Ankara'daki Kadın Doğum Uzmanları

merhaba arkadaşım ben 6 ay önce doğum yaptım sezeryanla cem beydi drum çok memnun kaldım tek kelimeyle harika bi doktor işinin uzmanı bence.

selam, gebelik takibi ve normal doğum için ankarada en iyi dr müge aksoy bence de. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisi ile görüştüm. inanın çok fazla kişi tanıyor. ve memnun. şu an 28 hafta gebeyim ve çok huzurluyum. hayırlısı ile müge hanım sayesinde güzel bir doğum yapacağım. Ayrıca çukurambar da bulunan özel muayenehanesi de 1 numara. hepinize sevgiler arkadaşlar.

opr dr müge aksoy normal doğum ve diğer operasyonlarda iyi bir isim. çukurambarda özel muayenehanesi var. çoğu sigortalarla anlaşmasıda var. iyi günler.

kızlar ben devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum. yorumlarıda baştan sona okudum kiminin iyi dediğine kimi kötü diyor ama cem beyle (ankara üniversitesi hastanesi) ilgili iyi şeyler yazılmış hep. zekai tahir buraktan önerebileceğiniz doktor var mı? bende 4 haftalık gebeyim bir doktor bulmam gerekli

Zekai T.Burak hastanesinde Hüseyin Yeşilyurt var.Çok bilgili bir doktor
ama o hastanede hiçbirşey yaptırmanı önermem.Kapıdan girdiğin andan itibaren kapıdaki görevlisinden doktoruna kadar herkes insanlıktan uzaklaşmış durumda.
Ben geçen sene bir dış gebelik yaşadım.Hüseyin beye gittim çok güvendiğim için doktor iyi ama tüm işlemler hastanede yapıldığı ve doktor da bu yapılanlara müdahale edemediği için(yapılanlara hak da veriyor) insanlık dışı müdahale görüyorsun.Beni resmen parçaladılar.Doktora böyle böyle muamele gördüm böyle oldu diye anlattım."almadan vermek allah mahsus"cevabını verdi.binlerce hasta geliyormuş bu durumda olmaları doğalmış(!)
Temizlik diye birşey yok.Hertürlü hastalıgı kapabilirsin.
ankara üniversitesi binlece kat daha iyidir diye düşünüyorum.

ankara tıba gitmek istiyorum bende fakat orada tavsiye edilen bayan kadın doğumcu var mı? baktım 3 tane profesör bayan hoca var ama hangisine gitsem karar veremedim. cem beyi duydum sadece olmazsa ona gidecem bakalım

arkadaşlar herkes memnun kalan hastane ve doktorunu yazmıs bende sızı uyarmak ıstediğim için sakın etlik lokman hekime gitmeyin diyorum.ben 1 ay önce orda doğum yaptım ve hıç memnun kalmadım.bana doğumda resmen ıskence cektırdıler.doktorum cok ılgısızdı.basta oyle olmadığı için anlayamamıstım ve anladıgımda iş işten coktan geçmıstı.hemşireler desenız bır kacı hariç cok ilgisizler ve umursamıyolar.suan ne cocugumun ne de kendı kontrollerım ıcın oraya gıtmıyorum.doktorun adı sebahat turan.onun yuzunden bebegım cok huzursuz dogdu ve bende normal dogum yaptıgım halde ki gorsenız resmen kabus gıbı bı dogumdu 15 gun oturamadım duzgun yuruyemedım egılemedım hatta banyodan sonra benı annem gıydırıyodu dusunun o kadar kotuydum.lutfen arkadaslar sızler orayı tercıh etmeyın.

22 haftalık hamileyim lokman hekim hastanesini asla bende tavsiye etmiyorum 2 kere sincandaki hastanede yattım ama okadar ilgisizdilerki sadece sürekli serum değiştirip durdular şikayetimle ilgili hiç bişey yapmadılar hastaya hasta gözüyle değil para gözüyle bakıyorlar ama şuan ankara tıpa gidiyorum batuhan beye gerçekten memnunum nasipse inş doğumumuda orda yapıcam

siteler battalgazide fatma nur isminde bir kadın doğum doktorunun muayenehanesi varmış bilen var mı çok methettiler ama telefonunu bulamadık biz de

39 haftalık hamileyim, Ankara Üniversitesinde Doç.Dr. Cem Atabekoğluna gidiyorum.Gebelik sürecinde gayet ilgili bir doktor..Allah izin verirse doğumdan sonra daha da net bir yorum yazabilirim sanırım.:)

zekai tahir de nüvit birgili.muayenehanesi kızılayda .ilk ay para alır.9 ay almaz.tavsiye dedrim

herhalde kimse GATA ya gitmiyor ben 5 aydır gidiyorum çok ilgisizler ama doğumu ztb de düşünüyorum serdar oguz u çooooooooooook duydum bi aksilik olmadığı sürece en geç ne zaman özeline gitmeliyim?:sinifsinif:

herkese merhaba.. forumun hemen hemen hepsine baktım. burada tavsiye edilen doktor ve hastaneler sadece doğum üzerine.. ben kadın hastalıklarında iyi bir doktor arıyorum. miyomlarım var çok sayıda. 4 kez ameliyat oldum. Şikayetlerim son zamanlarda tavan yaptı. Ankara'da miyom tedavisi ve ameliyatında bir doktor tavsiye eder misiniz bana?

tabi gebelik üzerine olur, başlık öyleymiş. kusura bakmayın. direk aramadan baktığım için hiiç başlığa bakmamışım.

Hamilelğimin 6.ayına kadar elif hanıma gidiyordum etlikte.Doktordan dolayı değil fakat doktorun yoğunluğu ve hastanenin durumu güvenimi kaybetmeme neden oldu ve birden doktor değiştirdim.Hem kendime daha yakın olsun hemde daha ilgili bir doktor olsun istedim.Çok şükür sincan lokman hekimi buldum.Orda eylem diye bir doktor vardı fakat gitmiş arzu yada aylin hanımıda tavsiye ederim...

Canım ben 1 yıldır kızımıda oraya götürüyorum henüz bir sıkıntım olmadı şükür.Evet içlerinde ilgisiz olanlarıda var elbette eşimde kızıyor bazen ama kızımın ve benim doktorum için gidiyoruz.İkiside iyi doktorlar şükür...

sana denk gelmiş demekki ben kimden duyduysam memnun kalan yok memnunsan senin adına sevindim canım....

mrb arkadaşlar bende 10 haftalık gebeyim...bende ilk kez medicana yusuf üstün e gittim.bana samimi geldi.daha sonra düşüncelerimi yine yazarım....

merhaba arkadaşlar serdar oğuz doğumu zekai tahirde mi yaptıryor mu bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…