İnşallah kaç haftalık hamilesin?ben varım. bende 2017 nisan annesi olacağım inşallah
aslında en iyisini yapıyorsun, benim de daha önceden 2 kimyasal gebeliğim var. bişi kalmadı 12. haftaya, şu bayramı da atlatalım bi hayırlısıyla :)seninle aynıyız. bizim doğum tarihimizde 07..04.2017 gözüküyor. benim daha önce bi kaybım olduğu için çok fazla dinlendirmiyorum. 12.haftayı atlattıktan sonra takvim oluşturmayı düşünüyorum
bi de benim 7. haftada acaip bir kanamam falan oldu, sonrasında akıntılar falan. şimdilik geçti hepsi. bayramdan sonra kontrolüm. şimdi de hiç bi olumsuz belirti olmayınca "bi sıkıntı mı var acaba?" diye düşünüyorum. annelik delilik yemin ediyorum.seninle aynıyız. bizim doğum tarihimizde 07..04.2017 gözüküyor. benim daha önce bi kaybım olduğu için çok fazla dinlendirmiyorum. 12.haftayı atlattıktan sonra takvim oluşturmayı düşünüyorum
ben hasimoto tiroidiyim o yüzden sabahları euthoryx ve jodid (iyot desteği), elevit pronotal (multivitamin) ve folic-iod kullanıyorum. 31 yaşımdayım. başka herhangi bi sağlık problemim de yok şimdilik. biraz tombik olmak dışında :) 80 kiloyla başladım hamileliğe, 2 yıl içinde 65ten 80e yükseldim.olumsuz sakın düşünme sürekli pozitif düşün.ben kaybettiğim bebeğimde paronayak gibiydim hiç olumlu şeyler düşünmüyodum. şimdide herşeye pozitif bakıyorum. için rahat olsun herşey yolundadır. o yerine kurulmuş içinde yavaştan hareketlere başlamıştır. şuan kullandığın bi ilaç var mı senin. ben bebe aspirini ile folik asit kullanıyorum
bu kadınlar kulübü de manyak eder insanı aslında hep olumsuz vakalar, olumsuz düşünceler. hiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum, diyorum ki doğacaksın başka yolun yok :) ilk kaybını neden yaşamıştın?olumsuz sakın düşünme sürekli pozitif düşün.ben kaybettiğim bebeğimde paronayak gibiydim hiç olumlu şeyler düşünmüyodum. şimdide herşeye pozitif bakıyorum. için rahat olsun herşey yolundadır. o yerine kurulmuş içinde yavaştan hareketlere başlamıştır. şuan kullandığın bi ilaç var mı senin. ben bebe aspirini ile folik asit kullanıyorum
amin amin inşallah :) düne kadar içimden hep erkek olacak diye geçiyodu dün bi ara "kızım" diye sevdiğimi farkettim, sen ne hissediyosun?kese bebekle orantılı olarak büyümemişti 10. haftada kalbi durmuştu. doktorum bunun sebebini kan pıltılaşmasına bağlıyor. o yüzden bebek aspirini içiyorum. bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde gelecek dünyaya.
2li tarama değil mi o 11-14 haftalar arasında olan?bana erkek gibi geliyor. çevremde bebeği bilen herkes kız diyor. 12. haftada kanla yapılan bi test var bebekte engel bi sıkıntı varmı diye yapılıyor. anneden kan alınıyor 1 tüp o kanla bebeğin herşeyine bakılıyor. o testte cinsiyette belli oluyormuş. o testi yaptıracağım
aaaa ben de araştırayım, gerçi o kadar acelem yok cinsiyetle ilgili, sağ salim, eli yüzü düzgün bi şekilde gelsin de dünyaya başka bişi istemem. sorayım ben de doktoruma. kime gidiyosun?non-invasif tarama testi. ankara dada yapılıyor. istersen bi araştır bana doktorum önerdi.
nifty testttttt biliyorum bunu 1750 ₺ sanırm :)non-invasif tarama testi. ankara dada yapılıyor. istersen bi araştır bana doktorum önerdi.
Ben Cüneyt Genç'e gidiyorum, özel muayenehanesi var, doğumu da TOBB'da yapacağım, herhangi bi sıkıntı yaşamazsak :)benim doktorum koru hastanesinin ve ankara özel cerrahi tıp merkezinnde doktoru funda doğulu. sen hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?