malibucum eryaman otobüsüne bin, istanbul yolu, acitynin önünden geçer o, forum uzak ben hep arabayla gidiyorum. etlik-keçiören tarafı çevre yolunda ama nasıl gidilir bilmiyorum.
ben keçiörende oturuom :)) foum buralarda mı hiç bilmiom yaa :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malibucum eryaman otobüsüne bin, istanbul yolu, acitynin önünden geçer o, forum uzak ben hep arabayla gidiyorum. etlik-keçiören tarafı çevre yolunda ama nasıl gidilir bilmiyorum.
Valla şok oldum forum size çok yakın hatta keçiören servisleri bile var..sırnaşık şey
nerde cnm ?
ay canım hayrına söylesene nerde servisler
ne cahilim yaa :mymeka: :mymeka:
Canım durakları var, ama ben etliktekileri biliyorum keçiören duraklarını bilmiyorum, telefon edip hem saatini hem duraklarını öğrenebilirsin. Telf şu an yanımda değil netten forum outlet diye ararsan çıkar..
pardon otobüs deilde dolmuş gidiyor ama forumun çok uzagında bırakıyor tarlaların arası diyebilirim
eşimle gitmişdim çok kızmışdı
Fevzi Çakmak 2 sk ta Yeşim outlet mağazası var, hem ev tekstili hem giyim mağazası normal yeşim mağazalarının outleti, şiddetle tavsiye ederim..