Ankaralı Mayıs anneleri...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Naze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

Naze

Ziyaretçi
Kızlar doğum yapmak için hastane araştırıyorum.. Suda doğumu düşünüyorum dikişsiz ve sıcak suyun etkisiyle daha rahat olacağımı düşündüğüm için ama yinede karar veremiyorum bazı doktorlar tavsiye ediyor fakat tavsiye etmeyenlerde var.. Doğum için özel hastane yerine tam teşekküllü büyük hastaneyi tercih etmelisin diyenlerde var karar veremedim.. Kızlar doğuma kadar araştırdığımız hastaneleri yazalım mı birbirimize fikir vermiş oluruz.. Ayrıca ben SSK lıyım..

slm nazecim..bende hastane konusunda kararsızım..nerede doğum yapacağıma karar vermedim daha..testlerimi büyük doğumda yaptırıyorum..akşamları gidiyorum 1 saatte bitiyor işim..ama doğum daha farklı birşey..bazıları büyük doğumda yap bazılarıda orda yapma diyor..sende araştır birbirimize söyleriz burda..suda doğuma gelince hiç düşünmedim..ben normal doğum istiyorum Allahın izniyle..en sağlıklısı bu çünkü..

:1hug:canım benimde aynı şekilde büyük doğumu önerende var önermeyende ama şuda varki yılda 2000 doğum gerçekleşiyormuş.. Her anlamda tam teşekkküllü.. Hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah ama araştırmaya devam daha vaktimiz var şükür..

slm kızlar ben etliğe gidiyordum ama büyük doğuma devam etcem en iyisi doğumevi hastaneleri bence özellerin çok tecrübe sahibi olduğuna inanmıyorum
bu arada özel dr araştırıyorum sizde özel dr bulursanız muayenehanesi nerde
muayene ücreti nekadar bunları öğrenip yazalım ok?tabi en başta güvenilir
olması lazım dimi

slm kızlar ben etliğe gidiyordum ama büyük doğuma devam etcem en iyisi doğumevi hastaneleri bence özellerin çok tecrübe sahibi olduğuna inanmıyorum
bu arada özel dr araştırıyorum sizde özel dr bulursanız muayenehanesi nerde
muayene ücreti nekadar bunları öğrenip yazalım ok?tabi en başta güvenilir
olması lazım dimi
bu arada birde doğumevi hastanelerinin birinde çalışması daha uygun olur özellikle zekai tahirde

Arkadaşlar ben şahsen özelde doğum yapmayı düşünüyorum..Doktorum Lokman Hekim'de..Allah kısmet ederse normal doğum yapmak istiyorum..Ayrıca özel hastanedeki doktorlarda operatör oluyor..

Bu arada Tülaycım Zekai Tahir benim şikayetime kendi sitesinde cevap yazmış :)) Telefonda bana bize pek kimse şikayette bulunmuyor dedi..Bende dedim ki oraya gelen kadınların büyük çoğunluğunun eğitim seviyesi belli, haklarını aramaya korkuyorlar dedim..Neyse bizi o gün azarlamaya çalışan çığırtkan kadın meğer doktor bile değil 33 yıllık hemşireymiş :)) 2 hafta sonra belki başhekim yardımcısının yanına gidip bir ziyaret edeceğim kendisini..Sürekli kendilerini yenilemeye çalıştıklarını imkanlarını geliştireceklerini söylediler..Bakalım artık kısmet..İnşallah bizim kadınlarımızda bir gün kendilerine insan gibi muamele yapılmasını istemeyi öğrenir..

Arkadaşlar ben şahsen özelde doğum yapmayı düşünüyorum..Doktorum Lokman Hekim'de..Allah kısmet ederse normal doğum yapmak istiyorum..Ayrıca özel hastanedeki doktorlarda operatör oluyor..

Bu arada Tülaycım Zekai Tahir benim şikayetime kendi sitesinde cevap yazmış :)) Telefonda bana bize pek kimse şikayette bulunmuyor dedi..Bende dedim ki oraya gelen kadınların büyük çoğunluğunun eğitim seviyesi belli, haklarını aramaya korkuyorlar dedim..Neyse bizi o gün azarlamaya çalışan çığırtkan kadın meğer doktor bile değil 33 yıllık hemşireymiş :)) 2 hafta sonra belki başhekim yardımcısının yanına gidip bir ziyaret edeceğim kendisini..Sürekli kendilerini yenilemeye çalıştıklarını imkanlarını geliştireceklerini söylediler..Bakalım artık kısmet..İnşallah bizim kadınlarımızda bir gün kendilerine insan gibi muamele yapılmasını istemeyi öğrenir..
:teselli:söylediklerine katılıyorum ebrucum ama işte özel dr olunca herşeyinle ilgileniyor doğumuna da
o giriyor eşimde doğumda yanımda olmak istiyor yani özel dr şart bana canım:bbo:

:teselli:söylediklerine katılıyorum ebrucum ama işte özel dr olunca herşeyinle ilgileniyor doğumuna da
o giriyor eşimde doğumda yanımda olmak istiyor yani özel dr şart bana canım:bbo:

Tülaycım zekai tahirde eşin doğuma girebilecekmi ki?? Adamları muayene esnasında bile eşlerinin yanına almıyorlar :)) Hatunun başına ne geliyor hiç farkında değiller :roflol: Şahsen ben eşimin doğumda yanımda olmak istediğini hiç sanmıyorum..Ultrasonda bile bebek hareket edince korktu doğumda kesin bayılır o :roflol:

canım parayı verince herşeyi yapıyorlar özel dr olunca girebiliyor neyse artık duruma göre bakcaz belki kararını değiştirir ozamana kadar.belki seninkide istiyordur bi sor bakalım nediyecek ebru

Kızlar Çağ Hastanesinde normal doğum için SSKlı hastadan 750 YTL fark, Bayındır Hastanesinde 1,500YTL fark alıyorlarmış.. Hacettepe isterseniz doktoru parayı çook severmiş :) iki tane doktor ismi aldım ama araştırmaya devam.. Ayrıca zekai tahir burak hastanesini tabiki herkes harika bulmasada tam teşekküllü ve doğum uzmanlarının bulunduğunu her durumda acil müdahale için yeterli donanıma sahip olduğunu söyleyenler sıklıkta.. İşin rahatını düşünmektense donanım sahibi yerde bulunmak daha doğru olur diye öneride bulunanlarda var tabi. Hak vermemek elde değil.. Araştırmaya devam bakalım.. Zekai tahir için doktor ismi soruyorum önerebileceğiniz doktor ismi varsa yazın lütfen..

Kızlar Çağ Hastanesinde normal doğum için SSKlı hastadan 750 YTL fark, Bayındır Hastanesinde 1,500YTL fark alıyorlarmış.. Hacettepe isterseniz doktoru parayı çook severmiş :) iki tane doktor ismi aldım ama araştırmaya devam.. Ayrıca zekai tahir burak hastanesini tabiki herkes harika bulmasada tam teşekküllü ve doğum uzmanlarının bulunduğunu her durumda acil müdahale için yeterli donanıma sahip olduğunu söyleyenler sıklıkta.. İşin rahatını düşünmektense donanım sahibi yerde bulunmak daha doğru olur diye öneride bulunanlarda var tabi. Hak vermemek elde değil.. Araştırmaya devam bakalım.. Zekai tahir için doktor ismi soruyorum önerebileceğiniz doktor ismi varsa yazın lütfen..
canım bende hak veriyorum donanımlı bir hastanede doğum daha önemli eskiden özelde çalışan
hemşire arkadaşım özel hastaneyi pek önermedi bende tereddüt ettim tam
donanımları yokmuş ve tecrübe azmış.ben zekai tahirin bi dr unu duydum adı
serdar oğuz burdaki kızlardan duymuştum çok memunlarmış ama
muayenehanesinin yerini ve muayene ücretini öğrenemedim onu araştırmaya
çalışıyorum siz bulursanız banada haber verin

canım bende hak veriyorum donanımlı bir hastanede doğum daha önemli eskiden özelde çalışan
hemşire arkadaşım özel hastaneyi pek önermedi bende tereddüt ettim tam
donanımları yokmuş ve tecrübe azmış.ben zekai tahirin bi dr unu duydum adı
serdar oğuz burdaki kızlardan duymuştum çok memunlarmış ama
muayenehanesinin yerini ve muayene ücretini öğrenemedim onu araştırmaya
çalışıyorum siz bulursanız banada haber verin

canım banada özel hastaneleri hiç önermediler..ben zekai tahire karar verdim..bir tanıdığımın kızıda oraya gidiyormuş..bayan doktormuş tam öğrenemedim ücretini yerini ama çok iyiymiş..ben öğreneyim sanada haber veririm..bu arada serdar oğuza baktım ama zekai tahirin internet adresinden bulamadım..doktor olarak ismi yoktu..sende araştır ok canım..:1hug:

nazecim bende böle bi topic açmıştım belki yardımcı olur..
bi arkadaş zekai tahirin bi dru yazmış bak istersen....http://www.kadinlarkulubu.com/ankar...an%FDd%FD%F0%FDn%FDz+%F6zel+hastane+ve+doktor

canım banada özel hastaneleri hiç önermediler..ben zekai tahire karar verdim..bir tanıdığımın kızıda oraya gidiyormuş..bayan doktormuş tam öğrenemedim ücretini yerini ama çok iyiymiş..ben öğreneyim sanada haber veririm..bu arada serdar oğuza baktım ama zekai tahirin internet adresinden bulamadım..doktor olarak ismi yoktu..sende araştır ok canım..:1hug:
bende zekai tahire karar verdim canım edacım bu arada sen nezaman gideceksin kız hastaneye birlikte gidelim

kızlar sanırım özel hastane için bayındıra gitmeye karar verdim...
bana en yakın olan o...
aslında zekai tahirde bayağı iyi ama biz askeri hastanelerden yararlandığımız için oraya ancak sevkle gidebilirim
o da kesin değil..
ebrucum lokman hekime de baktım ama o bize çok uzak etlikteymiş..
peki bi sorum olacak lokman hekimdeki hastaneye ne kadar fark ödüyosun..
özelden özele değişebiliyomuş çünkü...
ve özel dr a yani muayene ücreti ne kadar sorabilirmiyim acaba...

kızlar sanırım özel hastane için bayındıra gitmeye karar verdim...
bana en yakın olan o...
aslında zekai tahirde bayağı iyi ama biz askeri hastanelerden yararlandığımız için oraya ancak sevkle gidebilirim
o da kesin değil..
ebrucum lokman hekime de baktım ama o bize çok uzak etlikteymiş..
peki bi sorum olacak lokman hekimdeki hastaneye ne kadar fark ödüyosun..
özelden özele değişebiliyomuş çünkü...
ve özel dr a yani muayene ücreti ne kadar sorabilirmiyim acaba...

Kardelencim lokman hekimde muayene için 60 YTL fark ödedim.. Eşimden dolayı sağlık karnem var..Bize de uzak aslında ben balgatta oturuyorum ama tavsiye üzerine gittik ve ben memnun kaldım..Bayındır bize de yakın..Artık doğum esnasında hangisine yetişirsem ona giderim napim yerimseniben Aslında hemen evimizin yanın da Akpol tıp merkezi de var en son seçenek eğer çok zorda kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum doğum için..Yani zekai tahir'e gidene kadar zaten Lokman Hekim'e de gitmiş oluyorum normalde..Lokman Hekimde güzel ilgilendikleri için ayrıca özel doktor ayarlamayı düşünmüyorum..Çünkü ne olursa olsun doğum anında tüm doktorların yapacağı şey aynı..Zaten doğumdan önce kontrol ediliyorsun gerekli tüm bilgilerin alınıyor..O yüzden ben ayrıca özel doktor konusunda çok ısrarcı değilim..Annem bir ameliyat geçirdi özel doktoru vardı zübeyde hanım doğumevinde ama doktor ameliyattan sonraki 5 dk kontrol için bile 130 YTL para alıp fatura bile kesmedi..O yüzden ben özel doktor arayışı içinde değilim çünkü biraz paragöz oluyorlar..Onların bana vereceği her türlü bilgiyi zaten hastanede öğreniyorum ben..

bende zekai tahire karar verdim canım edacım bu arada sen nezaman gideceksin kız hastaneye birlikte gidelim

tülaycım ben zekai tahire akşamları gidiyorum..vardiyaları başlıyor o zaman çok sakin ve rahat oluyor..hiç sabah gitmedim..işten dolayı gidemem zaten..eşimle beraber gidiyoruz..4 te muayene sırası alıp içeri giriyorsun hemen muayene oluyorsun zaten..genelde sonuç gösterenler o saatte oluyor orda ben rahatça konuşuyorum doktorla..5-5.30 gibide işim bitiyor canım..ben 3 lü test için gidicem kan vericem :a015: bayılıyorum ya kan vermeye :bbo: sen kaçta çıkıyorsun işten ne zaman gitmeyi düşünüyorsun hastaneye..haberleşelim..aslında yanına uğramak istiyorumda fırsatım olmuyor ya :1hug:

Kardelencim lokman hekimde muayene için 60 YTL fark ödedim.. Eşimden dolayı sağlık karnem var..Bize de uzak aslında ben balgatta oturuyorum ama tavsiye üzerine gittik ve ben memnun kaldım..Bayındır bize de yakın..Artık doğum esnasında hangisine yetişirsem ona giderim napim yerimseniben Aslında hemen evimizin yanın da Akpol tıp merkezi de var en son seçenek eğer çok zorda kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum doğum için..Yani zekai tahir'e gidene kadar zaten Lokman Hekim'e de gitmiş oluyorum normalde..Lokman Hekimde güzel ilgilendikleri için ayrıca özel doktor ayarlamayı düşünmüyorum..Çünkü ne olursa olsun doğum anında tüm doktorların yapacağı şey aynı..Zaten doğumdan önce kontrol ediliyorsun gerekli tüm bilgilerin alınıyor..O yüzden ben ayrıca özel doktor konusunda çok ısrarcı değilim..Annem bir ameliyat geçirdi özel doktoru vardı zübeyde hanım doğumevinde ama doktor ameliyattan sonraki 5 dk kontrol için bile 130 YTL para alıp fatura bile kesmedi..O yüzden ben özel doktor arayışı içinde değilim çünkü biraz paragöz oluyorlar..Onların bana vereceği her türlü bilgiyi zaten hastanede öğreniyorum ben..

canım bende tahlileleri mi gatada yaptırıp ultrason için özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum...
özel dr fikri benimde kafama yatmadı ..
çünkü ikiside aynıyani özel hastaneyle dr.
niye daha fazla para vereyim ki hemde 2 katıKötü Kazen
ultrasona gatda giricem ama eşimle beraber olmadığı için özelede gidicem arada sırada...
gatadan memnunum açıkcası şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım...
bu ultrason odasına eşleri sokmamaları ankaranın bütün devlet hastanelerinde varmış sanırım..
bunu da öğrenmiş oldum...

kızlar bende sezeryanımı özel hastanede yaptırmayı düşünyorum nedeni ailem ankarada değil doğumdan sonra benimle ilgilenebilcek bi yakınım burda yok annemde gelemicek o yüzden ben annemin yanında doğum yapıcam malum benim birde oğlum var oda bebişi görünce kesin kucak isticek yani birilerinin yanımda olaması lazım.amleiyatı düşündüğüm hast. ablam çalışıyor iyi bi yer olmasa önermez birde ablamdan dolayı baya bi indirim yapılcak sezeryanda :)

ilk oğlumu etlikte yaptım dr çok iyi ilgili ama gebelik polikliniği çok kalabalık insan bayılır :bbo: doğumumda baya bi aksilik oldu o yüzden sizede öneremiyorum :1no2: zekai t.burak hast hiç gitmedim bilmiyorum en ucuz özel dr muayenehnesi (hastanede çalışan dr)150 ytl bildiğim kadarıyla.benim gittiğim yeri diğer forumda anlatmıştım kafanızı şişirmeyim tekrar orda varşutarafagitti

Back
X