Ankara'daki Kadın Doğum Uzmanları

kızlar merhaba sincan lokman hekim hakkında bi bilgniz varmı bugün görüştüm yenidoğan ünitesi küvez yenidoğan yoğun bakım hepsi varmış 2 gece+sezeryan 600 lira imiş kafam karıştıkafamçokkarıştı

allah kavuştursun canım,senin işin daha zormuş :gitme:
senden bir parçacık daha öndeyim,eğer kafana takılan birşey olursa ben buralardayım yerimseniben

:1hug: tskler cnm.
bende bugün sedat cömertten randevu aldım cuma günü gidecem. doktor bir arkadasımın tavsiyesi üzerine gidiyorum. nasıl biri cokda bilgim yok.

mesa da bende ameliyat olmustum gercekten güzel hastane. güven hastanesi hakkında bilginiz var mı?

mesa da bende ameliyat olmustum gercekten güzel hastane. güven hastanesi hakkında bilginiz var mı?

benim güvenle ilgili duyduğum şeyler çok iç açıcı deil...yenidoğanı bitik durumdaymış..ama bizzat gidip görmedim tabii...

benim güvenle ilgili duyduğum şeyler çok iç açıcı deil...yenidoğanı bitik durumdaymış..ama bizzat gidip görmedim tabii...

gidecegim doktor güven hastanesiyle calısıyormus. aslında mesa hastanesinden memnun kalmıstım.

18 haftalık bebeğimi Hacettepede çalışan PROF. ÖZGÜR DEREN yüzünden kaybettim onun ihmali benden bebeğimi aldı HER AY YAPILMASI gereken kan ve idrar tahlilini gerekmedikçe yapmadı üstelik daha öncesinde düşükde yaşadığımı söylediğim halde gerek yok dedi. sonrasında enfesiyon kapmışım ve bu enfeksiyon bebeğin su kesesini delip tüm suyum boşaldı ve ölü doğum yaptım. iyi doktor diye özeline gidiyorsun o kadar bekliyorsun güveniyorsun başka doktora gitmiyorsun sonuç kocaman bir hiç. prof. olmakla iyi doktor olunmuyor hastayı hasta olarak değil para olarak görüyor 5 dk muayene ve herşey yolunda de yolla. kimseye o doktoru tavsiye edemem.

canım cok üzüldüm. Allah sabır versin. İnsallah yeniden saglıklı bir sekilde hamile kalırsın ve vicdanlı doktorlarla karsılasırsın.

bende son anda doktordan randevumu iptal ettirdim ve Mesanın doktoruna gittim. dogmuda orda yapacam.

arkadaşlar bilgi hastanesi hakkında bilgisi olan varmı? ben ordaki mustafa bey e gittim bi kere yani ilgiliydi ama şuanda eşimin sigortası yeni yapıldı 1 ay sonra benyararlanabileceğim şu anda 9 hafta 2 günlük hamileyim ve 1 ay snra 14.haftada oluyorum bu sürede yapılması gereken tesleri ora yaptıramayabilirim başka bi yeremi başlasam orayamı devAm etsem kaarsız kaldım

2 kimyasal gebelik ve 2 kezde 7 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum...yaşadığım şehirde sonuç alamadım ve araştırmarım sonucunda Prof dr lütfü önderoğluna gittim..bence çok bilgili ve hiç birşeyi riske atmıyor ..garantici bir dr...geçen perşembe histeroskopimi yaptı hacettepede bizzat kendisi girdi ve 5 kuruş para almadı, sonra muayanesine gittim görüşmek için yine ücret almadı...sağolsun allah razı olsun ondan...buda bir artı bence dr için...benim durumum riskli olduğu için ve lütfü beyde riskli gebeliklerle ilgilendiği için gittim...benim durumumda olanlara tavsiye ediyorum..çok konuşan dr çok bilen dr değildir...

canım hayırlı doğumların olsun inş.sağlıkla al bebeğini kucağına...kaçıncı haftadasın?

canım hayırlı doğumların olsun inş.sağlıkla al bebeğini kucağına...kaçıncı haftadasın?

saol canım. bende msjını yeni gördüm cvp yazacaktım. burdan yazayım bari :)
benim 6 hafta 3 günlük bebeğim. arkadasın gercekten cok yetenekli cok güzel kareler yakalamıs. esimle konusayım daha cok var eylğle ama bizde düşünebiliriz :))

Arkadaşlar acil olarak müjde koyunu hakkında bilgi verebilirmisinz.17 haftalık hamileyim.Gittiğim hastaneyi bırakacam galiba,ona gitmeyi düşünüyorum.özellikle doğumda nasıl ? tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi?
bilmiyorumkismile

mrb arkadaslar ben tup bebekle hamile kaldım doktorum anatolia da hakan bey ama takiplerimi de ordamı devam etsem bılmıyorum.daha önce mesaya burcu karamursele gıdıodum.oda cok ıyı bı hanım.bana ne tavsıye edersınız?

Ben bayındır da dr.mÜge aksoy a gıdıyordum. 23 haftalık hamıleyım. ıŞ bankası ındırımım de vardı. PeŞın ÖdÜyordum herŞeyı. Ancak doktorum bayındır dan ayrıldı. Kendıne muayenehane aÇtı. Tabıı bız onu bırakmak ıstemıyoruz ÇÜnkÜ, normal doĞuma da destek veren Çok sÜper bır hekım. Kendını ıŞıne adamıŞ bır ınsan hıddetle tavsıye ederım.pek Çok kurumla anlaŞması da var. Ancak ben doĞumda doktorun ne kadar fark aldıĞını bılmıyorum. Bız kendısıyle bır fıyatda ok leŞtık ama genel fıyatları bılenler bana gÖnderırse Çok sevınırım.

akropol hastanesnde bülent alp e gittım 2 kez çokmemnun kaldım daha içimzde orda doğum yapan varmı acaba

Bende Akay hastanesine Sema Mutgan hanıma gıdıyorum .26 haftalık hamıleyım.gelen zamlardan sonra (epudural dogum)1750 tl .-sezeryan olursa 2000 tl imiş.Bu fıyatlar yuzunden hastanemı degıstırmeyı dusunuyorum(arkadasım 10 gun sonra dogum yapacak zekaı tahır'de bende oraya gıtmeyı planlıyorum .Özel odada(eş ya da ıstedıgın bır kısı de dogum anında yanında olabılıyor)dogumunu yapıyorsun.özel odanın doktoru anestezı ekıbıde farklıymıs ..

Arkadaslar bır kısının ıyı dedıgı doktora dıgerı kotu dıyebılıyor ve ıyıce kafamız karısıyo.ben de basta 29 mayıs hastanesıne gıdıyodum hastanenın benım gıttıgım bınası satılınca doktor hıcbıseyın bellı olmadıgını buraya dogum unıtesı kurulacagını fakat bana yetısıp yetosmeyecegını bılemedıgını soyledı bende oryaı bıraktım dıger bınasınada gıtmedım sonucta doktor yıne degscek nasılsa dıye.ıs yerınden 2 arkadasımın dogum yaptıgı lokman hekıme devam edıyorum su an.tercıh sebebım doktorun doguma gırmesı artık kalbımı bozamayıp devam edıcem ınsallah bı sorunum olmaz Allah ın ıznıyle.Bence guven de cok onemlı ben cok kararsız bır ınsanım oyuzden nereye gıdersem gıdeyım bı soru ısaretı kalcak bılıyorum.Ben de en mantıklı olanı secıyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…