Ankara'daki Kadın Doğum Uzmanları

zeynepcim bu arada bebişinin kontrolleri için nereye gidiyosun..yine ank.üniv.'ne mi? oranın çocuk bölümü iyidir. benim yakınlarım da genel de orada doğum yaptılar..

zeynepcim bu arada bebişinin kontrolleri için nereye gidiyosun..yine ank.üniv.'ne mi? oranın çocuk bölümü iyidir. benim yakınlarım da genel de orada doğum yaptılar..

canım çocuk bölümü çok yoğun bide benim doğum yaptığım tarihte domuz gribi vakaları vardı bu sebeple gitmedim bide malum kış çocuk üşütür falan biz bekleriz ama çocuk için sorun olabilir. ben subayevleri çocuk kliniğine gidiyoum memnunum. unutmadan canım biranönce dr belirle sonra kabul etmiyolar bide giderken dr eski tahlillerini götür şeker falan.

akay hastanesi tolga beyle sezaryen doğum yaptım. buradada pek çok yerde yazdım. hem hastaneyi hemde doktorumu tavsiye ederim arkadaşlar.

herkese selam. ben daha yolun çoook başındayım hamile kalmaya çalışıyoruz daha yapım aşaması:) ama doktorumu bir türlü bulamadım ve acayip de kararsızım. ankarada oturuyorum ve lokman hekimi tavsiye edenler de var. ama bilmiyorum araştırma hast. diyenler de var bana yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım ben de bilgi hastanesine ve bayan doktoruna gidiyorum.ama teretdütlerim var.bana şeker yüklemesinde şekerin yüksek dedi ama ben başka şehirde olan önceki doktorumu aradım ve bana hayır normal dedi.bende şimdi doktor arıyorum.sen sincan lokman hekimde kime gitmiştin.

bende dr arıyorum allah korkusu olan ve sırf beni para için oyalamayacak bir doktor (ağzım yandı)... şu okuduklarımda hep kafamı karıştıran aksi cevaplarda olduğu için karar veremedim arkadaşlar...daha önce gebe kalma aşamasında gerçekten inanarak ve güvenerek gittiğiniz ve kısa zamanda sonuca birlikte geldiğiniz dr ismi, bu kadar zor mu bu ankarada ? bir de her şeyin merkezi derler 1,5 senedir kendime evet bu işte dediğim bir dr bulamadım

opr. dr gökçen erdoğan netten araştırmanızı tavsiye ederim ben tv programlarında sıkçagörüyorum kendisini...

SLM ztb ınfertılıte de uzman hangı dr onerırsınız acaba bırde ucretı nekadar butun ıslem lere gırıyolarmı yoksa asıstanlarınamı bırakıyorlar

arkadasım ben lokman hekımde pakıze hanım a gıdıyorum ama daha seker yuklemesi yapılmadı bana.sımdı sana tavsıyem su olabılır sen kendı sonucunu bılıyorsun olması gereken normal deger de ınternette var belkı hafıf yuksekdır doktorun bu yuzden yuksek cıkdı demısdır ama sınırın altında ıse ve genede yuksek dedı ıse bence hıc cekınme doktora gıt sor hasta olarak buna hakkın var eger senı tatmın edecek cevap verırse ne ala ama veremezse bır dahakı randevunu baska doktordan alırsın ben o hastanede arzu hanım hakkında celıskılı ıfadeler duydum ama tanımadıgım bır kısı ıcın cok net konusamam benım gıttıgım pakıze hanım la cok hos bır dıyalogumuz var ve memnunum ben senn yerınde olsam ıcım rahat olsun dıye mutlaka doktora tekrar sorarım dogum ne zamana ınsallah

Ben de bilgi hastanesindeki bayana gidiyordum üçlü taramamda hemen amniyosentez istedi,başka lab da test yaptırdım normaldi,başka bi doktora gittiğimde risk olmadığını söyledi. Her ne kadar risksiz olsa da o kadın yüzünden aklımın bir köşesinde hala tereddütler var... Kesinlikle üni hastanelerini tavsiye ederim..

Ben 23. haftadayım canım, 19. haftada cem bey ile tanıştım.Batıkent Bilgide bayan doktora gidiyordum üçlü taramamda risk çıktı, hemen amniyosentez dedi kadın 400-500e yaparım dedi bi de... ağlaya ağlaya Cem beye gittim ben o laboratuvarla güvenmiyorum tekrar test yaptıralım dedi Düzen lab. yönlendirdi. Testler gayet normaldi, bi de detaylı ultrasona yönlendirdi o da normal olunca, amniyosenteze gerek yok dedi. Amniyosentezin risklerini falan uzun uzun anlattı. Diğer kadın hiç bişey söylememişti. Çok profesyonel bi doktor Cem Bey, sıkılmadan tüm soruları yanıtlıyor. Cep numarası falan var, yalnız derse giriyor bazı günler randevulu gitmeni tavsiye ederim.muayene ücreti de 175 lira fazlasıyla hakkını veriyor bence o paranın.Uzun süredir nete giremediğimiçin yeni yazıyorum kusura bakma Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

valla arkadasım sen o doktora hıc bakma o doktora gıtmede baska kıme gıdersen gıt ıster ozel ıster unıversıte ben lokman hekımde pakıze hanıma gıdıyorum benım ıkılı testte bırı 1500 de 1 bırı rısk yok cıkdı ben de ıkıncıyı yaptırırken tedırgın oldum ama doktor ıcın rahat olsun bız herseyı yapalım hersey normal olsun dıyerek bana moral verdı ve uclu tst sonuclarıma ıyı merak etme dedı ben calısmıyorum ama bıyolog um ve ben sonucuma baktım dawn send rıskı yok dıger rıskler de cok az mınımum boyutta yazıyordu ama emınım bılgıdekı kadın benım sonucumu gorse sana dedıgı gıbı sımdıden amnıyosentez yaptırmıstım

valla arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim.doğrusu şu an benim için bilgi hastanesi devri kapandı o zaman.zaten bu randevumu lokman sincan hekimdeki setenay hanımdan aldım.onun adını da nette duymuştum bakalım görüşme sonucu kanaatim ne olacak.her şeyden önemlisi içimizin rahat etmesi doktora karşı.allah hepimize yardımcı olsunCADIARZU

herkese selam.ben mesada doğum yapmayı düşünüyorum.sırf doğum için sağlık sigortası yaptırdım.bana mesadan bir kadın doğumcu önerebilirseniz çoook sevinirim.bu arada mesada doğum yapan var mı?ankarada en iyi mesaymış diye duymuştum

ben mesada normal dogum yaptım ve cok memnun kaldım. benim doktorum dışarıdandı ama doktorum gelene kadar ilk muayenemi Dr Burcu hanım yaptı. bir arkadaşımı da o takip ediyordu. Önceden de duymuştum ismini. Cok tatlı ve ilgili bir doktor.

ipeka doktorunuz kimdi? Normal doğuma da giirdiğine göre ilgili bir doktor olmalı...Bir de ne kadara maloldu? teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…