Kisacik mevzuuu ama sinir harbi

Yahu bu ne böyle. Al çocuğunu toparlan git annenin evine beslenmene dikkat et. Bırak evde oturup peçete kemirsinler. Bu kadar asalaklık olmaz ama kazık kadar insan bunlar. Biraz saygı çizginizden çıkın abi bu ne böyle kendinizi ezdirmeyi seviyorsanız sevin ama bebek var ortada.
Evet ya dün uykum vardı herhalde aklıma gelmemiş işin burası. Evde bebek var, annesi doğru düzgün yiyemediği için sütü de nasıldır Allah bilir. E kadın iyi beslenemezse bebeği nasıl besleyecek?
Ve bu durumda evde 2 yetişkin erkek yayılmayı tercih ediyor.
Konu sahibinin yerinde olsam durmam, çeker giderim ailemin evine. Bebek olmasa neyse de bebekli evde olacak iş değil.

Bir insanın 2 ay bu kadar zor durumdayken işsiz kalmasını aklım almıyor. Bulaşıkçılık da mı yapamıyor? İnsan aç kalacak kadar zor durumdaysa tuvalet bile yıkar kusura bakmayın.
Diğer konuda da yine eşinizin sorumsuzluğundan gelmiş.
inşaatlarda, lokantalarda bir sürü vasıfsız eleman aranıyor. Zor işler evet ama ekmeksizlik daha zor. İnsan nasıl kendini bu duruma getirir ben hayret ediyorum ya!
Ayrıca annenizin evine gidin insan gibi muamele görün yiyin için.

Düşüncesiz olunca işte ne desen nafile.. Allah yardımcınız olsun.

zamanında borç isteseydiniz durumumuz kötü diye bırakın evinize gelmeyi arayıp sormazlardı bile ☺️

muhteşem tespit..

Ne kadar 'kırmak istemiyorum' diyorsak o kadar 'kırılıyoruz'
Ağlayacaksın, şikayet edeceksin, insanları köşeye sıkıştıracaktın, arsız olacaksın. Baskın olacaksın. Bak yanına yaklaşabiliyorlar mı ...

insanları idare etmeyeceksin kesinlikle.

Yerinizde olsam ikisini birden koymuştum kapıya çoktan, eşiniz de abisinin iş yerinde çalışmaya hiç burun kıvıracak durumda değil kusura bakmayın,
şartları mükemmel! bir iş bulana kadar girip çalışmaya başlamış olması gerekirdi, böyle insanlar da evlenip çoluk çocuk sahibi oluyor ya deliriyorum.
Eşiniz olacak tek hücreliyi hafta başı itibariyle abisinin yanına yollayın ivedilikle, abisi gidince koca adamın sizinle kalacak hali yok diye umuyorum, gitmezse toplayın çoluğu çocuğu ailenizin yanına gidin kardeşinin tatili bitince gelirim diyerek.

Kizlar merhaba konuyu şipşak anlatıyorum.esim 2 aydır ıssız malesef is arayışında borç harç ilerliyoruz. Bunu bilen esimin kardeşi bize kalmaya geldi..sehirdisindan. şuan harcayacak paramız yok kendimize gore bazen yemek bile yapmıyorum alıştırmalık yiyoruz aperatif biseyler .masraf olmasın vs diye..ama eve biri gelince aynısını yapamıyoruz.hadi yemek hazırla hergun bi sürü masraf. Hazirlmassak ayıp mi olur endişesi ama borç artık dayandı. Hâlâ is yok olumlu dönüş de yok henüz bir yerden ..benim ailem gelmiyor, gelirse de mutlaka annem babam dolabını doldurup geliyorlar en çok bizi düşünerek hareket ediyorlar ,zorluk vermemeye çalışıyorlar.
Yani bu düşüncesizlik değil mi.. 32 yaşında kendisi şuan çalışmıyor .ama bizim de durumumuz tatile gelinecek ev durumu değil hani. Telefonda konuştuğumuzda da söyledim kac kere çok üzgünüm borç çok, is yok hala diye..Bu umursamazlık değil mi. Hani gelirsin de bizi de düşünürsün bebekli bir ev ,zorluk olmasın der bi kaç parça bisey de sen alırsın değil mi ..O da yok...
Sinirim bozuk
Bence eşinizin kardeşinin gelip gelmemesinden daha fazla sorunlarınız var.Bebeğiniz emmiyorsa eşiniz baksın bebeğe siz iş arayın ki 3 aylık bebeğini eşine bırakıp çalışmak zorunda kalan bir yakınım var...Bu şekilde eşiniz iş bulsun diye borç harç ile nereye kadar idare edebilirsiniz

Yorumları yeni okudum bazılarını hızlı okumusum anlayammamisim. Kadın kardeşi.. ve benim evim küçücük bir odam var sabah bebekle erken kalkıp misfairin yattığı odaya geliyorum 7 gibi .. kahvaltı vs yapıyorum. Şuan kimseye ayıracak maddiyatimiz yok eşim ded iyor almayalım yemeyelim diye ama ben bebek emziriyorum hala.esimin bu yeter dediği şey anca 2 kişiye yeter .ama anlamiyor ..
Küçük evlere kimse misafirliğe gitmesin pleaseee ayrıca

Bence eşinizin kardeşinin gelip gelmemesinden daha fazla sorunlarınız var.Bebeğiniz emmiyorsa eşiniz baksın bebeğe siz iş arayın ki 3 aylık bebeğini eşine bırakıp çalışmak zorunda kalan bir yakınım var...Bu şekilde eşiniz iş bulsun diye borç harç ile nereye kadar idare edebilirsiniz
Ben bebegi birakip calisamam o kadar da degil onlar rahat etsin diye ben mi caliscam..hem de bebegimi bırakıp.

Bugün bi iş buldu bakalım.olacak mi .
Ama ben misafir sevmiyorum karar verdim her gün aynı kişiyle aynı odada vakit geçirmek bana gore değil. Evde tek oturma odam var .dışarı çıkmak istiyorum tek basima teklif ettiğimde gelmek istiyor ama ben tek takılmak istiyorum .zevk alamıyorum başkasıyla gezerken...

Back
X