Kizlar bu konu bi cok kez konusulmus fakat ben tamamini okumama ragmen istedigim bilgileri bulamadim. Mesela ben de esim de memuruz ve ozel hastaneler cok pahali geliyor. O yuzden uni. Hastaneleri veya dogum hastanelerinden tecrubelerini paylasabilecek anneler ve anne adaylarini bekliyorum. Benim gibi henuz doktorunu bulamamis arkadaşlarla birlikte bu sorunu konusalim istiyorum.
Atatürk hastanesi Beşevler semt polikinliği / Kadın doğum - Reyyan Temizkan
kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor. Özel gibi ilgileniyor sağ olsun ben bu dr'a gidiyorum.
Atatürk hastanesi Beşevler semt polikinliği / Kadın doğum - Reyyan Temizkan
kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor. Özel gibi ilgileniyor sağ olsun ben bu dr'a gidiyorum.
Ne guzel icine sinen bir doktor bulmussun canim. Dogumunu da Ataturk hastanesinde mi yapacaksin sanirim. Allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah.
Ne guzel icine sinen bir doktor bulmussun canim. Dogumunu da Ataturk hastanesinde mi yapacaksin sanirim. Allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah.
Ama atatürk hastanesinde yeni doğan ünitesi yokmuş bnde o hastaneye gtmeyi düşünüyordum ama yeni doğan ünitesi olmayınca vazgectim allah korusun cocuk herhangi bi hastalkla filan doğsa bilmediğin bi hastanetye gtmek zorunda kalıcaksn doğum sonrası bide onu iyi araştırın derim