Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm bebegım 13 06 2013 te dogacak ınsaallah haamılelıgımın 22 haftasına gırmek uzreyı. gunler caabuk gecıyor heyecanlıyım yarın ayrıntılıyada gırecemınsaallahh pekı ya sızlerrr
Selamlar
ben de varim ankara dan. İkinci bebegim, ilkini zekai tahirde yapmistim. Soylenilenlerin aksine cok memnun kalmistim. Ozel oda uygulamasindan faydalanmistk. Simdi ozel oda isi oldukca zorlasmus. İlk once. Kemoterapu goren hastalara, sonra daha risklilere en son doguma ayriliyirmus odalar. Yine tum tahlillerimi cok guvendigim icin bu hastanede yaptiriyorum ama dogum tobb mesa da olucak insallah.,.
Yalniz soylemek istedigim bir kac sey var. Hazir hastanelerden konu acilmisken. ozelde dogum yaparken cok arastirmaliyiz. hastanenin tum imkanlari gozden gecirilmeli, yenidogan unitesi olmasi, dogumda kadindogum ve mutlaka yenidogan uzmani bir doktorun bulunmasi, kendi doktorunuz gece doguma gelmeyecekse nobetci doktor durumu, yenidogan unitesi yoksa en azindan bir iki tane kuvez, o da yoksa yenidogan ambulansi bulunmasi mutlaka gerekiyor.
Bu saydiklarimin hepsi fazlasiyla devlet hastanelerinde mevcut. Evet ilgi alaka sifir ama en azindan olmasi gereken her sey var. Bu yazdiklarimi gittiginiz hastanelere, doktorlariniza mutlaka sorun derim. Ben sordum ve icime tek sinen yer tobb mesa oldu. Rabbim gostermesin ama onceden tespit edilen riskli bir durum olursa ozel oda falan dinlemeden yine zekai tahire de gidebilirim. Allah vermesin ama dogumda her sey olabiliyor. Daha cok yeni bir arkadasimin bebegi adini vermeyeyim bir ozel hastanede oksijensiz kalarak dogurultuldu ve batikentten zekai tahire tam 2 saatte nakledebildiler. Binbir tavsiyeyle gittigi ozel hastanenin nakil ambulansi bile yoktu ve 112 den cagirdi koca hastane ambulansi. Simdi bebek hala hastanede, mahkemelerde ugrasiyorlar.
Neyse felaket tellaligi yapmak istemem ama bilduklerimizi de paylasalim.bu tamamen istisnai bir durum elbette ama bizler yine de onlem almaliyiz. Herkese kolay dogumlar diliyorum.
canm çok şükür maddi bi sıkıntımız yok bizim de ama ben de zekai tahire gidiyorum, 3 tane özel hastaneye gittim burda kaarar kılmadan ama kesnlkle ben de çok memnumum, herşeyin en iyisini biliyorlar, titizlikle yapıyolar, özel oda isteğimizi önceden dile getircez olursa olmaz olmazsa ben bunu çok da sorun etmiyorum açıkcası, tam teşekküllü bi hastane ve hepsi işinin ehli sadece özeldeki gibi aşırı ilgi yok, ama buradan sonra o ilgi bana artık yapmacık geliyor.
bebegım kıpır kıpırr senı cok merak edıyorumm ve sevıyoruum cok garıp bır duyguymusss
benim bebişim de babası yanımızda olmassa maşallah kıpır kıpırbabası gelince nazlanıyoruz biraz
ama geçenlerde tekmeledi benim canım baya yandı. Tabi ilk bebeğin tecrübesizliği
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla bağışlasın Ben çalıştığım için özel doktora gidiyorum gün içinde çıkmak zor oluyor tabi tahlileri de özel doktorum olduğu için hastane de sıra beklemeden yaptırıyorum Doğum işlerini doktorla konuşmak için çok erken dimi zaten çok korkuyorum aramızda kalsın :S Şeker yüklemesine ne zaman gidiyosunuz ben 25 şubatta gidicem sanırım 25 haftalık olcaz o zaman bir arkadaşım daha erken gidiyo ben gecikiyor muyum acaba ? Hımm birde geçenlerde sağlık ocağına gittim oraya da kaydımı yaptırmak için hemen tetonoz iğnesi yaptılar sizde yaptırdınız mı ?
kecıoren hastanesıne gıdıyorum ayrıntılıya haftaya gırıcekmısım cok merak edıyorum bebegın herseyını daha net gorebılıyormusuz gordukce sabırsızlanıorum .)) sen nereye gıdıyorsun
ya bu tetanoz aşısı yaptıranları cok duyuyorum gereklimi hamilelikte![]()