"Ankaralı Namık"ın ölüm nedeni açıklandı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
"Ankaralı Namık"ın ölüm nedeni "kaza sonucu düşme"
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu'nun ölüm nedeninin "kaza sonucu düşme" olduğu sonucuna vararak, takipsizlik kararı verdi
Sitene Ekle
-ankarali-namik-in-olum-nedeni-kaza-sonucu-dusme--6692954.Jpeg

"Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu'nun ölüm nedeninin "kaza sonucu düşme" olduğu belirlendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Uğurlu'nun 18 Ekim 2015'te ölümüne ilişkin soruşturma başlatmıştı. Cumhuriyet Savcısı Turhan Elbistan tarafından yürütülen soruşturmada, takipsizlik kararı verildi.

Kararda, 39 yaşındaki Uğurlu'nun, Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 10. kattaki evinin balkonundan, bina duvarına yakın mesafede çim zemine düştüğü kaydedildi.

Daha önce trafik kazası geçirdiği, bu nedenle kaburgasının kırık olduğu bildirilen Uğurlu'nun, tanık ifadelerine göre ekonomik ve ruhsal sorunu ya da intihar edecek bir durumunun bulunmadığı vurgulanan kararda, şarkıcının olay günü eşi ve çocuklarıyla yemek yediği, bir süre sonra 6 yaşındaki kızını uyutmak için odasına götürdüğü belirtildi.

Ardından oğlunun, Uğurlu'nun evde olmadığını fark ettiği bildirilen kararda, sonrasında ise aile üyelerinin, şarkıcının düştüğünü gördükleri ifade edildi.

Soruşturma sırasında ifadesi alınan Nebahat Uğurlu'nun, kocasıyla aralarında geçimsizlik olmadığını ve eşinin intihar ettiğini düşünmediğini söylediği aktarıldı.

Kararda, "Olayın kaza sonucu düşme olarak değerlendirildiği, ölüm zamanı ve sebebi ile maktulün kimliğinin belirlenerek otopsiden amaçlanan sonuçların elde edildiği, olayda başkasının kusur ve etkisi saptanmadığı anlaşılmakla, olaya ilişkin kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi" ifadesi kullanıldı.
http://www.milliyet.com.tr/-ankarali-namik-in-olum-nedeni-gundem-2204081/

inanırım dün bir yazı okumuştım balkondan aşağı bakarken dikkatli olun diye insan kafası vücuduna göre ağır olduğu için aşağı baktığı esnada gövde başın ağırlığını kaldıramaz baş öne doğru gelir ve düşme tehlikesi oluşur diye

inanırım dün bir yazı okumuştım balkondan aşağı bakarken dikkatli olun diye insan kafası vücuduna göre ağır olduğu için aşağı baktığı esnada gövde başın ağırlığını kaldıramaz baş öne doğru gelir ve düşme tehlikesi oluşur diye

olabilir alkolde varsa denge kaybı daha da kolay

ya bir de adamın arkasından bonzai içmiş filan demişlerdi aklıma o geldi şimdi bu ihtimalden öldüyse adamın bir sürü günahını aldılar o zaman alkol aldığını sanmam normal akşam yemeğinden sonra kızını uyutmak içn gitmiş şimdi içim daha bir cız etti ya :(

ya bir de adamın arkasından bonzai içmiş filan demişlerdi aklıma o geldi şimdi bu ihtimalden öldüyse adamın bir sürü günahını aldılar o zaman alkol aldığını sanmam normal akşam yemeğinden sonra kızını uyutmak içn gitmiş şimdi içim daha bir cız etti ya :KK43:

canım barlarda çalışıyor ya ondan öyle bir ihtimal olabilir diye düşündüm gerçi olsa o da çıkardı otopside

ben seni yanlış anlamadım chess yazıyı okurken irekt aklıma arkasından söylenenler geldi o yüzden yazdım

Back
X