- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi nonameanymore
- #3.341
benim guatrm var tsh değerim düşük çıkınca ilaç kullanıp kullanmamam konusunda tereddüte düştü...dahiliyeye yönlendirdi. bana ilaç verdiler ama ben prospektüsünü okuyunca kullanmak istemedim...bebekte guatr oluşumuna sebep oolabilir diye bişi yazıyodu...başka dr.a gittim kullanmanı gerktircek bir durumyok dedi. netten araştırdığım kadarylada gerek yoktu kullanmama...şimdi her gittiğim dr.a soruyorum hepside direk gerek yok diyor...ama murat bey bu konuda çok tereddüte düştü...bir kadın doğumcu olarak tsh ın hangi değerlerde olduğunda ilaç kullanılması gerektiğini iyi bilmemesi tecrübesi konusunda kafamda soru işaretlerine sebep oldu ...onun dışında bir sıkıntı yaşamadım zaten bir muayene birde konntrole gidebildim sadece iznimiz bitti
hmm canım haklısın... zaten bana da durdu düşünüyo ne yazabilirim filan diye.. sanki illa bişey yazmak zorundaymış gibi... et balık tavuk yemiyorum dedim marincap diye bir balık yağı önerdi. ama elevit sigara içmeyen biriysen kullanma dedi. aslında mezuniyeti ve ihtisası çok iyi üniversite ama :44:ben de yenimahallede yavuz emreye gidiyordum ya murat beye giderken kan sonuçlarımı da götürdüm ismi görünce yavuz emreye mi gidiyordun dedi arkadaşınız sanırım dedim şaşırdı. internette özgeçmişinizde gördüm dedim aynı üniversite. emre benim 2 alt çömezim dedi memnundum fakat imkanlar iyi değil hiçbir gidişimde bir çıktı bile alamadım dedim. zaten emre de orda kalmayacak dedi...
sen yenimahallede kime gidiyordun?