ankaralı 2013 hazıran annelerı

kızlar mobilyalarınız aldınz mı alydysanız nerden? ben haftasonu sitelere gidiyim diyorum bi ?

kızlar mobilyalarınız aldınz mı alydysanız nerden? ben haftasonu sitelere gidiyim diyorum bi ?

canım ben de marttın sonuna doğru almayı düşünüyorum geç olmaz herhalde... sitelere bakcam ben de en çok çeşit orda var çünkü.

Selam canlar. Mobilyaları alanlar nerden aldıklarını yazabilirler mi. Bir de ben kızım için süslü sepet istiyorum. Yatak sepetlerden nerden bulabnilirim bilgisi olan vaaaaamııııı:>9)

Selam canlar. Mobilyaları alanlar nerden aldıklarını yazabilirler mi. Bir de ben kızım için süslü sepet istiyorum. Yatak sepetlerden nerden bulabnilirim bilgisi olan vaaaaamııııı:>9)

samanpazarında,çıkrıkçılar yokuşu sanırım,orada çeşit çok..... bambuları diyorsun değil mi...
bir de çok cici yataklar var,cibinlikli,ahşap ve minik.... 350-450 civarı fiyatı,optimumda en üst katta görmüştüm....

samanpazarında,çıkrıkçılar yokuşu sanırım,orada çeşit çok..... bambuları diyorsun değil mi...
bir de çok cici yataklar var,cibinlikli,ahşap ve minik.... 350-450 civarı fiyatı,optimumda en üst katta görmüştüm....

sadece optimuma gitmedik, bu haftasonu da oraya gidelim bi bakalm, ben hala ne alcağıma karar veremeyenlerdenim :50:

ben beşik aldım,4 yaşına kadar kullanabileceği... oda takımı da yapmadım,nasılsa yanımdan ayrılmayacak diye...
sepet gösterişli oluyor fakat çocuk en fazla 6. aya kadar yatabilir.... minimum masraf olsun diyorsan benim gibi yapabilirsin cnm...

merhaba arkadaşlar ben de ankaralı haziran anne adayıyım, 28. haftadayım şu an. özel doktor takibindeyim, doğumumu da fatihte yapıcam. ben beşik eya sepet almak istemiyorum, daha sonra tekrar masraf yapmak gerekicek diye, o yüzden büyüyen karyolalı oda takımı almayı planlıyorum, sitelerde gussano'da iki model var onlar çok hoşuma gitti, biraz daha farklı geldi bana, ordan almayı planlıyorum. arabayı da çok araştırdım, önce araba alıp sonrasında pusete dönmek istemiyorum, sorduğum herkes chicco litewayi öneriyor. yurtdışında liteway plus stroller travel sistem olarak satılıyor fakat türkiyeye gelmemiş henüz, onu almayı istiyorum aslında, mağaza yetkililerine sorucam ne zaman geleceğini. ne çok yazdım :D aklıma gelenler bunlar önemli konularda birbirimizi bilgilendirirsek güzel olur, benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim

Selam kizlar.ben temmuzun ortasi gibi dogum yapacam.araniza sıkıstırın beni de.ozel doktora gidiyorum.ztb da dogum yapmayi dusunuyorum.ama normal dogumdan korkuyorum.gittigim doktor epidural yapmiyorlar dedi devlet hastanelerinde.etlik lokman hekimde de yogun bakim yok sanirim..esim de bunaltti beni gidelim artik bi hastaneye diye.bi turlu karar verip gidemedim.akil verin banaaa

merhaba arkadaşlar ben de ankaralı haziran anne adayıyım, 28. haftadayım şu an. özel doktor takibindeyim, doğumumu da fatihte yapıcam. ben beşik eya sepet almak istemiyorum, daha sonra tekrar masraf yapmak gerekicek diye, o yüzden büyüyen karyolalı oda takımı almayı planlıyorum, sitelerde gussano'da iki model var onlar çok hoşuma gitti, biraz daha farklı geldi bana, ordan almayı planlıyorum. arabayı da çok araştırdım, önce araba alıp sonrasında pusete dönmek istemiyorum, sorduğum herkes chicco litewayi öneriyor. yurtdışında liteway plus stroller travel sistem olarak satılıyor fakat türkiyeye gelmemiş henüz, onu almayı istiyorum aslında, mağaza yetkililerine sorucam ne zaman geleceğini. ne çok yazdım :D aklıma gelenler bunlar önemli konularda birbirimizi bilgilendirirsek güzel olur, benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim

Canim mobilyalari enistemyapiyor.oda takimi yaptirdik.arabayi ozelcan bebeden aldik.800 tl kraft twist rlx.dondy sallanan besik aldik ilk aylar icin.tekstil kiyafet felan da internetten aldim.perdeyi ikeada leroy merlin var oradan aldim.haliyi confetti nin bear modelini aldim.kizim olacak pembe aldimhepsini.avizeyi da leroy merlindenaldim 30 liraya.

Selam kizlar.ben temmuzun ortasi gibi dogum yapacam.araniza sıkıstırın beni de.ozel doktora gidiyorum.ztb da dogum yapmayi dusunuyorum.ama normal dogumdan korkuyorum.gittigim doktor epidural yapmiyorlar dedi devlet hastanelerinde.etlik lokman hekimde de yogun bakim yok sanirim..esim de bunaltti beni gidelim artik bi hastaneye diye.bi turlu karar verip gidemedim.akil verin banaaa

canım ben de özel doktora gidiyorum ve fatih hastanesiyle anlaşması var doktorumun, zaten o yüzden tercih ettim, yeni doğan yoğun bakımı var diye, ayrıca doktorum normal doğum yanlısı olduğu için tercih ettim. kendini şimdiden korkutma, hiç bir sorun olmadığı sürece normal doğum en iyisi, ben kendime cesaret veriyorum aklıma geldikçe, etrafımdaki biçok kişi normal doğum yaptı demekki oluyomuş diyorum. Allah hakkımızda haırlısını versin, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim mobilyalari enistemyapiyor.oda takimi yaptirdik.arabayi ozelcan bebeden aldik.800 tl kraft twist rlx.dondy sallanan besik aldik ilk aylar icin.tekstil kiyafet felan da internetten aldim.perdeyi ikeada leroy merlin var oradan aldim.haliyi confetti nin bear modelini aldim.kizim olacak pembe aldimhepsini.avizeyi da leroy merlindenaldim 30 liraya.

teşekkür ederim canım bu şekilde fikir alışverişleri yapmak iyi oluyor. ona göre hareket ederiz. enişten sitelerde mi, tarif ettiğiniz gibi mi yapıyor? bilgilendirirsen sevinirim belki biz de yaptırırız.

Arkadaşlar merhaba,
Acil yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin tayini nedeniyle bu ay sonunda yani 8 aylık hamile olarak İstanbul'dan Ankara'ya taşınmak zorundayım. Ankara'yı hiç bilmiyorum, ne yolları, ne semtleri...Bir de böyle bir döneme gelmesi beni çok endişelendiriyor.Ev ara, bul,taşın, yerleş ...bunların hepsi bu halimde nasıl olacak daha da önemlisi bu saatten sonra burdaki gibi memnun olduğum bir doktor nasıl bulucam kara kara düşünüyorum. Ankaradaki bir iki tanıdık ve internetten bilgi almaya çalışıyorum. Burada özel bir hastaneye gidiyorum ama anladığım kadarıyla Ankara'da devlet hastanesine daha çok güven duyuluyor.

Sizden ricam bana orada gittiğiniz,bildiğiniz, çevrenizden tavsiye edilen iyi bir Kadın- özellikle kadın istiyorum doktor ve özel hastane önermeniz.Tüm özel hastanelerdeki kadın -kadın doğumcuların listesini çıkardım. İçime en çok Medicana sindi ama onları da aradım muayene 187 TL. ÇOK PAHALI. Bir de özele giden varsa doğum fiyatlarını paylaşır mısınız.

Bunların altından nasıl kalkıcam hiç bilmiyorum. Hayırlısıyla bir taşınsak yerleşsek iyi bir doktor bulsak da hamileliğimin sonunu huzurla geçirsem...

Arkadaşlar merhaba,
Acil yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin tayini nedeniyle bu ay sonunda yani 8 aylık hamile olarak İstanbul'dan Ankara'ya taşınmak zorundayım. Ankara'yı hiç bilmiyorum, ne yolları, ne semtleri...Bir de böyle bir döneme gelmesi beni çok endişelendiriyor.Ev ara, bul,taşın, yerleş ...bunların hepsi bu halimde nasıl olacak daha da önemlisi bu saatten sonra burdaki gibi memnun olduğum bir doktor nasıl bulucam kara kara düşünüyorum. Ankaradaki bir iki tanıdık ve internetten bilgi almaya çalışıyorum. Burada özel bir hastaneye gidiyorum ama anladığım kadarıyla Ankara'da devlet hastanesine daha çok güven duyuluyor.

Sizden ricam bana orada gittiğiniz,bildiğiniz, çevrenizden tavsiye edilen iyi bir Kadın- özellikle kadın istiyorum doktor ve özel hastane önermeniz.Tüm özel hastanelerdeki kadın -kadın doğumcuların listesini çıkardım. İçime en çok Medicana sindi ama onları da aradım muayene 187 TL. ÇOK PAHALI. Bir de özele giden varsa doğum fiyatlarını paylaşır mısınız.

Bunların altından nasıl kalkıcam hiç bilmiyorum. Hayırlısıyla bir taşınsak yerleşsek iyi bir doktor bulsak da hamileliğimin sonunu huzurla geçirsem...
canım Medicana da doğum da çok pahalı, istersen Fatihe bi bak, demetevler şubesinde Hatice Koşger var çok tatlı bi doktor, doğum ücretinin de çok yüksek olcağını sanmıyorum.
nereye tayiinniz çıktı, neresinde oturcaksınız Ankaranın?

Arkadaşlar merhaba,

canım yenidoğan servisi olan bir özel hastane istiyorsan 3.500 den başlıyor, ben özel doktora gidiyorum, doktorum bayan muayene ücreti 180 tl, doğumumu da fatih hastanesinde yapıcam, yenidoğan servisi var, doğum ücretleri 2012 yılında 1200 -1800 arasıydı, 2013 ücretlerini bilmiyorum ama medicanaya göre çok daha uygun. tabi nerede oturduğunda önemli, fatih hastanesi(turgut özal oldu yeni adı) beştepede. bi araştır iyice sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz.

ben sordum,takiplerimi gazi üni. yaptı fakat doğumu orada yapmaktan çekindim,daha doğrusu tek kişilik oda istiyorum ve de o biraz şans olunca,akropol hastanesine yöneldim.... epiidurali geçen hafta sordum gaziye... yapıyoruz dediler,ama takip çizelgene yazmaları gerek sanırım....

Arkadaşlar merhaba,
Zorlu bir sürecin sonunda çok şükür sağ salim taşındık, yerleştik ve Allaha şükür oğlum tüm bunlara sabretti ve 37. haftamızdayız.Dikmen- Akpınar mahallesinde oturuyoruz.Size daha önce hastane konusunu danışmıştım. Turgut özal Üni. hoşdere hastanesinde Dr. Banu Akçal'a iki kez ve Lina kadın sağlığı merkezinde Dr. Sema Yıldırıma bir kez gittim. Banu hanım iyi bir doktor ama hep çok acelesi var. hızlıca önemli şeyleri söylüyor ve sizi uzun uzun dinleyip anlatmaya vakti yok. Ayrıca bebek sürpriz yaparsa o an hastanede olan dr. doğumu yaptırıyor yani kendisi gelmiyor. hastaneye de gittik. Odalar çok küçük ve ameliyata asistanlar da giriyor. bu bana çok itici geldi. Çünkü kesiyi kim yapacak, dikişi kim atacak belli değil.

2. doktorum doğumu HRS de yaptırıyor, orayı da gezdiğimizde butik otel gibi olduğunu gördük. Daha özenli bir personel ve hizmet anlayışı var, konforlu. ama doktorumuz dr.dan çok anne gibi. canım cicim deyip biraz yağlayıp ballıyor, özel sektör yaklaşımı sanırım. bu da hekimlik yanını sorgulatsa da sanırım tercihim ondan yana olacak.
Sizin bu iki doktor ya da hastaneyle ilgili yorumlarınız neler... acil cevaplarınızı bekliyorum.

herkese sağlıklı, hayırlı doğumlar...

Back
X