Ankaralı KK'cılar bir yerde bulusup dertlessek mi ?

Ne dersiniz kızlar yapalım mı böyle bisey burdaki dostluklarımzı dısarda bulusarak da tatlandıralm :)

selam kızlar :) bende bursadan geldim ankaraya yaklaşık 4 yıl oluyor üni. için geldim turizm öğretmenliği okuyorum :) hala alışmadığım noktaları var pekte arkadaşım yok maalesef bir şeyler yapalım yaa :) hep birlikte buluşalım :) evimde ankarada benim gölbaşında oturuyorum birde. annem ben üniversiteyi ankarada kazanınca kalktı peşime geldi :) şuan için ankaralı sayılırım yani :) şöööyle forumdaki anGaralıları toplayıp görüşelim :)

Kızılay veya Bahcelievler herkese uyar herhaldee :) Hadi kk'nın Ankaralı güzelleriii bakmadan gecmeyiiiinnnn

Kızılay veya Bahcelievler herkese uyar herhaldee :) Hadi kk'nın Ankaralı güzelleriii bakmadan gecmeyiiiinnnn

bencede uygundur kızılaydan yana oy kullanmak istiyorum :) çünkü gölbaşından en kolay şekilde oraya giderim :) bildiğim yer en azından :) bahçelievlere bir kaç defa gittim sadece :)

keske daha once yapsaydık yaaa ben ankarada yasıyorum fakat okuluma bıleck e gdcem(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…