zeynepcim bu arada bebişinin kontrolleri için nereye gidiyosun..yine ank.üniv.'ne mi? oranın çocuk bölümü iyidir. benim yakınlarım da genel de orada doğum yaptılar..
soracağın bişey olursa özelden msj atabilirsin
arkadasım cok uzuldum ama bu ıste bır yanlıslık var
ben batıkent bılgıye gıdıyordum oradakı bayan doktor bebegımı almak ıcın elınden gelenı soyledı sen gıtde oradakı ultrasonu bır gor kalbı carpmıyor dıye alacagı bebegımı sıncan lokman hekımde kalp atısını gorduk ben buyuk dogumada gıttım sıncandakı cıhazlar oradakınden de ıyıydı bende acıle muayene oldum hatta alınacak olan bebegımın kalp atıslarını o kadar net gorduk kı cıhazlar ne kadar gelısmıs dıye de cok sasırdım
arkadaşım ben de bilgi hastanesine ve bayan doktoruna gidiyorum.ama teretdütlerim var.bana şeker yüklemesinde şekerin yüksek dedi ama ben başka şehirde olan önceki doktorumu aradım ve bana hayır normal dedi.bende şimdi doktor arıyorum.sen sincan lokman hekimde kime gitmiştin.
arkadaşım ben de bilgi hastanesine ve bayan doktoruna gidiyorum.ama teretdütlerim var.bana şeker yüklemesinde şekerin yüksek dedi ama ben başka şehirde olan önceki doktorumu aradım ve bana hayır normal dedi.bende şimdi doktor arıyorum.sen sincan lokman hekimde kime gitmiştin.
Sen kaç haftalıksın blueshh? Ben bir türlü iyi bir doktor ve hastane kombinasyonu bulamadım..Şu an devam ettiğim doktorumdan çok memnunum ama hastaneyi sevmiyorum.Zekai Tahir'de çalışıyor. Cem Beyi'de duydum. Hatta bir gün randevu almak için hastaneye gittim, odasının önü çok kalabalıktı.. Karar veremeyip geri döndüm. İstediğin zaman ulaşabiliyormusun? Cep telefonunu falan veriyormu? O da çok önemli bence. Bir de normal doğuma da giriyormu?
Ben de bilgi hastanesindeki bayana gidiyordum üçlü taramamda hemen amniyosentez istedi,başka lab da test yaptırdım normaldi,başka bi doktora gittiğimde risk olmadığını söyledi. Her ne kadar risksiz olsa da o kadın yüzünden aklımın bir köşesinde hala tereddütler var... Kesinlikle üni hastanelerini tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?