Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

;)) evet doğuma ben de muhtemelen gitmeyeceğim. Çok pahalı. Bir de doğumu mutlaka üniversite hastanesinde yap diyorlar.

valla 3 aydır doktor hastane araştırmaktan gına geldi bana sinir krizleri cabası .en sonunda burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bugün sincan koru seda hanıma gidicem.inşallah birdaha araştırmak zorunda kalmam

valla 3 aydır doktor hastane araştırmaktan gına geldi bana sinir krizleri cabası .en sonunda burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bugün sincan koru seda hanıma gidicem.inşallah birdaha araştırmak zorunda kalmam
ben son ay hastane değiştirmeye karar verdim en azından siz yol yakınken doğru hastaneyi bulmuşsunuz inşallah sizde benim gibi seda hanımdan memnun kalırsınız

Merhabalarr,

Bende Gazi üniv. hastanesine gidiyorum, gayet memnunum her şeyimle ilgileniyorlar, sadece devlet hastanesi olduğu için testler falan yapmak yorucu oluyor onun dışında şimdilik her şey yolunda :31:

Merhabalarr,

Bende Gazi üniv. hastanesine gidiyorum, gayet memnunum her şeyimle ilgileniyorlar, sadece devlet hastanesi olduğu için testler falan yapmak yorucu oluyor onun dışında şimdilik her şey yolunda :31:

bende gaziye karar kılma aşamasına gelmiştim, prof.haldun hocaya randevu alayım dedim. devlette devam edeyim özele para bayılmayım dedim faalan, 5 saat telefonda randevu alamadım çıldırdım,sikayet maili attım hemen döndüler randevu verelim die :S bu seferde 60tl die bildiğim prof.muayenesi 122tl olmuş dumur oldum .özele giderim daha iyi dedim.

senin memnun olmana sevindim ben randevu bile alamadan pes ettim.

Çok uzak Sincan. Ama tabi neresi yakın ki bize ;) Sizin memnuniyetinize göre denerim orayı da ;)

valla ben ne duysam görsem paylaşıyorum inan belki birine yardımım dokunur die, dedimya çok uğraştım araştırdım bunaldım die kimse yaşasın istemem.

batıkentte oturuyorum sincan yakın sayılır oyüzden bakıcaz duruma göre

bende gaziye karar kılma aşamasına gelmiştim, prof.haldun hocaya randevu alayım dedim. devlette devam edeyim özele para bayılmayım dedim faalan, 5 saat telefonda randevu alamadım çıldırdım,sikayet maili attım hemen döndüler randevu verelim die :S bu seferde 60tl die bildiğim prof.muayenesi 122tl olmuş dumur oldum .özele giderim daha iyi dedim.

senin memnun olmana sevindim ben randevu bile alamadan pes ettim.

bende Haldun hocaya gidiyorum bu 2.randevum olacak aslında daha yeni başladım, ilk gittiğimde 60 tl idi daha yeni 122 yaptılar, evet muayene ücreti çok fazla, ama doğum ücretleri makul ayrıca kan idrar vs testlere para vermiyorum.
randevu olayı maalesef öyle ama ben gittiğimde bir sonraki randevumu alıyorum o yüzden sıkıntı yaşamadım randevu için.
benim 2,5-3 ayım kaldığı için muayene ücretini çok düşünmemeye çalışıyorum ama yolun başında gidilirse tabiki çok zor olur.
20.haftama kadar özel hastaneye gidiyordum ( Batıkent bilgi ) ama orda devam etmek istemedim.

aynısını farklı topiğede yazdım bu rdaki arkadaşlarımada bilgi olsun istedim.:49:
evettttttttt yeni döndüm hastaneden kızlarrrr
:16:

ilk defa elini kolunu hareketlerini büyümüş halini gördüm ,herşey normal bi sıkıntı yok .çok şükür çok mutluyumm.

seda hocaya gelince gerçekten arkadaşların tavsiye ettiği kadar var çok ilgili güler yüzlü konuşkan bi doktor.ben çok sevdim ve artık arayıştı bırakmış bulunuyorum :9:

bu arada güncel fiyat olarakta merak edenlere bilgi vereyim , muayene için 77tl + 2li tarama için 77tl ödedim. mayısta ayrıntılı ultrasyon için gün aldırdı seda hoca onun ücretide nakit olarak 175tl.

tansiyon ve kilo kontrolü yapıyor , yaklaşık 20 dakika muayene sürüyor, giren herhes 20 dakıkadan önce çıkmadı bende öyle.

umduğumu buldum memnun ve mutlu bi şekilde ayrıldım arkadaşlar.

bende arada kalan doktor arayan bi çare hamile arkadaşlarıma sincan koruda seda tamsoy hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.:49:

hi bide cinsiyet tahmininde bulundu bende oyle tahmin ettim görüntüden ,tahminen erkek dedi ama 1 ay sonra tam net olur herşey şuan takılmayın dedi. eşim ve ben kız istiyorduk ,rabbim hayırlısını sağlık sıhhatlisini versin inşallah ,ve cümlemize

benden bu kadar ;)

TOBB ETU Hastanesi 2014 itibariyle dogum ucreerini arttirmis.

Normal dogum: 4690TL
Sezeryanla dogum: 5200TL

Ben kendi hastalariyim, kontrollerim icin de oradaki doktora gidiyorum. Hamileligi kapsamayan ozel saglik sigortam var, bu durumlarda ve doktor yakinlarina indirim uyguluyorlar. Bana verilen fiyat budur.

Bülent Bey'i herkes tavsiye ediyor ama ben bayan bi doktor olmasını istedim.o yüzden Ebru Hanımdan aldım randevu. Muayene ücreti 50 diye biliyorum. İnşallah iyidir. Doktor aramaktan sıkıldım gercekten. Sizin cok az kalmış. Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeğinize. ;)

Bende Ebru hanıma gidiyorum cok memnunum canim

Peki en azindan suna cevap alabilirim belki. Universite hastanelerinde takipli oldugunuz hocanin doguma yada sezeryana girmesi icin ayrica ucret oduyomusunuz, birde ozel oda ucretleri ne kadar? Gaziye gide arkadaslardan bi cevap gelirse en azindan tahminim olucak..

Peki en azindan suna cevap alabilirim belki. Universite hastanelerinde takipli oldugunuz hocanin doguma yada sezeryana girmesi icin ayrica ucret oduyomusunuz, birde ozel oda ucretleri ne kadar? Gaziye gide arkadaslardan bi cevap gelirse en azindan tahminim olucak..
ben ankara üniversitesine gidiyordum bıraktım benim oradaki doktorum doğum için para alacaktı ama sadece sezeryana giriyordu normal doğum istiyorsam başımın çaresine bakacaktım üniversite hastanelerindeki profesörlerin çoğu böyle üni hastanesi tercih edecekseniz doktorunuza ilk olarak normal doğuma giriyormu onu sorun

ben ankara üniversitesine gidiyordum bıraktım benim oradaki doktorum doğum için para alacaktı ama sadece sezeryana giriyordu normal doğum istiyorsam başımın çaresine bakacaktım üniversite hastanelerindeki profesörlerin çoğu böyle üni hastanesi tercih edecekseniz doktorunuza ilk olarak normal doğuma giriyormu onu sorun

Sanirim cem hocaya gidiyodunuz.. duymustum normale girmedigini. Benim ikinci dogumum ve ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak mecbur. Ne kadar odeyecektiniz sezeryan icin sormusmuydunuz?

Sanirim cem hocaya gidiyodunuz.. duymustum normale girmedigini. Benim ikinci dogumum ve ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak mecbur. Ne kadar odeyecektiniz sezeryan icin sormusmuydunuz?

evet cem hocaya gidiyordum açıkçası son dönemdeki tavırları sinirlerimi bozduğu için soramadan bıraktım onu ama 500 tl diyende var 2000 diyende var eğer etik davranıp ilk randevumda söyleseydi 2000 lirada istese verirdim ama biryerlerden duyupta sormazsan kendisi söylemiyor son aya gelmişim normal doğum istiyorum ve başımın çaresine bakmak zorunda bırakıldım ilgisizliğide cabası tabi cem hoca konusunda o kadar doluyum ki inşallah siz gönlünüze göre biryer bulursunuz herşey istediğiniz gibi olur

evet cem hocaya gidiyordum açıkçası son dönemdeki tavırları sinirlerimi bozduğu için soramadan bıraktım onu ama 500 tl diyende var 2000 diyende var eğer etik davranıp ilk randevumda söyleseydi 2000 lirada istese verirdim ama biryerlerden duyupta sormazsan kendisi söylemiyor son aya gelmişim normal doğum istiyorum ve başımın çaresine bakmak zorunda bırakıldım ilgisizliğide cabası tabi cem hoca konusunda o kadar doluyum ki inşallah siz gönlünüze göre biryer bulursunuz herşey istediğiniz gibi olur

Anladim, can sikici bi durum, aynen umarim sizde istediginiz gibi bir dogum yapma firsati bulursunuz..

Back
X