- Konu Sahibi sekerciiik
-
günaydınn kızlar ankara bugün cok güzel hani nerdesiniz biz toplanana kadar dogum gelicek ama bir an önce bir araya gelelimm..
Merhaba
bende ankara üniversitesi tıp fak. gidiyorum doktorum cem atabekoğlu
hangi semtte oturuyosun canım birde cem atabekoglundan iyi randevu alabilmissin cok iyi bi doktordur o cok duydum isminide hem kolay kolay herkesi almaz.
cnm cok uzuldum ben gelırsen ararsın sandım ısım daha erken bıttı hastane kalabalık degıldı erken bıttı ben ısım bıtıncede bekledım tekrar arayamadımda bende heralde ya ısı cıktı musaıt olamadı falan dıye dusundum.. bende senı cok merak edıyodum yıne nasıp olmadı..senıde yormus oldum cok ozur dılerımyaa ben ankaradaki hamilelere ulasamıyorum amacım sizi bir araya getirmek bir kafeteryada bulusabiliriz mesela ve normal zamandada sürecek dostluklar olusturmak kendini yanlız hisseden ankarada yasıyan gercek dostlara ihtiyacı olan arkadaslar hadi gelinde toplanalım bebişler gelmeden hem sonra kimbilir bebişlerimizde arkadas olur yıllar süren dostluklara imza atarızz..
:13:
cnm cok uzuldum ben gelırsen ararsın sandım ısım daha erken bıttı hastane kalabalık degıldı erken bıttı ben ısım bıtıncede bekledım tekrar arayamadımda bende heralde ya ısı cıktı musaıt olamadı falan dıye dusundum.. bende senı cok merak edıyodum yıne nasıp olmadı..senıde yormus oldum cok ozur dılerımbebek ıyı ultrasona gırdım sadece hersey yolunda cok sukur 4 hafta sonraya kontrol verdı
Ankaradan kecioren araştırma hastanesinde takip yaptıran varmı aranızda acil cevap bekliyorum doğum için hastaneye karar veremedim zübeyde hanıma herkes kötü diyor henüz nts ye girmedim araştırmada girmeyi düşünüyorum ama orayada çok kalabalık diyorlar of kafam çok karışık(((
cnm aynı sey benımde kafama takıldı ya suyumda azalma olursa falan4 hafta cok fazla 35 ten sonra ıkı haftaya duser dedı benımde bu sefer ıcıme sınmedı acaba2 hafta sonra kendım gıtsem randevu sıstemıyle calısıyorya alırlarmıki bıde tup bebek olunca daha bı dıkkat etmelerı lazım aslında..bebegınkılosuna 1600 dedı cnm nasıl bılmıyorum sana nezamana kontrol verdıbebiş iyiymiş yani ee kilosu ne kadar cıktı onu yazmamıssın bide neden 4 hafta sonra ya verdi bari 2 hafta sonra deseydi o neymis öyle bu hastanede icime sinmeyen bi şeyler var benim daha sık kontrol etmeleri gerekmiyomu?
canım keciörendemi oturuyosun nerdesin onu yazmamıssın ona görebi öneride bulunalım bide özel düsünüyomusun?
cnm aynı sey benımde kafama takıldı ya suyumda azalma olursa falan4 hafta cok fazla 35 ten sonra ıkı haftaya duser dedı benımde bu sefer ıcıme sınmedı acaba2 hafta sonra kendım gıtsem randevu sıstemıyle calısıyorya alırlarmıki bıde tup bebek olunca daha bı dıkkat etmelerı lazım aslında..bebegınkılosuna 1600 dedı cnm nasıl bılmıyorum sana nezamana kontrol verdı
bebiş iyiymiş yani ee kilosu ne kadar cıktı onu yazmamıssın bide neden 4 hafta sonra ya verdi bari 2 hafta sonra deseydi o neymis öyle bu hastanede icime sinmeyen bi şeyler var benim daha sık kontrol etmeleri gerekmiyomu?
canım keciörendemi oturuyosun nerdesin onu yazmamıssın ona görebi öneride bulunalım bide özel düsünüyomusun?
cnm merak ettım senı naptın nere gıttın ne dedıler boyuna kılosuna ..ben randevuya bakmadım normalde ayın 20 sinde ama bugün gittim valla ama poliklinik iste aynı cocugun kilosu boyuna baktı tamam dedi ögleden sonra baska yere gidicem sonlara geldikce bizi buluyolar iste böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?