hangi doktora gidiyorsun??
slm tatlım 17+4 gün gebeliğim var kilom normal dedi doktor şimdilik çok kilo almadım zamanla alırmıyım bilmiyorum ama karnım buyuyor önde sivri bir göbüş var:) doktor talıhsızlığı yaşıyorum doktırum başka şehire gitti bende iyi doktor arıyorum tavsiyeleriniz olursa sevinir hangi hastane, doktor vs...
utopya06 nekadar az kilo almışsın çook şanslısın valla ben bir şişkocuk anneciğimtoplamda 6 kilo aldım bugün ışın hn kızdı bana çok kilo almışsın dedi.. bu arada aynı doktora gitmemiz ne güzel belki karşılaşırız koca göbişli beni görmeme şansın olmaz ...
bu arada bebişlerin cinsiyeti belli oldumu... bizim bebiş inatla açmadı bacaklarını bağdaş kurmuş kımıldamadı bile doktor çok uğraştı ama nafile... offffffff çatlıcam meraktan
evet aynı doktora gitmemiz güzel bir tesadüf olmuş
ışın hanım bana da kızdı ama
11+3te gittiğimde 1 kilo almıştım
sonraki 16+4te gittiğimde 3,8 kilo alınca bana da kızdı
çok hızlı gittim diye
günlük yarım saat yürümemi önerdi
ben de önerisine uydum ve 3 gündür yürüyüş bandında yürüyorum 300 gram zayıfladım
birdahaki randevum 10 şubatta, belki denk geliriz
benim erkek canım cinsiyeti
sen de görürsün yakında inşallah
meraba ankaralı hamişler ankaranın neresindensiniz bizde 28+5iz bugün toplam 11 kilo aldık
slm canım benim kontrolum 9 şubatta tühh denk gelemicezben zaten çalışıyorum yani gün boyu ayakyatım ama almışım işte kilolarııı bana yemek listesi verdi bunu aşma sakın dedi.. neyse bibişler sağlıkla gelsinde veririz sonra kiloları
hoşgeldin canım aramıza ooo sen bizden baya öndesinn ben ankara çayyolunda oturuyorum sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?