allah kavuştursun canım,senin işin daha zormuş :gitme:
senden bir parçacık daha öndeyim,eğer kafana takılan birşey olursa ben buralardayım yerimseniben
merhaba,
Ankara 'da 12 yıllık doktorum olan Prof.Dr.Acar Koç....2 çocuğumunda doktoru...şahane bir insan...hamileliğinizin ve doğumunuzun rahat geçmesi için kesinlikle tavsiye ederim...
hastane olarakta, Mesa...doktorum kendi ekibiyle geliyor hastaneye...siz hastaneden hemşire ve bebek doktoru ihtiyacınızı karşılıyosunuz...hemşireler süper çok şefkatliler...ayrıca çok temiz bir hastane...
mesa da bende ameliyat olmustum gercekten güzel hastane. güven hastanesi hakkında bilginiz var mı?
benim güvenle ilgili duyduğum şeyler çok iç açıcı deil...yenidoğanı bitik durumdaymış..ama bizzat gidip görmedim tabii...
arkadaşlar hacettepe hakkında ne düşünüyorsunuz bilgisi olan varmı
henüz hamiş degilim ama korunmayı bıraktık her an olabilir yani (inşallah)
ben biraz tırsağımdır iyi ilgilensinler ve temiz bi hastene olsun istiyorum
18 haftalık bebeğimi Hacettepede çalışan PROF. ÖZGÜR DEREN yüzünden kaybettim onun ihmali benden bebeğimi aldı HER AY YAPILMASI gereken kan ve idrar tahlilini gerekmedikçe yapmadı üstelik daha öncesinde düşükde yaşadığımı söylediğim halde gerek yok dedi. sonrasında enfesiyon kapmışım ve bu enfeksiyon bebeğin su kesesini delip tüm suyum boşaldı ve ölü doğum yaptım. iyi doktor diye özeline gidiyorsun o kadar bekliyorsun güveniyorsun başka doktora gitmiyorsun sonuç kocaman bir hiç. prof. olmakla iyi doktor olunmuyor hastayı hasta olarak değil para olarak görüyor 5 dk muayene ve herşey yolunda de yolla. kimseye o doktoru tavsiye edemem.
benim güvenle ilgili duyduğum şeyler çok iç açıcı deil...yenidoğanı bitik durumdaymış..ama bizzat gidip görmedim tabii...
canım cok üzüldüm. Allah sabır versin. İnsallah yeniden saglıklı bir sekilde hamile kalırsın ve vicdanlı doktorlarla karsılasırsın.
bende son anda doktordan randevumu iptal ettirdim ve Mesanın doktoruna gittim. dogmuda orda yapacam.
canım hayırlı doğumların olsun inş.sağlıkla al bebeğini kucağına...kaçıncı haftadasın?
canım hayırlı doğumların olsun inş.sağlıkla al bebeğini kucağına...kaçıncı haftadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?