arkadaşlar ben etlik lokman hekim hastanesine gidiyorum. doktorlar hakkında bilgim olmadığı için rastgele bir dr verdiler yani hiç bir bilgim yoktu. op. dr. sebahat turan. ben sebahat hanıma muayene oluyorum.memnunum. ama bir dr da neye bakılır pek bilmiyorum. ilk gebeliğim olduğundan endişelerim var. sebahat hanıma daha önce gitmiş olan var mı aranızda? yada hakkında küçükte olsa bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? etrafımda onu tanıyan yok. lütfen yardım edin....
Allah güzel bebeğini sağsalim kucağına almanı nasip etsin. dokorla ilgili hiç biryede bilgi bulamadım, endişem biraz bu yüzden. hayırlısı bakalım...canım o dr hakkında bilgim yok yeni geldi hastaneye yeni dediycem yazdan beridir var
hastası yoğum olan elif terzi var orda
iyi bir dr
ben evime yakın diye gebeliğimden evvel hamile kalabilmek için gttim
çok yoğundu randevu alabilmek ise zulum diyebilirim alsanda baya bekliyosun falan..
sonrasında
Fatih üniv. gitmeye başladım sonra çok şükr hamileyim fatih e devam ettim
arada randevu alabildiğim kadar 3 kere falan elif hanıma gittim ama saatlerce beklemek hiç hoşuma gitmiyordu onun harcinde elif hanımda baya iyi dr cinsiyetini ilk bana o söylemişti ta 12 haftalıkken ve öylede oldu
şimdi Fatih üniv hast. yar. doç Yüksel Onaran a gidiyorum çok memnunum 10 gün sonra Allahın izniyle sezeryan olucam sağlıcakla
hepimiz inşallah
sen memnunsan değiştirmene arayış içine girmene gerek yok
Ankarada malesef fiyatıda uygun olsun dediğin yer bulmak zor
biz eşimle sormuştuk medikal bölüme, bize 1000tl 2 gecelik fiyat demişlerdi. CADIARZU kafam çok karıştı,haftaya muayenem var,tekrar konuşmakta fayda var. eger 1750tl ise çok fazla. her muayenede 43tl alıyorlar,testlerde fark alıyorlar tamam diyoruz daha ne istiyorlarklava:
yılbaşından sonra özel hastane masraflarının%70ini biz ödeyecekmişiz,Allah sonumuzu hayır etsin
bu arada benim bebeğim 17 haftalık daha cinsiyetini öğrenemedim.
kizlar mrb, bende 3,5 haftalik hamileyim doktor ve hastane arastirmasi icindeyim. HRS hastanesi incelediniz mi cok guzel. oranin hekimlerinden lütfu onderoglunu tavsiye etmislerdi aradim hastanede takibni yapamiyormus. ozel muayensinede calistigim kurumla anlasmasi yok fiyati cok gelecegi icin elemek zorunda kaldim. Zekai tahirin doktoru serdar oguzuda tavsiye ediyorlar burda baya hastasi var hepside memnun kalmis suan icin onu dusunuyorum. Zekai tahir nasil bir hastane? acukcasi HRS de gozum kaldi
bende tolga beye birkaç sefer muayeneye gitmiştim ve halada gidiyorum. ama bi türlü tolga beye ısınamadım. yani çok az konuşuyor ve soğuk bir insan gibi geliyor bana. burdaki tavsiyeler üzerine akrapol hastanesinden bülent beye gittik. bülent bey daha ilgili konuşkan ve sıcak kanlı geldi. ama hastane yeni olduğundan tereddütlerimiz var. fiyatı sezeryanda olsa normal doğumda olsa 750 lira akay hastanesine göre çok hesaplı. bu konuda sizin de fikirlerinizi almak istedim. birde aramızda domuz gribi aşısı yaptıran arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum. çünkü ben karasız kaldım. tolga bey kesinlikle yaptırma derken bülentbey yaptırmalısın sakın korkma diyor. sanırım yaptıracağım.
evet canım dediğin dogru. suan kafam cok karısık. esimde yanımda değil. 2 hafta sonra gelecek. askerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?