyi tercih ederken yenidoğan ünitesi,yoğun bakım ünitesi olup olmamasına mutlaka bakın...başınıza ne geleceğini
bilemezsiniz...imkanınız varsa tam teşekküllü hastaneleri tercih etmeye çalışın...önemsiz bir konu değilmiş bunu anladım..
-mutlaka sterilizör de edinin, kaynatmayla baş edilmiyor...ilk başlarda da lazım olmaz diye düşünmeyin ,oluyormuş...:56:
-lansinoh göğüs kremi bulundurun bir kenarda,ben kullandım ve hiç yara olmadı şükür...doğumdan 1 hafta önce kullanmaya başlarsanız da göğsünüz yumuşuyor..

bu arada bana da ışılnur pek uyumlu gelmedi elanur daha hoş görünüyor ;) elifnur da kulağa hoş geliyor...:9:

tekrar görüşmek üzere arkadaşlar..:21:

yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum.ben bı hastane buldum gidiyorum ne yenı doğanından haberim var ne başka sseylerden,doğum ücretını bıle bilmiyorum.12.haftadayım ve bu ay karar verelıyım malum sonra başka doktora gidince ilgilenmiyolarmış en baştan bize gelmedin diye... ben etlik lokman hekıme gidiyorum ılk bebeğim ve ankara da tanıdığım kımsede yok ... ama burayı tercıh etme sebebım bencıllıkten..tum çalışan bayan ve benım için bu çok önemlı...tabı bebğimde onemliii???

canım lina yı araştır oradakı tü çalışanlarda bayan üstelik doğu hastanelerindede yeni doğan var.

internetten baktım şimdi daha öncede taksıyle 1 kez önunden geçmiştim.orası hastane mi yoksa sadece muayene mı yapılıyor.doğu hastanesi dediğiniz yer neresi?

orası hastane deıl bı merkez canım ordakı doktorların anlastıgı hastanelerde yapılıyor dogum bırı medıcana bırı hrs ıkısıde 3000den asagı deıl ve oralarda da erkek personel oluyormus :34:

hoşbulduk canım yaaa.maşallah . bende 80 kiloyum.73 e nasıl düştün bulantılar yüzünden mi?

yok canım çok rahat bi hamilelik geçirdim inan hamile olduğumu son iki ayada fark ettim oda göbişten dolayı:1::1::1::1: kendiliğinden verdim hiç bulantım olmadı herşeydende yedim ama nedense kilo verdim

bende hala oğluma tam anlamıyl abi isim bulamadım
taha mert düşünüyoruz ama kararsızız sizce nasıl :44::44::44::44:

cok ılgınc olmus ıyı kı bakmıs yanı doktor:1:
benım doktorumde elıf hanım cok yogun sımdı ızınde ıste aysun hanıum yenı geldı o hastaneye nasıl yaklasımı ıyı mı bende elıf hn yokken baska bı merkeze gdııcem seker yuklemesı v.s ıcın orda cok sıra beklıyorum cunku

bişey soracaktım.2li teste lokman hekıme ne kadar ödemiştin? forumda istanbldan bır arkadaş 360 tl yazmış,o kadar var mı?

Back
X