Canım ben de 30 haftalık hamileyim, benim doktorum da cem bey:) sanırım doğumumuz aynı tarihlere denk gelebilir, doğumhanede karşılaşırız belkinormal doğumu hakkında pek bir bilgim yok fakat 2-3 hafta önce arkadaşım mecburen sezeryan oldu, cem bey yaptı ve çok memnun kaldılar. Endişelenmeye pek gerek yok bence alanında uzman bir doktor. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah...
selam, gebelik takibi ve normal doğum için ankarada en iyi dr müge aksoy bence de. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisi ile görüştüm. inanın çok fazla kişi tanıyor. ve memnun. şu an 28 hafta gebeyim ve çok huzurluyum. hayırlısı ile müge hanım sayesinde güzel bir doğum yapacağım. Ayrıca çukurambar da bulunan özel muayenehanesi de 1 numara. hepinize sevgiler arkadaşlar.Ben bayındır da dr.mÜge aksoy a gıdıyordum. 23 haftalık hamıleyım. ıŞ bankası ındırımım de vardı. PeŞın ÖdÜyordum herŞeyı. Ancak doktorum bayındır dan ayrıldı. Kendıne muayenehane aÇtı. Tabıı bız onu bırakmak ıstemıyoruz ÇÜnkÜ, normal doĞuma da destek veren Çok sÜper bır hekım. Kendını ıŞıne adamıŞ bır ınsan hıddetle tavsıye ederım.pek Çok kurumla anlaŞması da var. Ancak ben doĞumda doktorun ne kadar fark aldıĞını bılmıyorum. Bız kendısıyle bır fıyatda ok leŞtık ama genel fıyatları bılenler bana gÖnderırse Çok sevınırım.
kızlar ben devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum. yorumlarıda baştan sona okudum kiminin iyi dediğine kimi kötü diyor ama cem beyle (ankara üniversitesi hastanesi) ilgili iyi şeyler yazılmış hep. zekai tahir buraktan önerebileceğiniz doktor var mı? bende 4 haftalık gebeyim bir doktor bulmam gerekli
arkadaşlar herkes memnun kalan hastane ve doktorunu yazmıs bende sızı uyarmak ıstediğim için sakın etlik lokman hekime gitmeyin diyorum.ben 1 ay önce orda doğum yaptım ve hıç memnun kalmadım.bana doğumda resmen ıskence cektırdıler.doktorum cok ılgısızdı.basta oyle olmadığı için anlayamamıstım ve anladıgımda iş işten coktan geçmıstı.hemşireler desenız bır kacı hariç cok ilgisizler ve umursamıyolar.suan ne cocugumun ne de kendı kontrollerım ıcın oraya gıtmıyorum.doktorun adı sebahat turan.onun yuzunden bebegım cok huzursuz dogdu ve bende normal dogum yaptıgım halde ki gorsenız resmen kabus gıbı bı dogumdu 15 gun oturamadım duzgun yuruyemedım egılemedım hatta banyodan sonra benı annem gıydırıyodu dusunun o kadar kotuydum.lutfen arkadaslar sızler orayı tercıh etmeyın.
22 haftalık hamileyim lokman hekim hastanesini asla bende tavsiye etmiyorum 2 kere sincandaki hastanede yattım ama okadar ilgisizdilerki sadece sürekli serum değiştirip durdular şikayetimle ilgili hiç bişey yapmadılar hastaya hasta gözüyle değil para gözüyle bakıyorlar ama şuan ankara tıpa gidiyorum batuhan beye gerçekten memnunum nasipse inş doğumumuda orda yapıcam
Canım ben 1 yıldır kızımıda oraya götürüyorum henüz bir sıkıntım olmadı şükür.Evet içlerinde ilgisiz olanlarıda var elbette eşimde kızıyor bazen ama kızımın ve benim doktorum için gidiyoruz.İkiside iyi doktorlar şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?