Ankara'daki Kadın Doğum Uzmanları

arkadaşlar ben etlik lokman hekim hastanesine gidiyorum. doktorlar hakkında bilgim olmadığı için rastgele bir dr verdiler yani hiç bir bilgim yoktu. op. dr. sebahat turan. ben sebahat hanıma muayene oluyorum.memnunum. ama bir dr da neye bakılır pek bilmiyorum. ilk gebeliğim olduğundan endişelerim var. sebahat hanıma daha önce gitmiş olan var mı aranızda? yada hakkında küçükte olsa bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? etrafımda onu tanıyan yok. lütfen yardım edin....

canım o dr hakkında bilgim yok yeni geldi hastaneye yeni dediycem yazdan beridir var
hastası yoğum olan elif terzi var orda
iyi bir dr
ben evime yakın diye gebeliğimden evvel hamile kalabilmek için gttim
çok yoğundu randevu alabilmek ise zulum diyebilirim alsanda baya bekliyosun falan..
sonrasında
Fatih üniv. gitmeye başladım sonra çok şükr hamileyim fatih e devam ettim
arada randevu alabildiğim kadar 3 kere falan elif hanıma gittim ama saatlerce beklemek hiç hoşuma gitmiyordu onun harcinde elif hanımda baya iyi dr cinsiyetini ilk bana o söylemişti ta 12 haftalıkken ve öylede oldu
şimdi Fatih üniv hast. yar. doç Yüksel Onaran a gidiyorum çok memnunum 10 gün sonra Allahın izniyle sezeryan olucam sağlıcakla
hepimiz inşallah

sen memnunsan değiştirmene arayış içine girmene gerek yok
Ankarada malesef fiyatıda uygun olsun dediğin yer bulmak zor

Allah güzel bebeğini sağsalim kucağına almanı nasip etsin. dokorla ilgili hiç biryede bilgi bulamadım, endişem biraz bu yüzden. hayırlısı bakalım...

prof dr bülent traşa git anatolia klınikte benim doktorum çok uzman ve iyi bir hekimdir

ewet 1000 tl idi fiyatı ama ekim başında 1750 oldu...ben de 1000 diye gittim ekimin 7sinde doğum yaptım we bize 1750 dediler sadece 1 hafta aönce zam olmuştu biz bilmiyoduk tabi...

ömrum76 doğuma yakın değiştiririm doktorumu demişsin sakın yapma o hatayı..ben yaptım ordan biliyorum..ben 29 mayısa gidiyodum nesrin hnma..çok da memnundum..ama 32 haftalıkken ücret yüzünden değiştirdim doktorumu..o haftadan sonra gelenle çokilgilenmiyolar benden söylemesi..takibini ben yapmadımki banane tarzında dawranıyolar..enazından benim gittiğim öyle yaptı..kendini çok kötü hissediyosun..imkanın warsa kimle başladıysan onla dewam et derim..akay iyi bi hastane..tolga bey ablamın doğumunu yaptırdı..ben de orda yaptım doğumu..hastane olarak memnun kaldım..

Acaba serdar oĞuz ztb doĞum yaptırıyormu yaptırıyorsa ek para alıyormu ve Özel oda Ücretlerı nekadar bılen varmı? Kızlar yardımcı olun

zekai tahir burak ı öneren var mı arkadaslar? ne kadar güvenli? bir düşük yaptım sımdı de cok korkuyorum doktor araştırması içindeyim. lütfen bi akıl verin

kizlar mrb, bende 3,5 haftalik hamileyim doktor ve hastane arastirmasi icindeyim. HRS hastanesi incelediniz mi cok guzel. oranin hekimlerinden lütfu onderoglunu tavsiye etmislerdi aradim hastanede takibni yapamiyormus. ozel muayensinede calistigim kurumla anlasmasi yok fiyati cok gelecegi icin elemek zorunda kaldim. Zekai tahirin doktoru serdar oguzuda tavsiye ediyorlar burda baya hastasi var hepside memnun kalmis suan icin onu dusunuyorum. Zekai tahir nasil bir hastane? acukcasi HRS de gozum kaldi

butterfly,bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ben ilk muayenelerimde hrs'ye gittim..hüseyin beye gitmiştik.. hastanenin fiziki ortamı çok güzel ama 1-2 gece kalmak için o kadar para vermeye değer mi,onu iyi düşünmek lazım.. bi tanıdığım özel doktoruna ekstra ücret ödemek kaydıyla hrsde yaptı doğumu ve 4000tl ye falan maloldu.. hastanenin doktoru olursa 2500lira.. tabi bunlar 2009 fiyatları,gelecek zamla ne olur bilinmez..
sırf bunlarla kalsa neyse,her muayenede para ödüyorsun artı tahlillere de ödüyorsun..
bana kan ve idrar tahlili yapmışlardı,sgk farkı diye 155lira aldılar,aynı testi akayda yaptırdım 35lira falan tuttu:)

o ilk heyecanla tüm bunları farketmemiştim çünkü hastane beni büyülemişti :kedi: sonra sırf fikir olsun diye akay hastanesine tolga beye gittik ve bayıldık doktorumuza :dance: üstelik fiyatları da gayet uygun..
muayene 43 lira
epidural normal 1000,epidural sezeryan 1500,sezeryan 1750

esracim guzel dileklerin icin tskler. Aslina bakarsan dogru diyorsun. zaten bebek olayi basli basina masrafli birsey o kadar parayi gidip yatirmak insana koyuyor

bende tolga beye birkaç sefer muayeneye gitmiştim ve halada gidiyorum. ama bi türlü tolga beye ısınamadım. yani çok az konuşuyor ve soğuk bir insan gibi geliyor bana. burdaki tavsiyeler üzerine akrapol hastanesinden bülent beye gittik. bülent bey daha ilgili konuşkan ve sıcak kanlı geldi. ama hastane yeni olduğundan tereddütlerimiz var. fiyatı sezeryanda olsa normal doğumda olsa 750 lira akay hastanesine göre çok hesaplı. bu konuda sizin de fikirlerinizi almak istedim. birde aramızda domuz gribi aşısı yaptıran arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum. çünkü ben karasız kaldım. tolga bey kesinlikle yaptırma derken bülentbey yaptırmalısın sakın korkma diyor. sanırım yaptıracağım.

benim de doktorum bülent bey. aşı yaptırdım. akropol de doğum yapan bazı hanımlar yazmıştı. gayet memnunlardı. eşimin ablası sağlık personeli. bülent beyin cerrahisi iyidir diyor. ben çok güveniyorum kendisine.

arkadaşlar önemli olan doktora içinizin ısınması..
ben tolga beyi çok sevdim,çok samimi buluyorum,yığınla soru soruyorum hepsine keyifle cvp veriyor,esprileriyle eğlendiriyor ama bir başkası,başka bir doktor için aynı şeyleri hisseder.. sonuçta bu enerji meselesi yerimseniben

butterfly, henüz başındasın,birkaç doktorla görüşmeden karar verme bence,sende en fazla güven oluşturanla devam edersin yola..çünkü hamileliğin ilerlediğinde doktor değiştirmek stresten başka bi işe yaramaz..
bülent beyden de tolga beyden de memnun çok insan var,hastane ve fiyat gibi etmenleri de değerlendirip karar vermek en iyisi..

evet canım dediğin dogru. suan kafam cok karısık. esimde yanımda değil. 2 hafta sonra gelecek. askerde

evet canım dediğin dogru. suan kafam cok karısık. esimde yanımda değil. 2 hafta sonra gelecek. askerde

allah kavuştursun canım,senin işin daha zormuş :gitme:
senden bir parçacık daha öndeyim,eğer kafana takılan birşey olursa ben buralardayım yerimseniben

merhaba,

Ankara 'da 12 yıllık doktorum olan Prof.Dr.Acar Koç....2 çocuğumunda doktoru...şahane bir insan...hamileliğinizin ve doğumunuzun rahat geçmesi için kesinlikle tavsiye ederim...

hastane olarakta, Mesa...doktorum kendi ekibiyle geliyor hastaneye...siz hastaneden hemşire ve bebek doktoru ihtiyacınızı karşılıyosunuz...hemşireler süper çok şefkatliler...ayrıca çok temiz bir hastane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…