- Konu Sahibi nonameanymore
- #3.361
Kızlar yarın doğumum vaaaaaar!!!! Dun gece hıc uyuyamadım heyecandan bakalım bu gece nasıl olacak bir de su içmeden:/ inanılmaz bir heyecan var dua edin banaa oğlum sağlıkla gelsin kollarıma!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarın doğumum vaaaaaar!!!! Dun gece hıc uyuyamadım heyecandan bakalım bu gece nasıl olacak bir de su içmeden:/ inanılmaz bir heyecan var dua edin banaa oğlum sağlıkla gelsin kollarıma!!!
Cnmmm aklımdasın valla,
Dualarım seninle, sağlıkla sıhhatle gelsin oğluşun, inşallah, her şey göz açıp kapayana kadar geçsin ve bir anda onu kucağında emzirirken minik elini de göğsüne dayamışken bul kendini =)))
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecanlısındır eminim. Sen de bizim miniklere dua etKızlar yarın doğumum vaaaaaar!!!! Dun gece hıc uyuyamadım heyecandan bakalım bu gece nasıl olacak bir de su içmeden:/ inanılmaz bir heyecan var dua edin banaa oğlum sağlıkla gelsin kollarıma!!!
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecanlısındır eminim. Sen de bizim miniklere dua et
Her şey yolunda giderse şımartıcam kendimi de benim crp diye bir iltihap sorunum var. Bugün yine yüksek çıktı strese grdim. İnşallah bebek için sıkıntılı bir durum değildir. Ben dört gözle bekledim de öyle geldi mininğim, alıştım ona, onunla konuşmaya. Kaybetmek istemiyorumTesekkurler cnm dualarım sizinle emin ol o kadar cabuk gecitorki zaman, tadını çıkar hamileliğininşımart kendini
![]()
Her şey yolunda giderse şımartıcam kendimi de benim crp diye bir iltihap sorunum var. Bugün yine yüksek çıktı strese grdim. İnşallah bebek için sıkıntılı bir durum değildir. Ben dört gözle bekledim de öyle geldi mininğim, alıştım ona, onunla konuşmaya. Kaybetmek istemiyorum
Her şey yolunda giderse şımartıcam kendimi de benim crp diye bir iltihap sorunum var. Bugün yine yüksek çıktı strese grdim. İnşallah bebek için sıkıntılı bir durum değildir. Ben dört gözle bekledim de öyle geldi mininğim, alıştım ona, onunla konuşmaya. Kaybetmek istemiyorum
sincan koru murat beyden çok memnun kaldım uzun uzun bebeğimi gördüm ekranda. muayenem çok uzun sürdü. doktor hiç acele etmedi. çok da ilgiliydi 3 boyutlu görüntülerini de gördüm çıktı aldım. çok mutlu oldum bebeğimin yüzünü net görebildim. 3.kat sadece kadın doğum için ayrılmış. odaları o heyecanla gezmeyi unuttum. yenidoğan yoğun bakımı da vardı. yorumumu bekleyen bir arkadaş vardı hemen yazayım dedim.
Bak daha da rahatladım şimdi. Ben toksoplazma testlerini yaptırmıştım sorun yok onlarda. Gittiğim bir kadın doğumcu gebelikten dolayı crp yükseldiği oluyor demişti. Kendi doktorum zaten crp tek başına bir anlam taşımıyor, şikayetin yoksa sorun da yok diyor.Cnm benim de son haftalarda crp çok yukseldi surekli ateşim çıktı düştü ve nedeni bulunamadı ama 11 lere çıkmıştı en son.. Bebeğe bir zararı olmadı ama doktor yine de toksoplazma testleri yaptı brucelladan korkarak.. Yaptırmadıysan sen deyaptır cnm.. Olumlu düşün cnmm emin ol kısacık bi sure sonra sen dekucaklayacaksın bebeğini:)
Cnmmm sen de inşallah bayrama bebişinlr sağlıkla gir:) bu bayram bizim bayramımız olacak:) özellikle sezaryen öncesi şunu yap ya da yapma diyeceğin birşey varmı? Bu arada bebişin nasılmış kontrolün oldumu yeniden? Ben en son geçen hafta salı gitmiştim bakalım kaç kilo doğcak ultrason ne kadar tutarlı:)
Bak daha da rahatladım şimdi. Ben toksoplazma testlerini yaptırmıştım sorun yok onlarda. Gittiğim bir kadın doğumcu gebelikten dolayı crp yükseldiği oluyor demişti. Kendi doktorum zaten crp tek başına bir anlam taşımıyor, şikayetin yoksa sorun da yok diyor.
Ay gerçekten rahatladım. Çok sağol
Cnmmm sen de inşallah bayrama bebişinlr sağlıkla gir:) bu bayram bizim bayramımız olacak:) özellikle sezaryen öncesi şunu yap ya da yapma diyeceğin birşey varmı? Bu arada bebişin nasılmış kontrolün oldumu yeniden? Ben en son geçen hafta salı gitmiştim bakalım kaç kilo doğcak ultrason ne kadar tutarlı:)
Bak daha da rahatladım şimdi. Ben toksoplazma testlerini yaptırmıştım sorun yok onlarda. Gittiğim bir kadın doğumcu gebelikten dolayı crp yükseldiği oluyor demişti. Kendi doktorum zaten crp tek başına bir anlam taşımıyor, şikayetin yoksa sorun da yok diyor.
Ay gerçekten rahatladım. Çok sağol
Evet yaaa bakalım kaç kilo doğacak bbekler, ultrason geçerliliğini hesaplayalım =) Sezeryan öncesi yiyebildiğin saate kadar (tabi abartma=) enerji içerikli şeyler ye cnm ihtiycaımız olucak, onun dışında ben de bilmiyorum, herhalde elzem bir şey olsa Tolga hoca söylerdi. Kontrol dün oldu cnm bizim, bebiş 3.7 kg olmuş ben yürüyemiyorum artık, herşey yolunda dedi işte bekliyoruz cnm.
Sana sonsuz dualar gönderiyorum, mutlu doğumlarrrr cnmmm bnm, kendine geldiğinde rn azında iyiym felan diye mesaj yaz...
bende murat beye dewam ediorum sincan koruda çok memnunum çok illgili esprili yanında rahat oluosunuz aileden biri gibi :) tavsiye ederim bende herkese
mrb arkadaşlar..
24 günlük ikiz bebek annesiyim..doğum hikayemi geniş bir zamanda yazarım inşl.
doğumu sincan koru'da murat bey yaptı.doktordan ve ekibinden son derece memnun kaldım..Rabbim herkese hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin.
olsun cnm sen bebeğine odaklan yeni doğum yapmışsın sana iş yaptırmazlar zaten, daha rahat edersin
maşallahh ama senin normal doğum biraz sıkıntı olur gibi o zaman dimi bebiş bu kadar toplu olunca
kızlar rahim ağzı açıklığına filan kaçıncı haftalarda bakılıyo?
mrb arkadaşlar..
24 günlük ikiz bebek annesiyim..doğum hikayemi geniş bir zamanda yazarım inşl.
doğumu sincan koru'da murat bey yaptı.doktordan ve ekibinden son derece memnun kaldım..Rabbim herkese hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tabi ki haber veririm cinsiyetini. Ben de bebeğe çok sık kızım demeye başladımNe demekk sen rahat ol en onemli sey stresuzak dur stresten yeter bir de cinsiyeti belli olunca yaz icime kiz gibi dogduuu
![]()