ben spinal sezeryan oldum ne yazık ki nomal doğum şansım hiç yoktu... kontrole diye gittim sancım çıktı o gece sancıyı kesmek için yattım ama sancım kesilmeyince ertesi sabah ameliyatta girdim kanamam başlamadan sezeryan olmam önemliydi o nedenle jet hızında sezeryan oldum doğuma girerken kimse yok yanımda yetişemediler ama 45 dk sürdü pazartesi yattım perşembe çıktım kan kaybım fazla olduğu için kan verdiler :))
herşey dahil 950 ödedik bence hastanenin tek kötü yanı kalabalık olması ve doğuma fotoğrafçı ve eşi almamaları
belkide benim beklentilerim fazla olmadığı için beğendim ben lokman hekimi tamam özel hastane ama acıbadem medicana gibi değil...
rabbim herkesi sağ salim kavuştursun bebeğine

[/QUOTE
çok geçmiş olsun tatlım zor bir doğum olmuş ama sağsalim kavuşmuşsun bebeğine en önemlisi bu sanırım

tatlım doğumda doktor ve hemşireler her hastayla yeterince ilgileniyorsa kalabalık olması çok sorun değil önemli olan ilgi ve odaların temizliği bence o konuda problem yoktu demiştin sanırım tüm personel bayanmıydı senin öyle bir tercihin varmıydı